Ο Αρης πλησίασε ακόμη περισσότερο στην απόκτηση του 34χρονου φόργουορντ και μέσα στο επόμενο 24ώρο αναμένεται οριστική έκβαση.

Για την ακρίβεια, σε προφορικό επίπεδο υπάρχει συμφωνία εδώ και τουλάχιστον δύο ημέρες, απομένει όμως να αποτυπωθεί σε μια κόλλα χαρτί. Βέβαια, ο 34χρονος Βόσνιος φόργουορντ έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι είναι σκληρός διαπραγματευτής, δεν χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα στο να «τελειώνει» τις υποθέσεις του κι αυτό είναι εξάλλου ο λόγος που το ζήτημα απασχολεί αλλά δεν τελειώνει εδώ και τουλάχιστον δέκα ημέρες. Στις τελευταίες 48 ώρες όμως έγιναν αρκετά από τα βήματα που στοιχειοθετούν και τις προϋποθέσεις μιας συμφωνίας. Γι’ αυτόν τον λόγο, στον Αρη εκτιμούν ότι ενδεχομένως και σήμερα θα σημειωθεί οριστική (και λογικά θετική) έκβαση.

Ο Αρης επέμεινε επί της περίπτωσης του Μιλόσεβιτς γιατί α) ο Σούλης Μαρκόπουλος θέλει παίκτες οι οποίοι γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα και β) για να νιώθει ασφάλεια περί του επιπέδου προσφοράς τους στην ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα επιδιώξει το ίδιο για τις υπόλοιπες θέσεις των ξένων, εκτιμά όμως ότι οι rookies (για το ελληνικό Πρωτάθλημα) που θα αποκτηθούν, θα έχουν τη δυνατότητα συντομότερης προσαρμογής, όταν θα έχουν δίπλα τους έμπειρους παίκτες και κυρίως, μπαρουτοκαπνισμένους σε επίπεδο ελληνικής λίγκα.

Σε καλό δρόμο του Νικολαΐδη

Ο Αρης θέλει να αποκτήσει τα δικαιώματα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, προς αυτήν την κατεύθυνση υπήρξαν νέες επαφές στη διάρκεια της χθεσινής μέρας. Το ζήτημα δεν είναι τόσο οικονομικό, όσο αγωνιστικό καθώς ο παίκτης θέλει να έχει ρόλο στην ομάδα κι αυτό δε σημαίνει ότι ζητά εγγυημένο χρόνο συμμετοχής, αλλά να αντιμετωπιστεί ως επαγγελματίας παίκτης.

Πληροφορίες της «Μetrosport» αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή ο Αρης έχει ισχυρό πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων ομάδων και μένει να φανεί αν αυτό θα αποδειχθεί και στην πράξη.

Πηγή: Κοντά σε συμφωνία Άρης – Μιλόσεβιτς – Metrosport.gr

Μιλόσεβιτς τον ξέρουμε , ο Νικολαΐδης είναι ο παίκτης της Εθνικής Εφήβων που στο πρόσφατο Ευρωπαικό είχε σε 23 λεπτά 11,7 πόντους , 3,2 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ , γεννημένος το 2002 και με ύψος 1.86.

 

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Και πάλι αν δε φόρτσαρει ο Άρης στο θέμα του ροστερ μόνο η απόκτηση Μιλόσεβιτς δε λέει κ τίποτα. Ο χρόνος τελειώνει.

MrT

Oλε , ολε , ολε!!!!!!

MrT

Αντε και τον Μαυυροκεφαλιδη αμα ειναι ελευυθερος .