Κρατά ο Γιαννάκης, αλλά αν δεν επιστρέψει ο Λάσκαρης…

Είναι ότι όσο απομακρύνεται, μέρα με τη μέρα, δημιουργεί έδαφος σε ανθρώπους που θα το εκμεταλλευτούν προς όφελος της τσέπης τους και ταυτόχρονα, όπως μπορώ να αντιληφθώ από τις διαθέσεις τους και κυρίως τη μέχρι σήμερα πορεία τους στο μπάσκετ (πανάθεμά τους…), θα καταντήσουν τον Άρη μια ομάδα που θα παλεύει να σωθεί. Κι όχι για μια χρονιά, αλλά, για πάντα.

Να σας πω ότι είναι μάνατζερ, όχι μόνος, αλλά, με τα τσιράκια του. Είναι από κοντά δε ορισμένοι παράγοντες που μπορούν να στηρίξουν ομάδα δυναμικής στην… Α2, όπως και έκαναν κάποια στιγμή, ως παράγοντες ομάδας της Α1, την οποία χαντάκωσαν οριστικά. Αυτά για την ώρα…

Ο Γιαννάκης φαίνεται ότι αποτελεί το πρώτο ανάχωμα, μπροστά στον κίνδυνο να μπούνε στην ομάδα μανατζαρέοι της συμφοράς κι αν υποχωρήσει, τότε το… πεδίο είναι λαμπρό.

Μάλλον ο δράκος και η επιμονή του με την ομάδα, ματαιώνει τα πλάνα τους και τους κρατά σε απόσταση ασφαλείας.

Αν όμως ο Λάσκαρης δεν ανανήψει, τότε αργά η γρήγορα θα παρουσιαστούν ως… διασώστες, αλλά, θα κρύβουν την γενική ανυποληψία στην οποία θα περιέλθει η ομάδα οριστικά.

Όταν θα γίνουν γνωστά τα ονόματα και τα ανδραγαθήματά τους, ανά την επικράτεια, τότε θα αντιληφθείτε πόσο μεγάλο κίνδυνο διατρέχει ο Αρης.

Δεν τον έχω και πολύ σε υπόληψη αυτόν τον Ζαχαριάδη , αλλά μιας δεν κουνιέται και φύλλο , ας παίξω στο παιχνίδι του…

Την μόνη ομάδα που θυμάμαι , καθαρά μανατζερική , που διαλύθηκε μετά , είναι ο ΚΑΟΔ , με τους γνωστούς Αρειανούς παράγοντες ( American Genetics που αν θυμάμαι καλά είχαν πει θα αναλάβουν τον Άρη , αλλά πρώτα να πέσει στη Β για να καθαρίσει ) . Τότε είχαν προπονητή τον Μέξα και καμιά δεκαριά παίκτες του ίδιου μάνατζερ.

Μετά πήγαν στα Τρίκαλα ή είναι ιδέα μου ( είναι κι ο Μέξας εκεί τώρα και μου φέρνει συνειρμούς )

 

13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Corto Malteze

Διάβασα το άρθρο και δε ξέρω γιατί αλλά αγανάκτησα. Και αηδίασα. Εκπομπή μεσημεριαναδικου και σήριαλ της κακιας ώρας μονίμως ο Άρης. Βάλτε και την κατάσταση του ποδοσφαίρου και δείτε πόσο μικραινουμε κάθε μέρα.

Και τελειώνοντας με έπιασε και στεναχώρια. Καληνυχτα!

Jose

Λασκαρη γυρνα ή εστω τηλεφωνα!

