Κρίσιμη μέρα για Καμπερίδη (vid)

Για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να μη “σέρνεται” καθημερινά ένα μεγάλο ερωτηματικό για το τι μέλλει γενέσθαι σε συζητήσεις, ΜΜΕ, social media και σία (στον ΑΡΗ αυτό είναι χρόνιο φαινόμενο), είναι σημαντικά δύο πράγματα.

Πρώτον, να ξεκαθαρίσει η συνολική βούληση της διοίκησης σχετικά με τη συνεργασία με τον Καμπερίδη. Και δεύτερον, εφόσον γίνει αυτό, να διευθετηθεί ένα μέρος από τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, αλλά και να αφαιρεθεί ένα βάρος από την καθημερινότητα, ώστε να φύγουν οι σκέψεις αποχώρησης από τον ίδιο τον προπονητή. Κάτι που είναι πιθανό να γίνει με την έλευση ενός full time τιμ μάνατζερ (κάτι που δεν έχει να κάνει με τη δεδομένη παρουσία του Σταύρου Ελληνιάδη, η προσφορά του οποίου είναι σημαντική), θέση που χηρεύει μετά την παρουσία του αείμνηστου Βασίλη Βουρτζούμη και είναι λίαν σημαντική για την καθημερινότητα μιας ομάδας.

Πηγή: Κρίσιμη μέρα για Καμπερίδη (vid) | AllAboutARIS.com

Θέλει και έναν βοηθό προπονητή έτσι, στη Β Εθνική έχουν 2 βοηθούς, στην Α1 θα έχουμε 1;

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Το θεμα ειναι τον θελουν ολοι? Κ βεβαια αυτοι που δεν τον θελουν ας λυσουν πρωτα τα οργανωτικα θεματα κ μετα μπορει να εχουν οσες απαιτησεις θελουν απο τον εκαστοτε προπονητη. Ειπαμε. Το προβλημα στον αρη εδω κ χρονια ειναι στις πολυθρονες οχι στον παγκο….

GeorgeG

Ο Καμπερίδης μας φταίει;
Τώρα θα μου πείτε πριν από λίγα χρόνια μας έφταιγε ο βοηθός!