Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Demetris Morant και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Source: ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ DEMETRIS MORANT | Aris BC – Official Page & Online Store

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ryan Stack

Και διαγράφεται λαμπρή αυτή η καριέρα.

Nikolay Padius

Οταν λεω οτι δινουμε τζαμπα τα ταλεντα μας…καλη επιτυχια στην καριερα του

I hate mornings

Στο gazzetta (https://www.gazzetta.gr/basketball/basket-league/article/1171357/teleionei-kai-o-morant) αναφέρει το εξής:

Σήμερα(8/12) επρόκειτο να απολογηθεί, αλλά αντί απολογίας ο παίκτης ζήτησε από τη διοίκηση να αποχωρήσει για αγωνιστικούς λόγους. Ουσιαστικά ο παίκτης διευκόλυνε την ΚΑΕ με τη στάση του κι έτσι απομένει να διευθετηθούν τα τυπικά για να αποτελέσει παρελθόν.

Dr Nimbelugen

Πόσο πρότζεκτ μπορεί να είναι ένας 26χρονος πέρα από τα αθλητικά προσόντα του.Εν πάσει περιπτώση και δυστυχώς ,επιβεβαιώνονται οι φόβοι μου που είχαν διατυπωθεί και προ τριμήνου,ότι αν δε βρεθεί οικονομική λύση θα εφαρμόσουμε την πεπατημένη που χάραξαν και ακολουθούσαν οι γείτονες πριν από λίγα χρόνια.Μεταγραφές το καλοκαίρι και αποδεσμεύσεις στην πορεία αφού είχαν πετύχει τον απαιτούμενο αριθμό νικών για να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους.Στα του οίκου μας τώρα,εμείς ακόμη και αυτή την τεχνική του αφαιμαξομετάγγισης στο ρόστερ,με εσφαλμένο τρόπο την πραγματοποιούμε.