Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή, Νίκο Δίπλαρο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του

Πηγή: ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΝΙΚΟ ΔΙΠΛΑΡΟ | Aris BC – Official Page & Online Store

Και τώρα ποιος θα κουβαλάει τα νερά;;;

33 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stepap

Ο Γιαννάκης προτιμά παίκτες καλούς στην άμυνα παρά αυτούς με επιθετικές αρετές που είναι μέτριοί στην άμυνα. Γιαυτό και η προτίμηση στον Στέλιο.

gerorge

Καλα ολα αυτα,αλλα ουτε τους 70 περναμε,ουτε καμια τρελη αμυνα παιζουμε.Ισως θα μπορουσε να χρησιμεψει και να μας ξεμπλοκαρει.Ειδικα σε σχεση με τον Πουλιανιτη που ειναι συνηθως ανοστος και δεν δινει κατι διαφορετικο

xanthoskyli4

…Πάρε ένα (-) από μένα, γιατί συμπαραστέκομαι στον φίλο μου τον Κάπτεν, που έχει πουλέν τον Πούλια! Άκου ‘άνοστος’! Στα σοβαρά τώρα, ‘ακόμη δεν τον είδαμε και τον στείλαμε…’

Jim Patras

Το θέμα είναι ότι οι προπονητές έρχονται &παρέρχονται.Π.χ.ο ”Δράκος” έχει μονοετές.Να το θέσω &αλλιώς,στην περίπτωση που ανανεώσει θα κρατήσει Πουλιανίτη?

Δεν νομίζω ,Jim.Πιστεύω αυτό που ξέρουμε όλοι μας κατά βάθος και το ξεχνάμε συχνά.λόγω καθημερινής τριβής με τα της ομάδας:Ο Γιαννάκης ήρθε σε μας σε ιδιαίτερες συνθήκες,πιό “ιδιαίτερες” δύσκολα πετυχαίνεις(μη κάνουμε τώρα ιστορική αναδρομή!).Το έγραψα και χτες,αποκλείεται να διάλεγε ΑΥΤΟ το ρόστερ αν ήταν αλλιώς τα πράγματα,απλώς…καλά.Οπότε,όχι δεν θα ανανέωνε τον Πουλιανίτη αν είχε την οικονομική ευχέρεια και ήσυχο το κεφάλι του.Κι ο Γιαννάκης κι ο όποιος άλλος κοουτς.Ούτως ή άλλως -με εξαίρεση εσένα λόγω κοινής καταγωγής-λιγοστοί στο ΒΑ θα είχαν φέτος τα πουλέν που έχουν,με …μισή καρδιά(και λιγότερο!)έχουμε διαλέξει παίκτες.Έτσι κι εγώ.Παρ’όλ’αυτά τον Στελάρα τον διάλεξα λόγω του πάθους που έβγαζε παλαιότερα,το οποίο τελευταία δεν βλέπω ίσως και λόγω της έλλειψης ανταγωνισμού πιά με τον Δίπλαρο.
Τον οποίο Δίπλαρο δεν μπορώ να τον κρίνω πολύ γιατί πιό πολύ στην Εθνική τον είδα-με παρά με μας…Τώρα πια που δεν μας ανήκει και επίσημα μπορώ να πω μόνο τα εξής:
-Θα μπορούσα να τον έχω κι εγώ πουλέν αφού υπέγραψε σε μας ,ανήμερα των γενεθλίων μου!
-Δεν έτυχε εμπιστοσύνης ούτε από τον Πρίφτη.
-Ατύχησε και με το πρόβλημα της υγείας του,έπαιξε κι αυτό ρόλο…ανάποδα.
-Δεν είμαι ο ειδικός των ειδικών,αλλά σαν άσος δεν μου γέμιζε το μάτι.Ναι,είχε πάθος αλλά έκανε γρηγορα φάουλ(όπως τώρα κ ο Φλιώνης)και δεν χαμήλωνε τον κορμό του στο κατέβασμα(!).Μου δίνει την εντύπωση σα να κατάπιε σπαθί που λένε,ώρες-ώρες.Δυάρι,χμμ,δεν έχει και το σούτ σαν υπερατού του.Αν ήταν ψηλότερος θα κούμπωνε πιό καλά στο 3 για μένα.
Όπως και να ‘χει,σίγουρα είναι ένα ακόμα παράξενο x-file στον φετινό Άρη η αποχώρησή του.

το έχετε δει αυτό; https://www.youtube.com/watch?v=J6NbOXV7ocs μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. έχει κ για φλιώνη κ χρηστίδη.

Όχι.Πες μου τί να προσέξω ακριβώς γιατί δεν σου κρύβω οτι δεν έχω χρόνο για τα 10λεπτάκια αυτά…Και για το κάτω,αν θες.

