Η Arena Press και ο Γιάννης Δασκάλου αποκαλύπτουν σήμερα ότι μια από τις βασικές προθέσεις του νέου ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε., είναι η αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου. Το σχέδιο που έχει προταθεί στον Νίκο Λάσκαρη, το οποίο επεξεργάζεται μαζί με συνεργάτες του, θέλει την κατασκευή λυόμενης κερκίδας πίσω από το καλάθι που βρίσκεται στην πλευρά του βοηθητικού γηπέδου του Αλεξανδρείου, χωρητικότητας 450 περίπου θέσεων.
Οι «κίτρινοι» δεν έχουν πολλά περισσότερα περιθώρια για την δημιουργία μιας «κανονικής» κερκίδας, καθώς η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν μπορεί να κλείσει τον χώρο του βοηθητικού γηπέδου, στο οποίο τελούνται αγώνες μικρότερων ηλικιών στα αθλήματα του μπάσκετ και του βόλεϊ. Για τον λόγο αυτό και το σχέδιο που έχει στα χέρια του ο Λάσκαρης, περιλαμβάνει ένα «πεταλάκι» 450 θέσεων, το οποίο φυσικά θα προσδώσει μια διαφορετική δυναμική στο Nick Galis Hall.
Μέσα στο προσεχές διάστημα και εφόσον ολοκληρωθούν οι επαφές με την Γ.Γ.Α. (μετά τις εθνικές εκλογές), η Κ.Α.Ε. αναμένεται να προχωρήσει σε περισσότερες ανακοινώσεις.

Πηγή: Λυόμενη κερκίδα στο "πέταλο" του Παλέ σκέφτεται ο Λάσκαρης!

Ναι , ναι , ναι

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
skoraris

ε ναι, αυτό είναι μεταρρύθμιση!!! και επένδυση!

The_Emperor_Is_Dead

Δύο πέταλα,ε;Καλή φάση!Ηδη σκέφτομαι πώς θα είναι στα πρώτα derby..

vayio

Ωραια φαση… καιρος ηταν. Αρχιζω να γουσταρω ολο και πιο πολυ τον Λασκαρη με κατι τετοια!
Να υποθεσω θυρα ’11’ ? Θα βγαλουν και διαρκειας?

skoraris

θα την πουνε 1 για να κανουν κερκιδα οι ιερολοχίτες εκει και η 10 θα γίνει 11!! :-ρ

kitrinos

το ειχε πει θυμαμαι παλια και ο γιαννακης ο σαουριδης στο ραδιο οτι δε χρειαζομαστε καινουργιο γηπεδο και οτι καλο θα ηταν να καναμε μια προσθηκη πισω απο την μπασκετα .τελικα προφητικος βγηκε

Jiorgy

Ναι ρε Λάσκαρη!!! Επιτέλους! Καιρός ήταν…. Δεν χρειαζόμαστε καινούριο γήπεδο. Το Αλεξάνδρειο έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το θέμα είναι βέβαια να το γεμίζουμε 😉