Πρωτάθλημα Ελλάδος

6η αγωνιστική

Κόροιβος-Άρης

Σάββατο , 15 Νοεμβρίου 2014 ,17.00 

Δ.Κ.Γ. Ήλιδας

NS2-Λεπτό προς λεπτό

Τα νούμερα μας

Τα νούμερα τους

Ομαδικά Στατιστικά

Προϊστορία 

0-0

Απουσίες

Γκίκας

Το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία του παίζει αύριο ο Κόροιβος και αυτό θα του δώσει έξτρα κίνητρο, σε μια έδρα που είναι ούτως ή άλλως ισχυρή.

Εμείς δεν πρέπει να παρασυρθούμε και πρέπει να παίξουμε , με υπομονή το παιχνίδι μας.

Το κλειδί

Η επίθεση του Κόροιβου είναι αρκετά αποτελεσματική, κυρίως γιατί πηγαίνει πολύ συχνά στις βολές. Έχει μάλιστα 133 βολές και η δεύτερη ομάδα έχει 107!

Πρέπει να μην του δώσουμε τους εύκολους πόντους που παίρνει μέχρι στιγμής και να τους κάνουμε να τους κερδίσουν μέσα από τα σουτ.

Η μάχη

Ο περιορισμός του δεύτερους σκόρερ του πρωταθλήματος , Λόουερι , θα είναι μια συνεχόμενη μάχη και η περιφέρεια μας θα πρέπει να είναι έξτρα προσεκτική απέναντι του , γιατί έχει την ικανότητα να φορτώνει τους αντιπάλους του με φάουλ.

Οι πρώην

Ο Χάρης Μαρκόπουλος έκανε ασίσταντ κάποτε στον Άρη. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάει και σαν πρώτος προπονητής , πάντα πίστευα πως θα γίνει καλός!

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

Κλειδί τα σφυρίγματα του Καρακατσούνη ώς πρώτος διαιτητής,σε μια έδρα που ο “πατερούλης” έσπρωχνε απο πέρυσι να ανέβει στην Α1!Κατα τα άλλα πιστεύω θα κερδίσουμε ο Κόροιβος ακόψη ψάχνεται με πολλές αλλαγές σε παίκτες!