Source: “Λάθος μου που πήγα στον Π.Α.Ο.Κ.” (pics)

Ο ΑΡΗΣ είναι η πρώτη ομάδα που με πίστεψε. Σε αυτήν ανδρώθηκα και είναι φυσικό να είναι η πιο αγαπητή σε μένα. Έχω ένα παράπονο, καθώς αν και έχω βάλει κι εγώ ένα μικρό λιθαράκι στην ένδοξη ιστορία του ΑΡΗ, κάποιοι δεν μου συγχωρούν ότι φεύγοντας πήγα στην άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον Π.Α.Ο.Κ. Τώρα που πέρασαν τόσα χρόνια, πλέον είμαι παλαίμαχος και αντιμετωπίζω τις καταστάσεις με διαφορετικό τρόπο, νομίζω ότι έκανα λάθος κίνηση τότε. Θα έπρεπε να πάω σε άλλη ομάδα, εκτός πόλης. Πάντως, η ζωή συνεχίζεται και είμαι πολύ χαρούμενος που φόρεσα τα κίτρινα μιας ομάδας, στην οποία έπαιξε ο μέγιστος Νίκος Γκάλης και άλλοι αστέρες του παρελθόντος. Μιας ομάδας, που έχει το πιο φανατικό κοινό στη χώρα μας και μια από τις πιο καυτές έδρες στην Ευρώπη”.

Δεν πειράζει εγώ σε συγχωρώ

13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
alan tomidy

Όχι και έχεις και παράπονο που κάποιοι δεν σου συγχωρούν που πήγες στους ακατανόμαστους! Αυτό, ας το σκεφτόσουν,όταν πήγαινες παρέα με τον γνωστό αντιπαθητικό αντιαρειανό δημοσιογράφο τότε και υπέγραφες! Κάθε επιλογή στη ζωή έχει και το ανάλογο τίμημα!

alan tomidy

Δεν διαφωνώ, έχεις δίκιο ότι εκδιώχθηκε, αλλά όταν πας στον μισητό αντίπαλο, ξέρεις και τις συνέπειες! Επαγγελματίας είναι, αλλά να δεχτεί και τους οπαδούς που δεν θα του συγχωρέσουν ποτέ αυτή τη κίνηση (αναμεσά τους είμαι και εγώ!)! Άλλωστε, όπως και ο ίδιος λέει στη συνέντευξη, μπορούσε να πάει και σε άλλη ομάδα! Το να πας στους ακατανόμαστους και με αυτό τον τρόπο (συνοδεία και του συγκεκριμένου αντιαρειανού δημισιογράφου που όλοι ξέρουμε), έπρεπε νγνωρίζει ότι θα φέρει και αντιδράσεις, ειδικά όταν οι αρειανοί τον είχαν (τον Λιαδέλη) εκείνη την εποχή, ως σύγχρονη σημαία!

alan tomidy

Το ότι έχει παραδεχτεί πολλές φορές και στο παρελθόν ότι ήταν λάθος του είναι σίγουρα προς τιμή του. Και αυτό κάπως μετριάζει την αρνητική άποψή μου για αυτόν ως προς την κίνησή του να πάει στους ακατανόμαστους! Πάντως για την προσφορά του στην ομάδα μας, δεν έχω να πω κάτι, ήταν από τους σπουδαιότερους (αν όχι ο σπουδαιότερος) παίχτες μετά την μεγάλη ομάδα της αυτοκρατορίας!

kaptsik

Πως εκδιώχτηκε;

Jose

Του χρωστούσαμε κάνα δυο χρόνια συμβόλαιο και κάνεις δε του έκανε πρόταση για ανανέωση! Αν θυμάσαι η ομάδα διαλύθηκε εκείνη τη χρονιά

experience

Σε όλους έκατσε άσχημα αυτή η κίνηση, και σε μένα. Παρόλα αυτά αναγνωρίζω το ότι ήταν ένας πολύ καλός παίκτης που προσέφερε στον Αρη. Επρεπε να πάει κάπου αλλού και το παραδέχεται και ο ίδιος.

Ody

Θυμάμαι σαν σήμερα τον πρώτο του αγώνα με τη φανέλα του Άρη. Ήταν 19 χρονών αλλά είχε τέτοιο πείσμα και τόσο θράσος που όλο το γήπεδο μιλούσε για το νέο Γιαννάκη. Ρε πως περνάν τα χρόνια…

O_Betatzis

Δε θα ξεχάσω τις κίτρινες μπογιές που πετάξανε στην οικοδομή που έμενε τότε, πίσω από το γήπεδο, πριν τη Βούλγαρη.
Αυτόν και τον Σάββα Ηλιάδη απολάμβανα να τους βλέπω.

Lindodil

Παναγιωτη θα εισαι παντα το κιτρινομαυρο λιονταρακι στις καρδιες μας. Ευχαριστουμε για το παθος που εβγαζες και ολες τις ομορφες στιγμες που μας χαρισες φορωντας την κιτρινομαυρη φανελα!

Pippo

Δεν ξέρω αν μπορώ να το χωνέψω… Δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση του ειδικά αν υπήρχαν κι άλλες επιλογές. Πάντως δεν είναι ο μόνος που έκανε αυτή τη διαδρομή. Μπορώ να σκεφτώ κάνα δυο αρχηγούς.

dorian gray

Εγώ πάλι – ως ήρωας του Wilde – ΔΕΝ τον συγχωρώ.
Ας πάει για εξομολόγηση.