βασικά το κάτω δες που είναι μικρότερο. αυτό ήθελα να βάλω εξαρχής κ μπέρδεψα τα βιντεάκια. δείχνει οτι είναι πολύ καλός σε κλεψίματα κ αιφνιδιασμούς,σκληρός στην άμυνα κ καλός πασαδόρος αλλά πολύ νευρικό σουτ όταν μαρκάρετε καλά. επίσης δείχνουν σημεία που χάνει την συγκέντρωση του στο 1.55, αυτό πρέπει να το δεις αν δεν το έχεις προσέξει έχει πολύ ενδιαφέρον. ένα άλλο βιντεάκι που είδα με φλιώνη οτι ενώ βλέπει πολύ καλά το παιχνίδι κ διαβάζει τις φάσεις δεν μπορεί να κάνει το ίδιο όταν μαρκάρεται από ψηλό,κ το παρατήρησα αυτό όταν πήγαινε πάνω του ο μπαρτόλο.

1.55…Για τα φάουλ!

δείχνει στιγμές που χάνει το παίκτη του στην άμυνα από αφηρημάδα.μετά δείχνει κ τα φάουλ

κ αυτό. έχει κ αρνητικά https://www.youtube.com/watch?v=AGF6ihwUETA

Jim Patras

Αυτογκόλ.Απώλεια περιουσιακού στοιχείου.Σε λίγο καιρό θα χτυπάμε τα κεφάλια μας στον τοίχο,μα θα είναι αργά.

Jim Patras

Και είχαμε δαπανήσει ένα ποσό της τάξης των 20χιλ. για να τον πάρουμε από τον Έσπερο Α.Ο.Παναγίας Αλεξιώτισσας.Οk,δεν ήταν μεγάλο,αλλά ήταν σεβαστό.
Αφού υπογράψαμε 3ετες ας τον βλέπαμε έστω μια σεζόν με τα κιτρινόμαυρα & έπειτα να τον κρίναμε.& όμως έπαιξε 26΄ συνολικά..Είναι αστείο..

tdaris

συμφωνω απολυτα!

Sam Vincent

Τον προτιμούσα κι εγώ από τον Στελάρα.Ας παίξει μπάσκετ το παιδί ,και ας το χτυπάμε το ξερό μας .Καλή επιτυχία Νικόλα .

Dimitraris

Μήπως πράξουν οπως περυσι με τον πουλιανιτη που το αποδεσμευσαν κ τον ξαναπηραμε το καλοκαιρι;

badgrandpa

Σώθηκε το παιδί…οπουδήποτε θα είναι καλύτερα.

gerorge

Οπουδηποτε εκτος απο τον Πανιωνιο.Αν πεσει θα ριξει παλι πιστολι στα οποια χρεη δημιουργηθηκαν υποθετω.Οποτε δε νομιζω να πληρωθει και πολυ εκει

U_nick

Αληθεια τωρα gerorge, χωρις να θελω να διαφωνησω με αυτο που εγραψες, πιστευεις οτι σε μας θα πληρωνοτανε;;

gerorge

Καποιο μικρο ποσο και μετα διακανονισμος για το μελλον εστω και τα μισα.Οταν λεω πιστολι εννοω ολο το προβλεπομενο ποσο που θα ειχε να παρει

alan tomidy

Κρίμα, τον πήγαινα πολύ σαν παίχτη όπως τον έβλεπα στην εθνική νέων τα τελευταία 3 χρόνια και στον λίγο χρόνο που έπαιζε σε εμάς! Τσαμπουκάς στην επίθεση και με πολλή ενέργεια στο παιχνίδι του! Καλή συνέχεια στην καριέρα του! Σε σχέση με τον Πουλιανίτη, εννοείται πως τον προτιμούσα!

Ody

Αντιγράφω από το AllAboutAris: “Υπενθυμίζουμε πως ο παίκτης την φετινή σεζόν αναμένονταν να εισπράξει το ποσό των 35 χιλ. ευρώ.”
Υπάρχει ακόμα κάποιος που πιστεύει ότι έπρεπε να μείνει?

Jose

Εδω ενας φιλος εγραψε παλιοτερα οτι τοσα παιρνει ο Μοραντ. Εσυ σε ποιον απο τους δυο θα τα εδινες;

Βρε συ Night…Τόσο μεγάαααλη φωτογραφία του Δίπλαρου(οκ,δεν έχει πιτυρίδα!)και απ’την άλλη κούτσικα γράμματα στα σχόλια και όντως είναι καλύτερα τα…ηλεκτρονικά του σάιτ;Θέλω να πω,εξοικονομείς πράγματι ενέργεια;Αν όχι,ξαναγύρισε το στα μεγαλύτερα γράμματα,βγάζουμε τα…μάτια μας να διαβάσουμε!…

Ody

Είμαστε και κάποιας ηλικίας…

Arisaloskanis

τόσο άντεξε η αποχή μου χαχα. στο γελοου είπαν οτι έγινε αποδέσμευση αλλά οτι του χρόνου συμφωνήσανε πρώτα να μιλήσει με Άρη όπως είχε γίνει με πουλιανίτη. πήγα να πάρω το εισιτήριο μου για την κυριακή κ είδα έναν παπά να κατευθύνεται στα αποδυτήρια του παλέ.λολ

gerorge

Μηπως τυχαινει να ειναι και δικηγορος;

SAKLEFORD

Τοοοοσο πληρεςςς το ρόστερ που μας περισσευε…ωραια…αμφιβαλλω αν θα γινει το ιδι με Πουλιανιτη οπως εγινε περσι.Πιστευα φετος θαταν η ευκαιρία του.