Toby B

Από τη μια αν μπλέξουμε με μάνατζερ δεν θα υπάρχει περίπτωση να κανουμε σοβαρή ομάδα ποτε, από την άλλη πόσο χειρότερα να είμαστε σε σχέση με τώρα.. πφφφ 30 του μηνός παιδιά όλοι γήπεδο, να νικήσουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και να πάρουν και οι παίκτες κάποια χρήματα από τα εισιτήρια.

aka Θεούλης

Όχι σε μάνατζερ. Τέλος

gkanton

προσωπικά θαυμάζω τους “δημοσιογράφους”. Γράφουν ότι θέλουν, όπως το θέλουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. “ονόματα δε λέμε”, “από έγκυρες πληροφορίες”.” ΄άκουσα” “μου είπαν”… κλπ κλπ . Η σημερινή δημοσιογραφία, πολιτική, οικονομική, πολιτιστική, αθλητική δεν είναι παρά κουτσομπολιό. Και στο δικά μας. Ποιος δημοσιογράφος έψαξε για τον Πρόεδρό μας; Μάλλον κανένας. Όλοι αναμασούσαν ότι διάβαζαν από δω κι από κει. Ποιος δημοσιογράφος, κατανοεί οικονομικά και μπορεί να εξηγήσει τι παίζει με τον Λάσκαρη; Μάλλον κανένας. Ποιος δημοσιογράφος μπορεί να κατανοήσει έναν οικονομικό ισολογισμό μιας αθλητικής εταιρείας: Κανένας. Θα μου πεις τι πρέπει να είναι ο δημοσιογράφος; Οικονομολόγος; Κοινωνιολόγος;Να ξέρει από Πολιτικές και οικονομικές επιστήμες; ΝΑΙ να είναι απ’ όλα. Δεν θέλουμε δημοσιογράφους που το μόνο που ξέρουν είναι να χαζολογούν, να εξυπνακίζουν, να κουτσομπολεύουν και να μιλάνε ότι “κάνουνε ρεπορτάζ” Απαιτούμε πραγματική πληροφόρηση. Ποιος είναι ο Λάσκαρης; Γιατί ανακατεύτηκε με τον Άρη;. Τι παιχνίδια παίζονται στο πολιτικό επίπεδο και πώς εμπλέκεται ο ίδιος και κατ’ επέκταση και η ομάδα μας. Έψαξε κανένας τους να δει τη δικογραφία να τη μελετήσει και να δώσει ερμηνείες; ΚΑΝΕΝΑΣ. Δυστυχώς με τα εκατοντάδες μέσα, ραδιόφωνα, σάιτ, μπλοκ και δεν συμμαζεύεται ο καθένας βαφτίζει τον εαυτό του δημοσιογράφο, αθλητικό συντάκτη χωρίς να σκαμπάζει τίποτα από πραγματική δημοσιογραφία. Κι κόσμος διψασμένος στην κυριολεξία να μάθει τι παίζει, ακούει ότι νά’ ναι δεξιά κι αριστερά, αποπροσανατολίζεται και τα’ χει χαμένα, δεν ξέρει τι να πιστέψει, άρα πιστεύει τα πάντα. Κι η αλήθεια; Η πραγματική Αλήθεια; “ρίξε τσιγγάνα τα χαρτιά και πες μου τι σου λένε”

Jim Patras

Εγώ θυμάμαι τον Ηλυσιακού του κυρίου Δέλτα.

Subaris

Εγραψε οτι ηθελε να γραψει κ μπηκε κ αυτος στον καταλογο των μελλοντολογων. Εχουμε διαβασει κ ακουσει για καθε περιπτωση που μπορει να συμβει στον Αρη. Ολο κ καποιος θα πεσει μεσα. Αγορασαν ολοι λαχνο κ φυσικα ολο κ καποιος θα κερδισει απο τυχη κ θα τον λεμε γνησιο Αρειανο δημοσιογραφο.Αλλα ολοι πατανε στην πλατη του Αρη.Δυστυχως παιδια ομως κανενα σεναριο δεν ειναι ελπιδοφορο. Αυτος ειναι ο κοινος παρανομαστης.

