Ημερομηνία διεξαγωγής συνάντησης: Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 6.30 μ.μ.

Τόπος συνάντησης: Θεσσαλονίκη (Cafe de Sport – Παλέ ντε Σπορ)

 

  • Νight ”ξεκαρφίτσωσε” το άλλο σχετικό ποστ.

 

 

14 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments

Αν γίνει κατά τις 9 θα είμαι κι εγώ εκεί.Αν και μένω σχεδόν απέναντι από το παλέ,δουλεύω ως τις 8 εκτός πόλης.

Τα λέμε από κοντά εκτός και αν φύγω από παρασκευή

Καλά να περάσετε.Δυστυχώς είμαι από επαρχία και δουλεύω το απόγευμα:(

Καλα να περάσετε παιδιά. Μένω Αγγλία οπότε δεν μπορώ να έρθω. Αν κανονισετε κάποια δεύτερη συνάντηση προς τέλη Αυγούστου θα χαρώ να σας συναντήσω.

Επειδή κάποιοι δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν, όπως κι εγώ, τουλάχιστον μια καλή φωτό πρέπει να ποστάρετε! Καλά να περάσετε!!

Θα έρθω, απλά λίγο μετά τις 7 γιατί πιο πριν έχω μια δουλίτσα.

Η αφεντιά μου βρίσκεται(ναι,έτσι στο γ’ πρόσωπο,όπως μιλούσε ο Σόφο!…) Επανομή και δεν έχω αμάξι,οπότε η απεργία του οασθ μου την έσπασε!Καλά να περάσετε και περιμένω-από τον aris6emperor λογικά μιας κ το ανέλαβε!-…αναλυτικό ρεπορτάζ!!!Θα προτιμούσα μάλιστα λεπτομερή καταγραφή του στυλ: “…και σηκώθηκε απ’τη θέση του ο Sakis ,για να πεί με έντονο ύφος στον skoraris:-Τί λες ρε;Ο Δίπλαρος δανεικός;Ο Φλιώνης να φύγει! και αντί για απάντηση ο skoraris,του εκσφενδόνισε το φλυτζάνι με τον γαλλικό(καθ’ότι ήταν ο μόνος που δεν έπινε φραπέ”

θελουμε live streaming απτην αρειανη μπασκετοσυναντηση..οπως ειπε κι ο φιλος απο πανω…ή τουλαχιστον μια φωτο-ντοκουμεντο, ετσι για να ριξουμε λιγο φως στο μυστηριο ..ποιος ηπιε τους πιο πολλους καφεδες..και τελικα το λογαριασμο οπως κι εδω στο τελος στον night audit..

Αν και ήμασταν λίγα άτομα,νομίζω ότι ήταν μια ωραία συνάντηση.Χάρηκα πολύ που γνώρισα τα παιδιά και ελπίζω να τα ξαναπούμε.

Ήμασταν 4 άτομα ο Ryan, ο aris6emperor, o sakis και εγώ. Ηταν πολύ καλά, δύο και ώρες συζήτησης για μπάσκετ και άλλα, το ξανακάνουμε χαλαρά.

Όπου στα άλλα, δεν μιλήσαμε για ποδόσφαιρο. Ο μεγάλος μου καημός… να μην γυρνάνε οι μπασκετικές συζητήσεις στο ποδόσφαιρο.

Ναι, εννοείται