πηγή: pressaris.gr

άρθρο: Μεθοδικές κινήσεις απο τον ΑΡΗ για την απόκτηση του Οκάρο Γουάιτ.

Οι κίτρινοι έχουν χρησιμοποιήσει όλες τις απαραίτητες διασυνδέσεις στο εξωτερικό για να πείσουν τον Γουάιτ ότι το περιβάλλον του Άρη είναι το καλύτερο για να αναπτυχθεί μπασκετικά στην Ευρώπη και μέχρι στιγμής υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις.

Θεωρητικά, οι κίτρινοι έχουν πάρει πλέον τον πρώτο λόγο στην Ευρώπη, όμως θα χρειαστεί να περιμένουν κάποιες ημέρες για να δουν την τελική έκβαση της υπόθεσης αυτής.

Θα είναι τεράστια μεταγραφική επιτυχία, εάν επιβεβαιωθεί. Δε ξέρω εάν έχει σημασία, αλλά η Wikipedia ήδη τον έχει ως παίκτη του ΑΡΗ για φέτος. Μακάρι!

14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

Αχχχ “κακομοίρη” Jerry,δεν σου είναι γραφτό να ξαναπατήσεις Παλέ τελικά….

The_Emperor_Is_Dead

Ax κακομοίρη Jerry,δεν είναι γραφτό της μοίρας σου να ξαναπατήσεις στο Παλέ..

gerorge

Με τον White εχω την εντυπωση οτι θα τον ξεχασουμε ευκολα τον Μασσευ

gerorge

H wikipedia μπορει να επεξεργαστει απο τον καθενα.Την προηγουμενη εβδομαδα ο Ματτ Τζανινγκ ηταν παικτης του Πανιωνιου συμφωνα με αποκλειστικες της πληροφοριες

gerorge

Μπορει μπορει απλα αν ειναι γνωστος ο παικτης θα το ξαναλλαξουν αμεσως

GOUNAS1914

Θα είναι μεγάλη επιτυχία αν τελικά έρθει τι να λέμε τώρα. Μπορεί να κάνει την διάφορα και θα καλύψει σε μεγάλο βαθμό την απώλεια του βεζε.
Πιστεύω ότι ο ίδιος περιμένει κάτι από nba και ίσως αργήσει να υπάρχει εξέλιξη στο θέμα. Ειμαι σίγουρος ότι έχουμε και blan b.
Άσχετο να κάνουμε λίγο χουλιαμα καλοκαιρινό. Ελεύθερος είναι ο Μπουρούσης. Λάσκαρη ακους?

The_Emperor_Is_Dead

O Μπουρούσης;Καλύτερα να ενεργοποιήσουμε τον Μισούνωφ ή τον Πετσάρσκι!

GOUNAS1914

Εντάξει φιλε emperor το σχόλιο μου είχε χιούμορ αλλά πέρα από την πλάκα ο Μπουρούσης δεν είναι Μισούνοφ. Έχεις την ικανότητα να βαφτιζεις όσους δεν σου αρέσουν συνήθως με ξυλοκόπους. Έχεις καψουρα τον μασει όπως και γω αλλά δεν βλέπω φως

Night Audit

Μπουρούσης είναι καλός…για αυτό και δε θα έρθει στο εγγύς μέλλον…

Toby B

Πόσα να θέλει ο μπουρουσης; τρομακτικό δίδυμο μαζί με γουαιτ.. πέρα από την πλάκα τώρα ο γουαιτ πολύ δύσκολα θα βρει συμβόλαιο στο nba. Είναι ένας πολύ δυνατός και εκρηκτικός power forward για Ευρώπη (κυρίως eurocup) αλλά Αμερική με αυτό το ύψος θεωρείται small forward, θέση την οποία απλά δεν έχει. Οπότε ας κάνουμε λίγες μέρες υπομονή και πιστεύω σε θετική εξέλιξη.

Pippo

Μακάρι. Πάντως στη wiki μας έχουν επίσης βασικό σέντερ τον Haggins…

Night Audit

wiki είπαμε γράφει όποιος θέλει. Δεν είναι αξιόπιστη πηγή μεταγραφών.