Dr Nimbelugen

Χωρίς να διαφωνώ με κανέναν από τους παραπάνω φίλους θα προσθέσω τη δική μου συνωμοσιολογική πινελιά.Πολλές φορές προκειμένου να παρουσιάσεις-εφαρμόσεις ένα σχέδιο που θα προκαλέσει αντιδράσεις,ξεκινάς να αποκαλύπτεις επιλεκτικά τμήματά του τα οποία ακόμη και να γνωστοποιηθούν δε θα προκαλέσουν μεγάλους,έστω,τριγμούς ή και καμία αντίδραση.Έτσι εξασφαλίζεις την εξοικείωση του δέκτη-υποδοχέα με εικόνες και καταστάσεις ώστε την κρίσιμη στιγμή να μην υπάρχει αντίδραση(έστω έντονη).Επίσης εμφανίζεσαι ως αξιόπιστος και ειλικρινής καθώς η αρχική ροή-γνωστοποίηση πληροφοριών σε αθωώνει από την κατηγορία του υποβολιμιαίου-σκόπιμου και μυστικοπαθή.
Στην περίπτωσή μας ο κάθε δημοσιογράφος μπορεί και εν αγνοία του και καλή την πίστη να αρθρογραφεί μεταφέροντας πληροφορίες(είναι το επάγγελμα και μεροκάματό του),ίσως να πιστεύει πως παρέχει και υπηρεσία μέσα από τις τυχόν αποκαλύψεις και συναγερμούς του-δεν καταλογίζω σε κανέναν δόλο αν θέλετε.Πιστεύω όμως σε ικανό βαθμό πως δεν συνειδητοποιεί την πιθανότητα οι αρεχόμενες σε αυτόν πληροφορίες να έχουν δοθεί επιλεκτικά και για άλλους λόγους.
Κλείνοντας,νομίζω πως ζούμε μια φάση βολιδοσκόπησης αντιδράσεων του κόσμου σε αλτέρνατιβ (ωπα να πάλι η μητρική γλώσσα του τμήματος) σενάρια που προβλέπουν αποδυνάμωση του τμήματος και “παροδική”???? μετατόπιση του σε χαμηλότερες κατηγορίες.Το σχέδιο-σύνθημα του γειτονικού σωματείου που ξεκίνησε να αρθρώνεται αθώα και κατα υπερβολή μέσα από απλά οπαδικά πανιά,προχωρά μια χαρά….

xanthoskyli4

Εξαιρετική απόπειρα ανάλυσης του κόσμου των ‘ειδήσεων’ στο σπορ κομμάτι (και όχι μόνο πιστεύω). Η τελευταία παράγραφος μου ακούγεται υπερβολική, ως σενάριο. Σε κάθε περίπτωση thumps up!

Dr Nimbelugen

και σε εμένα υπερβολικό φαίνεται ξανθέ,εμείς είμαστε ικανοί α διαλυθούμε από μόνοι μας χωρίς την παρέμβαση των δίπλα,βέβαια ποτέ δεν ξέρεις.

gkanton

O δημοσιογράφος δεν είναι να “μεταφέρει” απλά την πληροφορία. Πρέπει να την αξιολογήσει πρώτα. Αλλά για να την αξιολογήσει πρέπει να μπορεί και να θέλει. Αν δεν μπορεί είναι ανίκανος, αν δεν θέλει είναι “στημένος”. Επίσης να είναι ικανός να αναλύει την πληροφορία, την είδηση, το γεγονός. Κι εδώ είναι το πιο δύσκολο. Έχει τις γνώσεις και τα εργαλεία για να το κάνει; Στην περίπτωσή μας όχι. Και φυσικά δεν υπάρχουν θεωρίες συνωμοσίας, αλλά κάποια συμπεράσματα προκύπτουν από την ανάλυση των όλων των γεγονότων. Ας μην έχουμε την ψευδαίσθηση ότι ο Λάσκαρης και οι συν αυτώ “δεν ξέρουν”. Ξέρουν και παραξέρουν και φυσικά όλα γίνονται βάσει σχεδίου και όχι “βλέποντας και κάνοντας”. Το καθήκον των ΑΡΕΙΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ είναι να ψάξουν να βρουν τι παίζει και να το αποκαλύψουν. Και των γνήσιων ΑΡΕΙΑΝΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ να αποτρέψουν οποιαδήποτε προσπάθεια αφανισμού της ομάδας και να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ . Μόνο τότε ο κόσμος θα βοηθήσει. Όλα τα άλλα είναι φιλολογίες.

keoma

καλές γιορτές σε όλους με υγεία…!!!! τα ίδια και για την ομάδα μας…