Στην διάρκεια των συνεχόμενων ηττών, υπήρχε μεγάλη απογοήτευση και δυσαρέσκεια από τον κόσμο της ομάδας, με αποκορύφωμα την συνάντηση που είχαμε με οπαδούς κατά την επιστροφή σας από την Κύμη. Τι σκέφτηκες τότε και πόσο επηρέασε την ομάδα;

«Δεν είχα ζήσει κάτι ανάλογο, ήταν μία διαφορετική εμπειρία για μένα. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Πληγώθηκα στην αρχή, αλλά μετά κατάλαβα ότι αγαπάνε την ομάδα με απίστευτο πάθος, πραγματικά την λατρεύουν και ήταν πληγωμένοι από τα αποτελέσματα. Χάναμε παιχνίδια τα οποία έπρεπε να είχαμε κερδίσει, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μεγάλες διαφορές μέσα στους αγώνες. Σίγουρα αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση τους.

Ίσως θα μπορούσαν να αντιδράσουν διαφορετικά. Απογοήτευση υπήρχε και μέσα στα αποδυτήρια, προσπαθούσαμε να βρούμε τι φταίει, πως μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Νομίζω ότι και ο κόσμος μας βοήθησε να βρούμε τους εαυτούς μας πιο γρήγορα, μετά από εκείνη την δύσκολη εβδομάδα».

«Ο δικός μου στόχος είναι να είμαι ο καλύτερος αμυντικός στην Λίγκα. Ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη αν μπορώ. Είναι κάτι για το οποίο είμαι υπερήφανος και δουλεύω σκληρά. Λατρεύω τον ανταγωνισμό, να παίζω απέναντι στους κορυφαίους. Και όταν παίζεις στον Άρη, όλοι θέλουν να μας κερδίσουν. Εγώ θέλω να κερδίσω τις ομάδες που είναι ψηλότερα στην βαθμολογία. Θέλω να παίζω απέναντι στους καλύτερους και συμπαίκτης με τους καλύτερους.

Για να το πετύχω αυτό πρέπει κάθε μέρα να δουλεύω, κάθε φορά που μπαίνω στο παρκέ να παίζω για την νίκη και για να γίνω καλύτερος. Δεν με νοιάζει τι λένε κάποιοι για μένα, τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω. Θέλω κάθε φορά που με βλέπει ο αντίπαλος, όταν θα ξέρει ότι θα έχει να αντιμετωπίσει τον Λάκι Τζόουνς, θα γνωρίζει ότι θα έχει μία… δύσκολη μέρα».

Πηγή: Λάκι Τζόουνς στο SDNA: «Έχουμε καταλάβει την αποστολή μας, να… κλέψουμε μία θέση για τα πλέι οφ» | SDNA