Η άρση των τεσσάρων ban αποτελεί την τελευταία εκκρεμότητα που καλείται να διευθετήσει η ΚΑΕ Αρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών για την επίλυση του προβλήματος.

Το αργότερο μέχρι αύριο θα οριστικοποιηθεί το ζήτημα του βασικού φόργουορντ καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα από την τελευταία επαφή που έγινε με τον Χένρι Ντρελ (22,2.05).

Αν ο Εσθονός παραμείνει αρνητικός αυτομάτως θα ενεργοποιηθεί λύση από την αμερικάνικη αγορά με την προοπτική μάλιστα να έρθει στη Θεσσαλονίκη στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας και να είναι στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη στον αγώνα με τη λιθουανική Γουλφς.

Πηγή: Λύνει το θέμα με τα ban, θέλει τον Χένρι Ντρελ – pressaris.gr

Να και τα περσινά του Highlight στη G-League

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Από ότι έχουν αφήσει να εννοηθεί οι δημοσιογράφοι μας, όχι πως ξέρουν και πολλά, πρέπει να μας εχει δώσει 1 2 άκυρα μέχρι στιγμής και απλά να ανέβηκε η προσφορά ίσως τον πήρε και ο Καστριτης κανενα τηλέφωνο ακόμα. Πάντως παικτικα και μόνο, αν και δεν την έχουμε δει την ομαδα, νομίζω ειναι καλό πρότζεκτ. NBA material σύμφωνα με διαφορά άρθρα αλλά κάπου στην πορεία το έχασε. Αθλητικός, καλός ριμπαουντερ μέτριο προς τα πάνω τρίποντο και αν βγάζει ενέργεια και δίνει λύσεις στην άμυνα μοιάζει να είναι από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν step up με Καστριτη.