Κρατάει Κελεσίδη, προς δανεισμό οι αδερφοί Γερομιχαλού.

Οι επαφές έχουν λάβει χώρα και έγιναν οι σχετικές κρούσεις στον Χριστόφορο Κελεσίδη και τους αδερφούς Πέτρο και Δημήτρη Γερομιχαλό. Οι “κίτρινοι” θέλουν να κάνουν τον πρώτο μέλος της πρώτης ομάδας από φέτος κιόλας και απομένει το “ΟΚ” του Βαγγέλη Αγγέλου για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Όσο για τους αδερφούς Γερομιχαλού; Τους έχουν προταθεί πολυετή συμβόλαια και ο Άρης τους ξεκαθάρισε πως εφόσον απαντήσουν θετικά, την επόμενη σεζόν θα παραχωρηθούν ως δανεικοί, για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να “ψηθούν”. Ο ένας εκ των δύο έχει ήδη κρούση από τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Αμφότεροι βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο αυτό και η οριστική απάντησή τους αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

 

Ο Κελεσίδης είναι άσσος με ύψος 1.85 , οπότε θα προπονείται με την πρώτη ομάδα και θα μπαίνει στη δωδεκάδα όταν χρειάζεται ( κι ας αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δώσει ο Αγγέλου ).

Για τα αδέρφια να πω απλά πως πρέπει να εξασφαλίσουμε τον χρόνο συμμετοχής τους στις ομάδες που θα τους δώσουμε δανεικούς . Αν και βλέποντας τους Μούρτο-Τσαιρέλη  , καταλαβαίνει κανείς πως ο δανεισμός ίσως να μην είναι ο καλύτερος δρόμος για αυτούς τους παίκτες . Μερικές φορές είναι καλύτερο να μένουν με την ομάδα. Αρκεί βέβαια να παίρνουν ευκαιρίες.

 

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Απο οτι φαινεται προτιμησαμε τον τσακαλερη για τριτο στο 4 απο τον Γερομιχαλο..εγω θα προτιμουσα το αντιθετο παντως…

nikos

Nait αυτη την φωτο διπλα στο ονομα μου εσυ την εβαλες?