Με μια ξαφνική του δήλωση στο Yellow Radio σήμερα το πρωί , ο Νίκος Λάσκαρης διάβασε ουσιαστικά μια δήλωση , στην οποία επέμεινε πως θα παραμείνει στον Άρη , θα συνεχίσει στα δικαστήρια με τον Λετονό και τα σημαντικότερα , θα κάνει ΔΣ την Τρίτη ( μάλλον ) κι όχι μόνο με το ΔΣ , αλλά και όποιον θέλει να συνδράμει και θα κάνει συνέντευξη τύπου την Πέμπτη , ανάλογα και με το ποδοσφαιρικό τμήμα νεότερο.

Και αναλυτικά η δήλωση: 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ

Όταν ανέλαβα τον Άρη το έπραξα με μόνο γνώμονα την αγάπη μου για το μπάσκετ, και αυτό γιατί δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι ο Αυτοκράτορας θα οδηγείτο στην εξαφάνιση, ή τουλάχιστον κοντά σε αυτό παίζοντας στην Β’ Εθνική.

Αυτό το διάστημα των δυο ετών ανέλαβα χρέη τεράστια από προηγούμενες χρήσεις και μάλιστα μεγαλύτερα από αυτά που με διαβεβαίωναν οι άνθρωποι που παρέδωσαν την τύχη της ομάδας.

Τα δέχτηκα όμως αυτά χωρίς ιδιαίτερα παράπονα και με όνειρα και πλάνο σιγά-σιγά να ξανά-οδηγήσουμε και πάλι την ομάδα εκεί που της αξίζει, στην κορυφή.

Στα δύο χρόνια αυτά τόσο εγώ, όσο και ο αδερφός μου Μάνος και η σύζυγος μου Τζώρτζια και οι συνεργάτες μας δώσαμε μάχες σε όλα τα επίπεδα προκειμένου ο Άρης να εμπνεύσει και πάλι τον σεβασμό, και σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε

Όλα αυτά χωρίς να προσδοκώ σε κάποιο υλικό όφελος, γνωρίζεται άλλωστε πολύ καλά ότι δεν έχω επαγγελματικά συμφέροντα στην Θεσσαλονίκη και ποτέ δεν χρησιμοποίησα τον Άρη για να ασκήσω πολιτική ή να επηρεάσω καταστάσεις.

Πάντα λειτουργούσα και λειτουργώ με γνώμονα να συνεισφέρω στον αθλητικό πολιτιστικό και κοινωνό γίγνεσθαι της χώρας όταν υπάρχει ανάγκη, και νιώθω πολύ μεγάλη χαρά όταν νιώθω πως έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου να αθλούνται παιδιά όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη, αλλά και σε μακρινά και πολλές φορές απομονωμένα μέρη όπως τα ακριτικά νησιά, όταν κάποιοι επαγγελματίες αθλητές κατάφεραν να συμμετέχουν σε αγώνες στο εξωτερικό λόγω της δράσης της οικογένειας μας, ή να προετοιμαστούν κάτω από καλύτερες συνθήκες για μεγάλους αγώνες από όσο μπορούσε να τους προσφέρει η χώρα μας στην εποχή της κρίσεις κάποιοι έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα, κάποιοι έγιναν ολυμπιονίκες, κάποιοι παγκόσμιοι πρωταθλητές, κάποιοι ανέβηκαν σε βάθρα εντός και εκτός της χώρας, κάποιοι έγιναν πρωταθλητές Ελλάδος, κάποιοι δεν τα κατάφεραν, αλλά πάλεψαν με ότι είχαν και δεν είχαν για τα όνειρα τους.

Αυτό ως οικογένεια μας κάνει περήφανους, διότι μπορέσαμε να βοηθήσουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Φέτος είναι γνωστό το πρόβλημα που ανέκυψε σε εμένα και την αντιδικία μου με έναν ιδιώτη στο εξωτερικό για θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα, παρά μόνο ότι έχω Ελληνικό διαβατήριο και ότι είμαι μεγαλομέτοχος του Άρη.

Άκουσα και ακούω πολλά για αυτήν την ιστορία, προσπάθησα πάρα πολύ, και εγώ και οι συνεργάτες μου να την κρατήσουμε εκτός των δρώμενων του Άρη, γιατί πιστεύαμε ότι αυτό ήταν το σωστό για την ομάδα, να μείνει ανεπηρέαστη.

Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε, δέχθηκα και δέχομαι αμείλικτο πόλεμο, και εγώ και η οικογένεια μου. Και εκ των έσω αλλά κυρίως από εξωγενής παράγοντες που καταφέρνουν να παραπλανήσουν ή να εκμεταλλεύονται κάποιους ανθρώπους από την οικογένεια του Άρη, και έτσι αυτοί γίνονται δούρειος ίππος και θίγουν την τιμή και την υπόληψη μας, χωρίς καν προηγούμενα να έχουν γνώση της πραγματικότητας.

Ίσως φταίω εγώ για αυτό, γιατί έχω μάθει να μιλάω μόνο εκεί που πρέπει, και στην προκειμένη περίπτωση στην δικαιοσύνη, και είναι αλήθεια ότι είχα σκεφτεί να σας μιλήσω για αυτό το θέμα αλλά υπάρχουν νομικοί λόγοι που δεν μου επιτρέπουν ακόμα να κάνω κάτι τέτοιο.

