ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

Η Ρόδος δε μας φέρεται καλά τα τελευταία χρόνια  και γενικά είναι μια έδρα που περνάμε δύσκολα , όποτε περνάμε ( 3-6 ). Ο Κολοσσός είναι μια καλή ομάδα , 5-6 στην κατηγορία , οπότε θα μας δυσκολέψει. Το φοβάμαι το παιχνίδι , το ομολογώ…

 

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Λαρεντζάκης και Μανωλόπουλος θα τα βάζουν όλα , ενώ Γουότερς και Χάγκινς θα θυμηθούν τις ωραίες στιγμές στη Ρόδο και δε θα βάζουν τίποτα…

 

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Άρης

Κολοσσός

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΊΑ

3-6

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GOUNAS1914

Για να μην θυμηθούμε τις περσινες μαγείες από τους διαιτητές. Εγω θεωρώ με εμφανιση όπως προχτες δεν θα έχουμε θέμα. Εγω πιστεύω ότι γουοτερς και χαγκινς θα είναι mvp.

giannisaris81

Το πρωτο απο τα τεσσερα φωτια εκτος εδρας ματς.4 δυσκολα ματς απο τα οποια πιστευω μπορουμε να παρουμε τα 2(το αυριανο και ενα απο τα 2 ευρωπαικα).
Παμε δυνατα να μπουμε απο την αρχη να μην τους αφησουμε να πιστεψουν στη νικη.
Χρειαζομαστε στο σουτ τα ευρωπαικα μας ποσοστα και η νικη θα ερθει σχετικα ευκολα.
Παμε δυνατα Αρειαναρα!!!

timemaster

Πιστεύω πως θα κάνουμε μια εύκολη βόλτα σήμερα στη Ρόδο.
Μπορεί ο Κολοσσός να είναι ομάδα που βρίσκεται στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας της Α1 και να έχει καλή έδρα αλλά μπορούμε εύκολα να πνίξουμε τα γκαρντ της , να τους οδηγήσουμε σε πολλά λάθη και να ανοίξουμε το σκορ στον αιφνιδιασμό. Άλλωστε οι νησιώτες είναι τρίτοι σε λάθη στην Α1. Αχόχεν , Λαρεντζάκης , Ρέλεφορντ κάνουν 8,3 λάθη ανά αγώνα (1 λάθος ανά 45 δεύτερα συμμετοχής για τους τρεις γκαρντ)