Κρίσεις, επικρίσεις και κυρίως διαχειρίσεις

“Στον Αρη έχει συμβεί το πλέον παράδοξο. Ο Λάσκαρης κυνήγησε με πάθος το ντιλ με τον Γιαννάκη για να έχει ένα “βαρύ” όνομα σαν κυματοθραύστη στα διοικητικά προβλήματα και τελικά ο Λάσκαρης και τα ζητήματά του έφτασαν να χρησιμοποιούνται σαν κυματοθραύστες και άλλοθι για την τραγική αγωνιστική εικόνα. Οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί και το συνολικό μπάτζετ, επ’ ουδενί δικαιολογούν την απελπιστική αγωνιστική εικόνα του Αρη. Η ομάδα είχε διασυρθεί στην Αμαλιάδα όταν δεν μπορούσε να υπάρχει υποψία οικονομικού προβλήματος, αφού ακόμα δεν είχε “τρέξει” ημερομηνία πληρωμής. Τώρα, ακόμα κι αν έχει μπει το οικονομικό στην κουβέντα, η εικόνα δεν μπορεί να δικαιολογηθεί αφού δεν έχει υπάρξει το παραμικρό δείγμα βελτίωσης. Κι εδώ υπήρξε “λίπος”, από την πρόκριση στο κύπελλο επί του ΠΑΟΚ, μόνο που στον Αρη είναι άγνωστο αν υπάρχει ελπίδα να στρώσουν όλα τα τριγύρω για να επικεντρωθούν στο αγωνιστικό. Η τούρκικη “μετάγγιση”, είναι μια προσδοκία, αλλά έχει τραβήξει πολύ σε χρόνο χωρίς ουσιαστικές ενδείξεις”. 

Η αλήθεια που “ντρεπόμαστε” να δούμε. Νομίζω ότι αποδίδει την πραγματικότητα. Το παραμύθι μας ΔΕΝ έχει Δράκο …

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Λοιπόν , πρώτον καλά έκανες και ανέβασες άρθρο , αφού ήθελες να σχολιαστεί.
Δεύτερον , τα άρθρα πρέπει να τα εγκρίνω εγώ , οπότε μπορεί να αργήσουν να εμφανιστούν.
Τρίτον ( γενικό ), αν γίνεται , μην αλλάζετε τον τίτλο του άρθρου , για να ξέρουμε για τι μιλάμε
Και τέταρτον , βάζε και το λινκ μη με κάνεις να ψάχνω να το βρω.
Επί του άρθρου , συμφωνώ με αυτά που λέει.

Night Audit

Καμία ταλαιπωρία , αυτά τα πράγματα είναι χαρά μου

Jiorgy

Χα χα! Night…

simon says

Ωραίο το άρθρο!! Λέει τη αλήθεια!! Ωραία είναι και όλα τα άλλα άρθρα που κάνουν διαπιστώσεις για την ομάδα, το Λάσκαρη, το Γιαννάκη, τους Τούρκους και πάει λέγοντας…..
Κανένα άρθρο με τις εναλλακτικές μας θα δούμε?? Κάποιο ρεπορτάζ?? Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα θα μας πει κανείς?? Γίνεται 2-3 παιδιά από εδώ να έχουν περισσότερες πληροφορίες από τους Αρειανούς δημοσιογράφους?? Γίνεται να μην μιλάει κανείς??

Subaris

Ολοι μας μαλλον αρχιζουμε να αντιλαμβανομαστε το ιδιο πραγμα..Ο Δρακος τελικα ζει μονο σε παραμυθια κ δυστυχως το δικο μας δεν ειναι παραμυθι αλλα δραμα κ το happy end ουτε η Νικολουλη δεν βλεπω να το βρισκει.

stepap

Λοιπόν εγώ γουστάρω να Βγουν οι περυσινοί αντιΠριφτικοι (Κοσταρις Θανάσης κτλ) να επιχειρηματολογησουν – κοντραριστούν με αυτούς που δεν πιστευουν προπονητικά τον Γιαννάκη .
Έτσι για να ξεχαστούμε απο τα προβλήματα.

Subaris

Βρε ας το να μην βγαλουμε κ αλλα!! Ολα τα ειχε η μαριορη, ο φερετζες της λειπει!

Sam Vincent

Ότι ποιο εσωστρεφές έχει ακουστεί στο καφενεδάκι μας.

stepap

Χαχαχαχα. Αφου μας έχει βγει το ονομα ας το απολαύσουμε τουλάχιστον.

Sam Vincent

Το ντέρμπυ πάντως να ξέρεις θα διαρκέσει πολύ λίγο …Άνισος ο αγώνας .Πολλά με λίγα το σκορ.