Το τελευταίο διάστημα όμως είναι αλήθεια ότι οι υποχρεώσεις μας προς τον Άρη έμειναν λίγο πίσω, επίσης είναι αλήθεια ότι ανακοινώθηκαν μέρες πληρωμών που τελικά υπήρχαν καθυστερήσεις.

Αυτό όμως που σας διαβεβαιώνω είναι ότι αυτό δεν έγινε σκόπιμα αλλά ήταν απόρροια άλλων πραγμάτων εκτός της σφαίρας επιρροής μας. Αυτά όμως δεν έγιναν τυχαία, υποκινήθηκαν από κάποιους κυρίους που θα ονοματίσω στο προσεχές μέλλον, αυτοί οι κύριοι ζουν και αναπνέουν προκειμένου να έχω εγώ προβλήματα και να καρπωθούν μέρος της περιουσίας μας με εκβιαστικό τρόπο και χρησιμοποιούν τον Άρη ως μοχλό πίεσης.

Αυτή είναι ουσιαστικά η διαμάχη για την οποία ακούτε και τίποτα παραπάνω.

Ήδη από ότι μου μεταφέρεται δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί δεν τους δίνω ότι ζητάνε για να σταματήσει ο εκβιασμός και επιτρέπω αυτόν τον πόλεμο να συνεχίζεται με όλο το στρες και τις αιμορραγίες που προκαλεί. Δεν καταλαβαίνουν από αρχές, από ήθος, από συνέπεια, και έτσι δεν μπορούν να αντιληφθούν πως δεν πρόκειται να υποκύψω ποτέ σε εκβιασμό.

Επειδή όμως ο Άρης, ο Άρης της καρδιάς μας, η ομάδα με την οποία μεγάλωσα, η ομάδα που μου έμαθε το μπάσκετ, η ομάδα που μου έμαθε τι εστί αθλητισμός και έτσι μου άλλαξε την ζωή πρέπει να συνεχίσει να ζει και οι υποχρεώσεις τρέχουν και έχω μάθει στην ζωή μου να κερδίζω σας διαβεβαιώ ότι θα τα καταφέρουμε.

Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν εκβιαστή και συκοφάντη και στα παπαγαλάκια τους να κερδίσουν. Enough is enough.

Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στο εξωτερικό και κάποια θέματα υγείας δεν μου επέτρεψαν να ασχοληθώ με τα θέματα του Άρη όσο μάλλον θα έπρεπε.

Αυτό όμως αλλάζει τώρα, την επόμενη εβδομάδα θα ανέβω Θεσσαλονίκη, θα συγκαλέσω Δ.Σ, θα αναπτύξω και θα συζητήσω το πλάνο μου, τόσο για την έξοδο από αυτήν την κρίση όσο και για την επόμενη χρονιά.

Αυτό θα γίνει με τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. αλλά και όσους θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια μου ουσιαστικά.

Την ακριβής μέρα την συντονίζουμε ακόμα αλλά από ότι φαίνεται θα είναι η Τρίτη, και υπολογίζω η συνέντευξη τύπου να είναι την Πέμπτη ώστε να μην συμπίπτει με το πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού Άρη.

Μην χάνεται την πίστη και την αισιοδοξία της, όπως λένε και οι Αμερικανοί, ”ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς”, και αυτό φοβίζει πολλούς

 

126 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GeorgeG

Άσχημα νέα.
Η Πέμπτη είναι πολύ μακριά. Θα έχουν κάνει προσφυγή οι μισοί παίχτες.

Guardiola3

Πως με νευριάζει!!! Γιατί πάλι από εβδομάδα…Τρίτη διοικητικό, Πέμπτη ανακοινώσεις…λάου λάου με τον Φίλιπα Νικολάου…γιατί δεν μαζεύει όσοι παίκτες έμειναν( Τσαιρέλης, Καββαδάς, Μούρτος, Χρηστίδης, Φλιώνης) να τους μιλήσει σταράτα, να πει ότι ο ΑΡΗΣ επενδύει σ´ αυτούς, να τους παρακαλέσει να μη κάνουν προσφυγές, ότι ψάχνει ανθρώπους να συνδράμουν οικονομικά ώστε οι παίκτες να πληρωθούν. Εγώ αυτά περιμένω τέτοιες στιγμές, να δείξει ότι είναι καπετάνιος στα δύσκολα. Κ να μιλήσει με Πρίφτη! Του κράτησε ενωμένη την ομάδα όλη τη χρονιά, σπό σεβασμό κ μόνο πρέπει να του προτείνει προέκταση συμβολαίου. Δεν πρέπει να κοιτάζουμε μόνο τ´ αγωνιστικό…αθλητισμός, ιδεώδη κουλτούρα…δεν πρέπει να τα ξεχνάμε. Έτσι προσελκύουμε παιδιά στον αθλητισμό κ μετά και με Αρειανή γαλούχηση κάνουμε ομάδα κ πρωταθλητές!

aka Θεούλης

Μπορει να το εχει κανει ηδη, και απλα να υπαρχει μυστικοπαθεια για να προστατευτούν..

teotsex

Ουσιαστικά μας έδωσε ακόμα μία νέα προθεσμία την οποία την διάνθισε με το Δ.Σ της Τρίτης(και αυτό με ερωτηματικό) και τη συνέντευξη της Πέμπτης.Για πληρωμές κτλ δεν είπε τίποτα απολύτως.Εντάξει μέχρι την Πέμπτη,αν δεν πληρώσει,θα έχουμε άλλες 2 προσφυγές στην Φίμπα.Ας κάνει ότι τον φωτίσει ο Θεός.

