Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Μέσα σε όλα που συμβαίνουν γύρω μας, έχουμε και το πρωτάθλημα της Α1 να ξεκινάει και πάλι.

Η τύχη μας φέρνει να παίζουμε το πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή στη Ρόδο, σε μια έδρα που δε μας πάει καθόλου και απέναντι σε μια ομάδα που έχει το νούμερο μας χρόνια τώρα.

Πάνω σε αυτά, αν προσθέσουμε πως ο Κολοσσός είναι αρκετά καλός φέτος, τους τραυματισμούς μας, καταλαβαίνει κανείς το μέγεθος της αποστολής μας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που βλέπω εγώ είναι πως τα ομαδικά καλά του Κολοσσού είναι και τα δικά μας καλά, οπότε μετά πάμε στο ατομικό ταλέντο των παικτών και αυτό, τουλάχιστον θεωρητικά, δεν είναι υπέρ μας.

ΕΜΕΙΣ


Είχαμε που είχαμε απουσίες, ήρθε να προστεθεί και η απουσία του Γουίλιαμς την τελευταία στιγμή να μας…αποτελειώσει.

Επειδή το έχουμε ξαναδεί το έργο, πιστεύω πως η ομάδα θα παίξει ψυχωμένα, το κάνει όλη τη χρονιά και ειδικά όταν έχει πολλές ελλείψεις, αλλά με τόσες απουσίες δε βλέπω κάτι παραπάνω από μια ήττα με ψηλά το κεφάλι.

Τουλάχιστον αυτό θα ήθελα, αν δεν έρθει η νίκη φυσικά, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να γκρινιάξω για τους παίκτες φέτος , παίζουν αυτό που μπορούν και ακόμα παραπάνω.

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΑΡΗΣ

ΚΟΛΟΣΣΟΣ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΑΡΗΣ


ΚΟΛΟΣΣΟΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

4-11

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 05/03, 17:00 / ΕΡΤ SPORTS 2 ERTFLIX

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Επειδη το ματς ειναι ψιλοχαμενο πριν ξεκινησει θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο αν ξερει κανεις. Αν τελικα συμβει κατι τετοιο(που δε το πολυπιστευω). Σε περιπτωση αποβολης του ηρακλη απο το πρωταθλημα λογικα πεφτει ο πρωτελευταιος σωστα?