Λάβρος ο Σκορδίλης.

“Δεν μου έχει γίνει καμία σοβαρή πρόταση από τη διοίκηση του Άρη. Αυτά που γράφονται περί συμφωνίας και προτάσεων από την ΚΑΕ Άρης εδώ και δύο χρόνια είναι ψέματα. Είναι λόγια της διοίκησης τα οποία δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Αύριο θα έχω επικοινωνία με τον κ. Κουρόγλου για να μιλήσουμε για το θέμα των οφειλών, που υπάρχουν προς το πρόσωπό μου. Δέχθηκα ακόμα και να με αποπληρώσουν σε βάθος τεσσάρων ετών, αλλά όχι να κουρέψω τα χρήματα που μου οφείλονται κατά 50%. Αυτοί μου πρότειναν και 50 % μείωση και να αποπληρωθώ σε τέσσερα χρόνια. Ο κόσμος ακούει και διαβάζει όλα αυτά τα ψέματα που γράφονται για μένα και είναι λογικό να έρχεται στο γήπεδο και να με βρίζει”.

 

Ε αν αρχίσεις να κάνεις διαπραγματεύσεις , θα υπάρξει και πρόοδος , ψηλέ!

 

 

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
skoraris

Ωπα… δηλαδή όταν υπέγραφες εκείνο το συμβόλαιο 5 φορές πάνω από την αξία σου δεν την ψηλιαστικες; αλλά αυτό δεν είναι δικό σου πρόβλημα. Δικαίως να μη σε απασχολεί. Ας προσεχαμε. Το 50% σου φαίνεται λίγο. Το 40% αν υπαχθουμε ή το καθόλου αν (μακριά! ) δεν υπαχθουμε, πως σου φαίνεται; και τέλος ότι και να πούμε το δίκιο είναι με το μέρος των παικτών. Αλλά το θέμα είναι να είναι και λίγο ρεαλιστές και να δείχνουν λίγη μπεσα όταν πλέον έχουν απέναντι σοβαρούς ανθρώπους να μιλήσουν

Sotiris

Αυτό που δεν καταλαβαίνει είναι ότι αυτή ακριβώς είναι η συμφωνία που θα πάρει ούτως ή άλλως αν επικυρωθεί το 99, δηλαδή 40%-50% των χρημάτων σε 4 χρόνια. Και μάλιστα θα αρχίσει να τα παίρνει μετά το καλοκαίρι έτσι όπως πάνε τα πράγματα. Προς θεού, εγώ είμαι με τον εργαζόμενο γιατί οι περισσότεροι από εμάς στη θέση του το ίδιο θα κάναμε, αλλά όπως λέει και ο skoraris όταν σου δίνουν χρήματα που είναι πάνω από την πραγματική σου αξία ή βλέπεις ότι σε έχουν απλήρωτο για κανένα χρόνο και εσύ ανανεώνεις το συμβόλαιό σου βάζοντας μέσα και τα προηγούμενα, τότε παίρνει και εσύ ένα μεγάλο ρίσκο να μην τα πάρεις ποτέ αυτά τα χρήματα.

GOUNAS1914

σκορδιλη εσυ μπορει να θελεις τον ουρανο με τ’αστρα αλλα οταν οι ξενοι μπαινουν σε μια διαδικασια αποπληρωμης των δεδουλευμενων τους και συμφωνουν εσυ υποτιθεται που εισαι και ελληνας ενα παραπανω να συμφωνησεις. αλλωστε δεν νομιζω οτι προσφερες και τιποτα ολα αυτα τα χρονια.

phantom 3

εγώ άπλα θα έλεγα πως πρέπει να σέβεσαι τον τεράστιο σύλλογο που σου έδωσε την ευκαιρία να κάνεις επάγγελμα το χόμπι σου γιατί αν δεν σε έφερναν στον ΑΡΗ δεν ξέρεις που θα ήσουν .