Toby B

Ελπίζω να το τραβάει τόσο ώστε να καταφέρει ο ίδιος και ο Αρβανίτης να βρουν κάποιους πόρους μέχρι τότε και να έχουν αρχίσει ήδη οι πληρωμές, ή να ανακοινωθεί κάποιου είδους deal με συπαίκτη. Θα ήταν καλό βέβαια να κάνει μια πρώτη δήλωση περί ενότητας άμεσα (σήμερα πχ μαζί με αυτό να έλεγε και δύο πράγματα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και το πως πρέπει να μείνουμε ενωμένοι τώρα στα δύσκολα και ότι ψάχνει να βρει πόρους για να αποπληρώσει). τέλος πάντων αν δεν γίνει κάτι μέχρι την άλλη Πέμπτη θα έχουμε προσφυγές και ουσιαστικά θα έχουν χαθεί σίγουρα Ξανθό (νμζ πως έχει χαθεί ήδη βέβαια) και πιθανότατα Καββαδάς, ο οποίος έχει σίγουρα κρούσεις από άλλες ομάδες.

ChrisSiak

Καληνύχτα.

Ζαρας σε ΠΑΟΚ
Ξανθό σε ΑΕΚ
Καββαδάς σε Κολοσσό
Φλιωνης σε Τρίκαλα
Χρηστιδης σε Προμηθεα
Μουρτος σε Ρέθυμνο
Σιμτσακ σε Βιρτους Μπολόνια μαζί με Πρίφτη

Ξέχασα κανέναν ή τους έφτιαξα όλους;

Περνάνε οι εβδομάδες κ αντί να κινηθεί κάτι σε λίγο θα ψεκάζουμε για κουνουπια. Τόσο βαλτος η κατασταση

Sam Vincent

Ακόμα και ψεκασμοί για τα κουνούπια γίνονται Απρίλιο ,όταν αυτά είναι ακόμα προνύμφες.

ChrisSiak

Άντε πες εσυ τώρα στον Καββαδα ότι είναι προνύμφη. Εγώ δεν πάω ?

Sam Vincent

Εγώ του το λέω …Από τηλέφωνο…Με απόκρυψη…

ChrisSiak

I don’t know who you are. But I will find you. And you will sign me out….

Sam Vincent

Good luck .

aggelos

Σιμτσακ σε Βιρτους?Πιστευω οτι ο Βασιλης δεν χωρουσε στη φετεινη Βιρτους της Α2,ποσο μαλλον του χρονου που θα παιζει στην πρωτη κατηγορια.

ChrisSiak

Αν και αστειευομουν μια χαρά μας έχει ξελασπώσει καμία δεκαπενταριά φορές συνολικά και πέρυσι κ φέτος. Τιμιοτατος.

aris6emperor

Εδώ το σπίτι καίγεται κι ο Πρόεδρος είναι αραχτός στο Μόντε Κάρλο. Έλα ρε άνθρωπε και μίλα σε Πρίφτη και παίκτες μέσα στο ΣΚ. Μεγάλο «παπά» μας ταΐζεις Λάσκαρη.

Sam Vincent

Μην είναι στην Καλλικράτεια σε κανένα ενοικιαζόμενο…

JD24

ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Έχω πέσει κάτω.

Mantinadas

Ακόμη μία αναβολή ενώ η κατάσταση απαιτεί άμεσες κινήσεις και λύσεις. Δεν ξέρω τι καλό μπορεί να βγει από αυτό αλλά μου δείχνει πως τελικά τα αντανακλαστικά του Λάσκαρη (και ίσως και του Αρβανίτη) είναι πολύ αργά. Δεν γίνεται να υπάρχει αυτό το ζήτημα τόσους μήνες τώρα και ακόμη να μην έχει βρεθεί κάποια αξιόπιστη λύση. Και δυστυχώς η αξιοπιστία στήνεται δύσκολα και χάνεται πάρα πολύ εύκολα… Δεν περιμένω μαγικές λύσεις μόνο αλήθεια, ρεαλισμό και ουσιαστικές ανακοινώσεις. Οτιδήποτε άλλο την ερχόμενη πέμπτη θα είναι καταδικαστικό για την ομάδα… Είναι το ύστατο σημείο… Υπομονή λοιπόν, αν και δεν ξέρω για πόσο ακόμη!

Bilias6

Βγηκε και ειπε πραματα που αυτοι που τον στηριζανε τα ξερανε. Τωρα και αυτους τους τρελενει με το να πηγαινει το ολο θεμα απο εβδομαδα σε εβδομαδα.
Αλλο ενα επικοινωνιακο λαθος!
Προεδρε ο κοσμος του Αρη ειναι σκασμενος και απο το ποδοσφαιρο, δεν αντεχει αλλο. Οτι ειναι να κανετε καντε το γρηγορα.

Jose

Αν και εσυ εχεις αρχισει να χανεις την υπομονη σου, δυσκολα τα πραγματα! Παντως εγω να ξερεις σε λιγο θα αρχισω να στηριζω full διοτι για να μπορεις να κραξεις πρεπει πρωτα να υπαρχει ομαδα!

Bilias6

Υπομονη εχω αλλα την πεμπτη δεν χρειαζεται και μαστερ ψυχολογιας για να καταλαβει οτι πρεπει να ερθει και με κατι χειροπιαστο, οχι μονο με λογια.
Αμα κραζεις την ομαδα με το παραμικρο θα τα παμε πολυ καλα τα δυο μας χεχεχε.

