Μετά από επικοινωνία του Δημήτρη Γουλιέλμου με τον Αμερικανό ατζέντη του Κάμινγκς, φαίνεται ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, η οποία όμως ακόμα δεν έχει επικυρωθεί γραπτώς. Αυτό πιθανότατα θα γίνει μέσα στο επόμενο 24ώρο.

Αν τελικά κλείσει η υπόθεση Κάμινγκς, ο Άρης θα έχει στην διάθεση του έξι διακανονισμούς, μία υπόθεση που έχει κλείσει (Σκορδίλης) και μία που παραμένει ανοιχτή και για την οποία θα ζητήσει την διαμεσολάβηση της FIBA.

Ο λόγος για τον Μάικλ Τζένκινς στον οποίο υπάρχει μία οφειλή των 250.000 δολαρίων και ο Άρης θα ζητήσει από την Παγκόσμια Ομοσπονδία να παρέμβει προκειμένου ο Αμερικανός να δεχθεί τον προτεινόμενο διακανονισμό και να προχωρήσει η άρση της απαγόρευσης μεταγραφών.

Πηγή: Κοντά σε συμφωνία Κάμινγκς-Άρης | SDNA

Κλείνει η μια υπόθεση , ανοίγει η άλλη , άντε να δούμε πότε θα έχουμε οριστική λύση…

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Έχουμε καιρό μέχρι τον Οκτώβριο…

Στην τελευταία Άρης Είσαι ο Δασκάλου έγραφε πως υπήρξε συμφωνία με τους σκληρούς όρους που ήθελε ο παίκτης.Κι ο Άρης συμφώνησε γιατι τον πιέζει ο χρόνος.
Τώρα γιατί για το ίδιο θέμα ο ένας το εμφανίζει τελειωμένο,ο άλλος μισοτελειωμένο,προφανώς και ισχύει το ποσο πληροφορημενος είναι εκαστος..Ομως στα του Άρη πια,εγώ δεν πιστεύω ούτε στα πράσα.