Οι κίτρινοι, βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του Βασίλη Καββαδά, προκειμένου να διευθετήσουν την οφειλή που υπάρχει προς τον Έλληνα center. Στις τελευταίες κουβέντες που έγιναν, οι δύο πλευρές βρήκαν κοινό σημείο επαφής και αναμένεται να έρθουν σε συμφωνία, εξέλιξη που θα έχει διπλό όφελος, καθώς θα φύγει από την πλάτη του ΑΡΗ ένα μεταγραφικό ban, το οποίο είχε επιβληθεί μετά την δικαίωση του Βασίλη Καββαδά στην FIBA.

Εφόσον επιτευχθεί συμφωνία, τότε ΑΡΗΣ και Καββαδάς θα μπούνε σε διαδικασία να συζητήσουν το ενδεχόμενο, να συνεργαστούν εκ νέου.

https://www.allaboutaris.com/mpasket/118248/konta-se-symfonia-me-kavvada

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AlphaMi

Παρακολουθω με περιέργεια & αγωνια να δω που το παει ο Γουλιελμος
Ή ειναι αριστος στις διαπραγματευσεις και θα αφησει εποχη ή εχουμε βρει ολους τους απελπισμενους και ερχονται σε εμας επειδη παιζουμε Ευρωπη και θα τους δει κανενα ματι απ’εξω
Συνεχιζω να πιστευω οτι υπαρχει κατι που τα εξηγει ολα απλως δεν εχει βγει ακομα προς τα εξω

Sam Vincent

Δεν υπάρχει κάτι ανεξήγητο σ αυτήν την ζωή .Υπάρχουν μόνο πληροφορίες που δεν κατέχουμε ακόμα . Στην περίπτωση μας ,υπάρχουν πληροφορίες (καλές ή κακές) που για κάποιους λόγους ,δεν πρέπει να μάθουμε . Θα τις μάθουμε στην πορεία του χρόνου , όπως γίνεται πάντα .Όσες περισσότερες πληροφορίες έχουμε ,τόσο περισσότερο προσεγγίζουμε την αλήθεια .

keoma

μας αρέσει δεν μας αρέσει ο Καββαδάς αν έρθει στην ομάδα θα βοηθήσει στα σίγουρα.. προσωπικά δεν καίγομαι ακόμη να μάθω τι “μπορεί να υπάρχει από πίσω”.. το πιστεύω πολύ πως με Αγγέλου θα δούμε μία καλύτερη ομάδα από πέρσι κι ας είναι με μικρότερο μπάτζετ.. η περσινή χρονιά ήταν η πλέον άρρωστη με τον τύπο που είχαμε μπλέξει.. αναμένω κι εγώ να δω πως θα στηθεί η ομάδα αλλά και το πως θα χειριστούν τα θέματα που μας καίνε.. δεν ξέρω τα ακριβή νούμερα αλλά θεωρώ πως τα 5 μύρια που λένε ότι χρωστάμε θα καταλήξουν σε αρκετά λιγότερα κι ότι σύντομα (έως 1 έτος) θα μπούμε σε μία σειρά και θα λειτουργούμε σαν κανονικό σωματείο..

Toby B

Τώρα βγήκε ο Λώτσος πάντως στον Τότσικα και είπε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά για τον διακανονισμό και καμία περίπτωση για επιστροφή. Τι παραμύθια ακούμε…

keoma

θα του κλείσουμε την πόρτα στα μούτρα και μετά θα μας κάνει καντάδα κάτω από το παραθύρι…