ChrisSiak

Και συνεχίζω. Εδώ λέμε ότι πρέπει να μιλήσει ο Λασκαρης με ειλικρίνεια και να πει δυο πράγματα σταράτα και κάνει παρέμβαση για να πει ότι δε θα υποκύψει σε εκβιασμούς και ότι τα προβλήματα είναι προσωρινά. Και άλλη μια μετάθεση κατά μια εβδομάδα και άλλη μια εβδομάδα χαμένη.

Εδώ λέμε ότι πρέπει να υπάρχει συσπείρωση κ να ρίξει τον εγωισμό του κλπ κ ο Λασκαρης μιλάει για εκβιασμό. Δεν το λες τώρα αυτό. ΟΧΙ ΤΩ ΡΑ. Όχι άλλες μεταθέσεις όχι αλλά λόγια.

Πράξεις πράξεις πράξεις.

Οι παιχτες μας χάνονται ένας ένας και έχει κ συνέχεια. Πόση υπομονή να κάνουν ακόμα εάν βλέπουν καραγκιοζιλίκια; Πόση υπομονή να κάνει ένα παιδι-αθλητής 25-30 χρόνων που έχει όνειρα για το επάγγελμα του; Και γιατί να κάνει;

Ουδέν μονιμότερο εκ του προσωρινού

Ody

Παιδιά εμείς κοιτάμε το πρόβλημά μας, αλλά προφανώς τον Λάσκαρη το απασχολούν σημαντικότερα (για τον ίδιο) θέματα. Δεν πιστεύω ότι μέχρι την Τρίτη θα κάθεται, αλλά ούτε ότι θα ασχολείται με τον Άρη.

Bilias6

Και εγω αυτο πιστευω οντι, αλλα ρε ανθρωπε κανε κατι να ηρεμησεις τον κοσμο. Εχθες ανανεωθηκε η οψιον του τσαι, αυτοματα αλλα καντο εσυ ενα πακετακι ωραιο. Το επικοινωνιακο σαν συλλογος δεν το ειχαμε ποτε.

ChrisSiak

Ο κόσμος θα ηρεμήσει όταν μπει στο ψητό. Να μοιράσει χρήμα. Όσο αναβάλλει και μεταθέτει ολοένα κ λιγοστεύουν οι υποστηρικτές του.

experience

Πολύ στο περίμενε μας έχεις ιδιοκτήτη, όλο από εβδομάδα μας πας, νέες προθεσμίες, νέες αναβολές, μέχρι την άλλη Πέμπτη τα λέμε. Το ότι με το Λετονό θα συνεχίσει στα δικαστήρια σημαίνει για μένα ότι η υπόθεση είναι μακριά από το να τελειώσει.

emperor1914

Πιστεύετε ότι ο Λάσκαρης μέχρι την τρίτη θα κάθεται και θα πίνει ποτά?
Ένας Δαμιανιδης μας αξίζει… Μετά λέγαμε και για sold out στα διαρκείας!

Toby B

Δεν είναι χαζός ο Λάσκαρης ξέρει πως ο κόσμος βράζει και αγωνιά. Αλλά λογικά θέλει να ολοκληρώσει κάποιες επαφές, ίσως να έχει κα΄ποια αποτελέσματα και μετά να κάνει ΔΣ και να εξηγήσει το τι γίνεται. αλλιώς θα μιλούσε χθές. Το ότι βγήκε σήμερα και είπε συγκεκριμένες ημερομηνίες κτλ το βλέπω σαν θετικό. Βέβαια φυσικά και θα ήθελα να γίνου όλα πιο άμεσα, αλλά μιλάμε για 1εκ, δεν πατάς ένα κουμπικ και βρέχει λεφτά.

emperor1914

Πες τα ρε Toby… Επιχειρηματίας κατά κύριο λόγο είναι ο άνθρωπος δεν ασχολείται 24 ώρες την ημέρα με τον ΆΡΗ! Λογικά έχει να κάνει κάποιες επαφές πρώτα ή ακόμα όχι κ αυτό να διευθετήσει κάποια άλλα πράγματα! Μέχρι χτες λέγαμε δεν μιλάει τώρα θα μιλήσει αλλά και πάλι έχουμε πρόβλημα! Εεε εντάξει!

Toby B

Φίλε emperor το θέμα των περισσότερων, και το δικό μου, είναι πως γενικά υπάρχει αργοπορία. Όχι μόνο τώρα. Τόσο καιρό λογικά υπολόγιζε να βρει τα λεφτά κάπως, ή να τον αφήσουν να στείλει κάποια χρήματα από το εξωτερικό. Του πήρε πολύ καιρό να καταλάβει πως αυτό δεν θα γινόταν και να απευθυνθεί σην οικογένεια του Άρη.

aka Θεούλης

Οχι η αργοπορία.. αυτό που δεν βγαινει να πει κατι ξεκαθαρα.. πως λεγεται μωρέ.. παρουσία;

ChrisSiak

Ναι αλλά δεν είναι η πρώτη φορα που δίνει συγκεκριμένες ημερομηνίες! Αυτό είναι το πρόβλημα. Επίσης δε λέει κανεις πως θα κάθεται. Ούτε το τελευταίο εξάμηνο θα καθόταν. Αλλά όσο δεν υπάρχει αποτέλεσμα το πρόβλημα διογκώνεται.
Προφανώς όλοι θέλουν να βρεθεί λύση αλλά όταν δεν βρίσκεται λύση σε ένα εξάμηνο θα βρεθεί σε ένα σουκου;
Όλα είναι θέμα πιθανοτήτων και οι πιθανότητες είναι εναντίον μας.

