«Λύγισε» από το Περιστέρι ο Άρης

Τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων γνώρισε ο Άρης που έχασε με 69-67 από το Περιστέρι.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν εμφανώς καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όπου είχαν και τον έλεγχο του σκορ. Παρόλα αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Αθήνας κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση της, παίρνοντας τα ηνία και τελικά την νίκη με 69-67.

Τα δεκάλεπτα: 22-24, 37-44, 55-53, 69-67.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nikolas

Παρακολουθώντας τους 2 πρώτους αγώνες πιστεύω πως οι παίκτες που ξεχωρίζουν από την ομάδα μας είναι ο Σιδηροηλίας, σε πρώτο βαθμό, και ο Κουρτίδης σε 2ο. Ο Σιδηροηλίας είναι πλήρης αθλητής, ο Κουρτίδης υστερεί λίγο σε ταχύτητα. Αξίζουν και οι 2 να πάρουν συμβόλαιο για του χρόνου.

Χάσαμε γιατί δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα να ελέγξουμε τα ρημπάουντ 🙁

Sam Vincent

Νομίζω πως ο Κουρτίδης δεν είναι αργός στο 3 . Έχει 2.02 μποι και ο Βλάντο ,ο Παπανικολάου ο Παπαπέτρου ,ο Γιανόπουλος κτλ ,δεν είναι γρηγορότεροι . Ποιο αργοί ίσως.

Nikolas

Δεν μπαίνω στη διαδικασία να συγκρίνω έναν επαγγελματία αθλητή με έναν έφηβο. Στην αντίστοιχη ηλικία, πάντως, ο Βλάντο και ο Παπανικολάου, που τους θυμάμαι, έπαιζαν σε γρηγορότερους ρυθμούς και με περισσότερη ενέργεια από ότι ο Κουρτίδης. Για τους άλλους δεν έχω άποψη (για την ίδια ηλικία πάντα).
Ο Σιδηροηλίας με ενθουσιάζει με αυτά που βλέπω. Ικανότητα στην άμυνα, πολύ καλός στο drive, είναι νομίζω ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Αν επέλεγα έναν από την ομάδα, αυτός θα ήταν.