Να το σώσει με μπαζερ μπιτερ; ΜΑΚΑΡΙ. Απλά είπαμε οι πιθανότητες λιγοστεύουν.

emperor1914

Το ότι έδωσε ημερομηνίες ήταν λάθος οκ, αλλά μέχρι και σε αυτό το κομμάτι δεν ξέρεις τι μπορεί να παίχτηκε τελευταία στιγμή!
Και όπως λες 6 μήνες δεν βρέθηκε λύση γιατί ψαχνόταν και μπορεί να έφτασε η στιγμή που έβγαλε την άκρη του! Ο άνθρωπος τόσο καιρό βάζει λεφτά, γήπεδο, αποδυτήρια, παίχτες, λεωφορείο λές ξαφνικά να μην έχει λεφτά?
Πολύ απλά ήταν και είναι σε μια δύσκολη περίοδο και ίσως έφτασε η στιγμή που λύθηκε… Εσύ ας πούμε θες να φύγει ο Λάσκαρης?

ChrisSiak

Βρε μη μπερδεύεσαι. Φυσικά κ δε θέλω να φυγει ο Λασκαρης. Απλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας δυστυχώς. Απλή λογική. Προφανώς και υποστηρίζω. Δε νομίζεις όμως πως ήρθε η ώρα να αφήσουμε τα λόγια κ να αρχίσουμε τα έργα. Κ εξηγούμαι. Πλήρωσε τους παιχτες όσα μπορείς μέχρι την Πέμπτη που θα κανεις εξαγγελίες. Αλλιώς να βγεις να πεις ότι θα τους πληρώσεις κ ότι μας εκβιάζουν κ ότι είμαστε κοντά σε χορηγία και το παλεύουμε κ το κάνουμε κ το ρανουμε…Απλά δε θα φτιάξει τα πράγματα. Αυτό λέω.

emperor1914

Σε αυτό συμφωνώ 100% δεν έχει νόημα να βγει και να μας πει πάλι λόγια… Πράξεις θέλουμε! Απλά λέω και εγώ να κάνουμε λίγη υπομονή γιατί αν δεν ήταν και αυτός τώρα δεν ξέρω που θα ήμασταν! Και από την μεριά μας όμως δεν χρειάζεται αφορισμούς και απαισιοδοξία! Έχει αποδείξει περίτρανα ότι έχει λεφτά!

Toby B

Παιδιά μόλις διάβασα στο yellow όλη την τοποθέτηση, λογικά αυτή είναι και όχι κάποια καινούρια. Λέει αρκετά πράγματα αξίζει να ρίξετε μια ματιά.
https://www.yellownews.gr/basket/item/7710-sas-diavevaio-oti-tha-ta-kataferoume-den-tha-epitrepso-se-kanenan-ekviasti-na-kerdisei

ChrisSiak

Όντως το έχει αποδείξει. Έχει βάλει λεφτά. Αν όχι ο μοναδικός που έβαλε τουλάχιστον από τους λίγους. Αλλα είναι τέτοια η κατάσταση που δε λέω ότι δε θέλει. Λέω ότι δε μπορεί. Μακάρι να έχω άδικο κ να είναι η τελευταία διορία που δίνει

emperor1914

Και εγώ αυτό ελπίζω! Να είναι η τελευταία διορία! Κοντά είναι και η τρίτη και η πέμπτη, δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας να το κανονίσουμε εμείς!

Guardiola3

Με ανησυχεί πάντως τ´ ότι μεταθέτει συνέχεια τις ημερομηνίες για κάποια βαρυσήμαντη ανακοίνωση. Είπε : με το πέρας των αγώνων με την ΑΕΚ ανακοίνωση 5ετούς, μετά στις 16-6, 22-6 25-6 πληρωμές, κ ξανά για ανακοίνωση 6-7 !!! Συγνώμη αλλά από δω κ έπειτα εναποθέτω τις ελπίδες μόνο στο Αρβανίτη.

Toby B

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Κάθε μέρα πλέον είναι σημαντική και κάθε μέρα θα υπάρχουν διάφορες επαφές με χορηγούς, επιχειρηματίες και παίκτες.

experience

Δεν ξέρουμε τι άλλες δουλειές έχει, δεν μπορούμε να ξέρουμε και δε μας απασχολεί, μας απασχολεί τι κάνει σαν ιδιοκτήτης του Αρη. Δεν βλέπω τι σχέση έχει ο Δαμιανίδης και τα διαρκείας

Jose

Εγω αλλο την ανασα μου δε τη κραταω παντως!!! Δε θα μελανιασω να περιμενω το Λασκαρη να μιλησει ουσιαστικα! Ετσι κι αλλιως δε με ενδιαφερει να μιλησει με ενδιαφερει να πληρωσει!!

stp

Υπομονή για τον άνθρωπο που έσωσε τον ΑΡΗ.

Jim Patras

Αφού ουσιαστικά ήταν μια γραπτή δήλωση γιατί δεν έβγαινε από το γραφείο Τύπου της Κ.Α.Ε.
Ο πρόεδρος τς Κ.Α.Ε.έκανε λόγο για συσπείρωση & στήριξη προς το πρόσωπο του Ν.Λάσκαρη,ο ιδιοκτήτης όμως έχω την αίσθηση ότι τον άδειασε από την 1η πρόταση του κειμένου που μας διάβασε..”Ανέλαβα τεράστια χρέη και μάλιστα περισσότερα από αυτά που με διαβεβαίωναν οι άνθρωποι που παρέδωσαν την τύχη τη ομάδας”..
Μας είπε και για ολυμπιονίκες,παγκόσμιους πρωτάθλήτες,βάθρα,πρωταθλητές Ελλ. Τι σχέση έχουν τα παραπάνω με τον ΑΡΗ…

stp

Λογικά αυτή είνΑι η αλήθεια..ξεχνας κατι κικι κλαρκ,Αλεξανδρή και αλλους. Η αλήθεια ειναι αλήθεια. Απο την παραπάνω φράση δεν φαίνεται κανένα άδειασμα. Κάνεις νοητικό αλμα.

Jim Patras

Δεν είναι άστοχο και άκαιρο να ξεκινάς μια δήλωση με αυτή τη φράση?
Πιο κάτω αναφέρθηκε στις μάχες που δίνει εκείνος,η σύζυγος του,ο άδελφος του και οι συνεργάτες του..Ουδεμία θετική αναφορά στον Πρόεδρο που πριν 48 ώρες απηύθυνε καλεσμα ενότητας και στήριξης του μεγαλομετόχου.

ChrisSiak

Ισχύει αυτό που λες.
Κ για να το προχωρήσω. Πόσοι θα ήταν πιο ήσυχοι αν είχε βγει ο Λασκαρης και είχε πει τα ίδια λόγια ακριβώς χωρίς να είχε βγει χτες ο Αρβανίτης;

Όποτε στην τελική ποιος μας καθησύχασε-στον βαθμό που είναι δυνατό βέβαια.

Ο Αρβανίτης ή ο Λασκαρης;

stp

Θετική η συμβολή του Αρβανίτη δεν αντιλέγω και δεν πρέπει να μπαίνει κανείς σε διαδικασία σύγκρισης..αλλά αλήθεια δεν σας κούρασαν οι άφραγκοι Αρειανάρχες; Το θέμα πλέον είναι τα λεφτά και ο Λάσκαρης έδειξε ότι μπορεί καποια στιγμή να τα χώσει .Ας κάνουμε υπομονή 10-15 μέρες. Εκτός αν σοκαριστήκατε με την φυγή του ζαρα.

Sam Vincent

Πιο πολύ από τους αφραγκους Αρειαναρχες που πρόσφεραν με κούρασε το παραμύθι απότους αφραγκους Ωνασηδες. Εκτός και αν περιμένουμε την φυγή και του Φλιωνης για να σοκαριστουμε… Άλλωστε έχουμε άφθονο χρόνο.

stp

Αφού ξέρεις ότι είναι άφραγκος ο Λάσκαρης τότε πάω πάσο.

Sam Vincent

Αυτό το λες εσύ…

Tarpley-3

Δηλαδη εσυ πιστευεις πως σοκαριστηκαμε με την φυγη Ζαρα?Πιστευω πω αυτο που λες φιλε ειναι νοητικο αλμα.Νομιζω πως ειμαστε αγχωμενοι σοκαρισμενοι και απογοητευμενοι στο οτι ειναι απληρωτοι παικτες και ερχονται προσφυγες,οχι απο την φυγη Ζαρα.Ο Ζαρας και ο καθε Ζαρας ειναι προσωρινος,η ομαδα ομως εχει προβληματα και το αφεντικο καθηστερει.Ειτε μπορει να πληρωσει ειτε οχι ας βγει επιτελους να πει απο καρδιας αυτα που ισχυουν να μην σκοτιζομαστε τσαμπα

ChrisSiak

ΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧ το τελευταίο ήταν καλό. Χωρίς καμία δόση ειρωνίας. Αλήθεια.

Για αυτό ακριβώς όμως γίνεται πιστεύω κ αυτή η συζήτηση. Για να μην αποδειχθεί κ ο Λασκαρης άλλος ένας άφραγκος Αρειαναρχης. Ότι έχει δείξει δείγματα γραφής ναι. Έχει δείξει.
Κ στηρίζεται ακόμα κ έτσι πρέπει.
Απλά όσο κ αν θέλω να φωνάξω πάμε πρόεδρε είμαι μαζί σου 100% βγαίνει κ λέει για Τρωικούς πολέμους κ παχιά λόγια ότι θα κάνουμε πάλι τον Άρη μας μεγάλο κλπ κλπ και κάτι με κάνει να κρατάω μια πισινή. Έχεις όραμα; Ναι. Οκ. Πράξεις θέλω.

Βρίσκεσαι σε ύφαλο; Θα σε στηρίξω και στα δύσκολα. Άσε όμως τους εγωισμούς και βγες και εξηγήσου. Αυτό με ενοχλεί προσωπικά. Μια δόση υπεροψίας που βγαζει. Κ αυτό μεταφράζεται από εμένα τουλάχιστον σαν υπεροψία γιατί λέει χωρίς να κάνει. Σε αυτό το χρονικό σημείο τουλάχιστον. Είναι ώρα για πράξεις και όχι για λόγια.

Ρε δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Αμφιταλαντεύομαι. Ψυχανεμίζομαι. Και ζεσταίνομαι. Αυτά.

Guardiola3

Τώρα μπόρεσα να διαβάσω τι είπε στο ραδιόφωνο ο Λάσκαρης…η αισιοδοξία του κ η θετική αύρα με την οποία σήμερα έκανε την ανακοίνωση, μας αναγκάζει να του δώσουμε κ άλλο χρόνο κ να ελπίζουμε!!! Σας εύχομαι όλους καλό ΣΚ κ καλές βουτιές , ας ξεκουραστούμε από το άγχος αυτό κ ας αποτοξινοθούμε λίγες μέρες…

Sam Vincent

Αυτό ακριβώς ζητούσε Πέπε ,να μας δώσει ελπίδα για να του δώσουμε χρόνο… Καλές βουτιές και σε σένα…

Guardiola3

Sam, εγώ ζω στο Βελιγράδι εδώ κ 10 χρόνια σχεδόν,τον Αύγουστο θα κατέβω Θεσσαλονίκη…μέχρι τότε βουτιές δεν έχει.Δεν ξέρω τι να πω άλλο, προσπαθώ κ εγώ να σας φτιάξω τη διάθεση, να δώσω ελπίδα. Και επειδή μια ζωή την έχουμε…βρρ στη θάλασσα

Sam Vincent

Πολύ καλά κάνεις Πέπε …Ξέρεις ,εγώ μένω 30 δευτερόλεπτα από την θάλασσα και με βλέπω να βουτάμε παρέα . Καλή επάνοδο φίλε και σου εύχομαι όταν θα έρθεις να βρεις ομάδα ,κόουτς ,παίκτες και ισχυρή διοίκηση.

aka Θεούλης

Εχω σπασει το κεφαλι μου που μενεις… μετρώ τα δευτερολεπτα με βηματα, με ποδηλατο, με λεωφορειο και αμαξι, ακομα και με μωρο στην αγκαλιά.. το μονο που μου εμεινε ειναι να σε ρωτησω

gerorge

Λογικα κοντα στο λιμανι στη Θεσ/νικη 😀

JD24

Ευτυχώς όλο και περισσότερος κόσμος έχει πάρει χαμπάρι πως κινείται πλεον ο Λάσκαρης.

aka Θεούλης

Τελικά τον αδικησα.. τα ειπε πολυ καλυτερα αποτι περιμενα.. δεν θα πω ψεματα στον εαυτό μου, ο τυπος με 5 κουβεντες με παρακινησε , με καθησυχασε και ξαφνικά τον πιστευω πιο πολυ απο πριν. Μπορεί να ειναι σανό, ποιος ξερει, αλλά το μονοπωλειο στις επιλογες μου με οδηγεί

Aizenbro

Είναι μέρος της πολιτικής του το ότι με τα λόγια του μπορεί πάντα να σε πείσει. Είναι χαρισματικός σε αυτό. Ίσως έτσι κνα έπεισε τον Λετονό αν όντως του τα έφαγε. Δεν είμαι αισιόδοξος αλλά από την άλλη δεν πιστεύω ότι θα αφήσουν την ομάδα να καταστραφεί αυτοί που την πονάνε. Αρκεί να τους αφήσει και ο Λάσκαρης να συνδάμουν

Sam Vincent

Θα κάνει δραματικό διάγγελμά τύπου ΓΑΠ -Καστελόριζου . Σαφώς θα μιλήσει για σκευωρία εναντίων αυτού και της οικογένειας του και πως σύντομα οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν. Βεβαίως και θα μιλήσει για μια πρόσκαιρη κατάσταση και πως «σε λίγες μέρες θα τραβήξουμε ξανά προς την δόξα» .Θα πουλήσει Αρειανοσύνη και θα μιλήσει για επενδυτές και συμπαίκτες με χρήμα -ουρά ,που περιμένουν στην σειρά . Ίσως επαναλάβει τα περι «Ο2» και «ποια 65 εκ.» Θα κρατήσει όσο περισσότερο και όσο καλύτερα μπορεί την ασπίδα του που ονομάζεται «ΆΡΗΣ» . Κάποιοι θα αναθαρρήσουν . Εγώ τα χω βάψει μαύρα εδώ και καιρό .Ίσως να υπάρχουν ακόμα λίγες πιθανότητες.
28/06 .Sam.

Bilias6

Δεν χρειάζεται ηχηρή μεταγραφή. Είχα ψηθεί από τους πρώτους ,χωρίς ηχηρη μεταγραφή πως ο πρόεδρος δεν ήταν σαν τους άλλους .Πως δεν του αρέσουν τα μεγάλα λόγια .Χρησιμοποιούσε τα media όταν έπρεπε .Πως είναι μαχητής και δεν τα παρατά. Πως κρατά τις υποσχέσεις του. Πως σέβεται τον λαό μας.
06/06. Σαμ.
Γιαυτο σου λεω, ειστε 2 ατομα.

Sam Vincent

Χαίρομαι που με παρακολουθεις.Γιαυτο ειμαι τοσο ξενερομενος.Γιατι ειχα γουσταρει οπως λεω οτι ενιωθα,και μετα αρχισαν ολα οσα μας εφτασαν στο σημερα.Τελος .αν με παρακολουθησεις λιγο καλυτερα θα διαπιστωσεις πως εχω και τριτο mode,οπως λενε καποιοι φιλοι που με ξερουν καλύτερα.

Bilias6

Μαζι τα λεγαμε γιαυτο το θυμαμαι, μην φανταστεις οτι σε περιμενω στην γωνια. Ενταξει σαμ?
Μηπως ρε συ βαζεις και την γυναικα σου να γραφει?

Sam Vincent

Χαχαχααχχααχααα ,καλή ιδέα. Ίσως να το χει κάνει χωρίς να μου το πει… Ρε Μπίλια ,γυναίκα ,εσύ είσαι ?

aka Θεούλης

Να σε προσεχω εσενα

MrT

Εχει λεγειν ο Λασκαρης και μακαρι να στρωσουν ολα αλλα οσο περναει ο καιρος γινομαι ολο και πιο επιφυλακτικος.

GOUNAS1914

Καλες οι κουβεντες και τα λογια αλλα πλεον μονο οι πραξεις παιζουν ρολο. Η αληθεια ειναι οτι οταν διαβασα για δ.σ. την ερχομενη τριτη και οχι αμεσα ( χτες δηλαδη) παγωσα. Πιστευω καλοπροαιρερα και μονο οτι κατι περιμενει. Ισως και θελει παλι να κερδισει χρονο. Εγω δεν ξεχναω οτι εσωσε τον Αρη απο την β εθνικη και εφοσον θελει να μεινει στην ομαδα και να το παλεψει μαζι του. Ευχομαι να μην γινει παπαθανασακης διοτι βλεπω πολλες ομοιότητες σε ορισμενα πραγματα. Ευχομαι επισης ο Αρβανιτης να εχει μιλησει με παιχτες για να μην κανουν προσφυγες. Σημερα πεμπτη και εκτος γιανκοβιτς κανεις δεν εχει κινηθει νομικα οποτε μπορει και να εχει γινει. Ο χρονος τελειωνει ο σχεδιασμος για την νεα χρονια εχει παγωσει.

Dr Nimbelugen

Το έγραψα και χθές.Πάρτε ποπκόρνια,σπόρια,γκαζόζες και αράχτε.Το σίριαλ τώρα αρχίζει….Να θυμόμαστε πάντοτε όμως κάτι που έλεγε και ο μέγιστος Στηβ Γιατζόγλου.Το έργο δεν τελειώνει αν δεν τραγουδήσει η χοντρή..Οπότε υπομονές!

Aizenbro

Με το χοντρή έχεις κάτι συγκεκριμένο στο νου σου ή γενικά το λες???

ChrisSiak

Η Τζόρτζια δεν είναι χοντρή αν αυτό εννοείς φιλε μου. Κοντή είναι._

Aizenbro

O καθένας μπορεί να είναι ότι θέλει προφανώς…χαριτολογόντας το λέμε. Αν και δεν είμαι χοντρος για το ύψος μου αλλα κοντός για τα κιλά μου είναι μια όντως ενδιαφέρουσα προσέγγιση

Bilias6

Βαλτε και οι δυο μια φωτογραφια με τις φατσες να δω αν σας αρεσει οταν θα χαριτολογησω.

ChrisSiak

Γιατί αδερφέ μου; Πιστεύεις ότι εγώ ή ο aizenbro προσπαθήσαμε να προσβάλουμε τους ευτραφείς ή κάποια άλλη ευαίσθητη κοινωνική ομάδα; ή ότι είμαι θύτης κοινωνικού ρατσισμού; και στην τελική μιλάω μόνο για μένα, ο aizenbro μπορεί να σου ζητήσει το λόγο μόνος του δεν τον ξέρω και προσωπικά.

Επίσης κάτι τελευταίο. Αν έχεις κάτι να πεις επι προσωπικού για μένα πες το για να μη γεμίζουμε άλλο σπαμ τα τοπικς.

Bilias6

Αδερφε δεν σε ξερω μπορει να εισαι και το καλυτερο παιδι. Αυτο που γραφεις δεν καταλαβαινεις οτι προσβαλει? Δηλαδη πες οτι η Τζορτζια μπαινει και το βλεπει αυτο, τι θα πει- Τι ωραιο κοπλιμεντο ‘η θα σκασει απτα γελια?
Το σταματαω εδω, κανε οτι θελεις.

ChrisSiak

Τρολαρεις έτσι; Αν με δουλεύεις έχει καλώς. Καλοπροαίρετος χαβαλές.

Αν δεν τρολαρεις και παρεξηγηθηκες για λογαριασμό της Air Τζόρτζια-Σανι γυρνα πίσω-τότε τι να πω. Υπόσχομαι πως όταν το διαβάσει εάν παρεξηγηθεί θα της ζητήσω ταπεινά συγγνώμη επειδή δεν το έκανα για να προσβάλλω την προσωπικότητα ούτε την δίκη της ούτε κάποιου άλλου ο οποίος μπορεί να έχει κάποια περιττά κιλά.

Με λένε Χρήστο Σιακάρα, ζω στο Ναύπλιο, είμαι παντρεμένος, έχω δυο κοριτσάκια και δεν κατανοώ με την καμία τον τρόπο σκέψης σου μερικές φορές.

Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Dr Nimbelugen

Παιδιά , μην μαλώνετε.η παραπάνω πρόταση δεν έχει να κάνει σχέση με τα σωματικά χαρακτηριστικά ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΥΡΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ “ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ”!!!!!Έλεος με το αυτομαστίγωμα!!

ChrisSiak

Δε μαλώνουμε γιατρέ. Συζητάμε έντονα. Δεν υπάρχει τίποτα να χωρίσουμε. Απλά,δυστυχώς,βγαίνουμε εκτός θέματος και κουράζουμε με σπαμ όλους τους άλλους.

Κ ναι με το ότι θα τραγουδήσει η χοντρή εννοούμε την κόρνα της γραμματείας.

Όλα καλά!

starstar2301

Δεν είναι γιατρός, είναι Δόκτωρ 😛