Κολοσσός – Άρης preview

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Κάντερ και Άρτις έχουν βγάλει τα λεφτά τους για τον Κολοσσό ( και λογικά ένα καλό συμβόλαιο για του χρόνου ).

Ο Ξανθόπουλος συνεχίζει να είναι λίρα 100 και ο Ζάρας όχι και αυτός είναι ο Κολοσσός κυρίες και κύριοι.

Τίμιο ροστερ, του βγήκαν και κάποιοι ξένοι, οπότε η φετινή χρονιά του πήγε καλά.

ΕΜΕΙΣ


Η ομάδα έχει αδειάσει ψυχικά, είπε ο Καπερίδης μετά το παιχνίδι με τον Προμηθέα. Που να δεις κι ο κόσμος Σάββα..

Πέρα από την πλάκα, η ομάδα έπιασε τον μοναδικό στόχο που είχε, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά ( από αυτά που αρχίζουν σιγά σιγά να βγαίνουν στην επιφάνεια ), που τα “στεγανά” – ας το πω ευγενικά – έκαναν, επικοινωνιακά, τη δουλειά τους.

Δυστυχώς και για αυτούς, αλλά και για εμάς, οι Σιδηροηλίας και Πετανίδης είναι τραυματίες, ο Νετζήπογλου όμως υπέγραψε σήμερα, οπότε θα έχουμε κι έναν λόγο να δούμε το παιχνίδι!

Κατά τα άλλα, καλά να πάμε, καλά να ρθούμε και είπαμε, στόχος πλέον ( ήταν ούτως ή άλλως ένας από τους στόχους στην αρχή της χρονιάς ) είναι η επόμενη μέρα κι όχι η αυριανή.

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Άρης

Κολοσσός

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης

Κολοσσός

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

4-10

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 03/04, 17:00/ ΕΡΤ SPORTS 2 – ERTFLIX

7 ΣΧΟΛΙΑ

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ellis 1982

Παιδιά καλησπέρα και από μένα,σας παρακολουθώ χρόνια,Αρειανός από Λάρισα,εύχομαι ο Άρης μας να βρει τον δρόμο του σύντομα και θα τα λέμε μέσα από δω

Jim Patras

Hi Harold.2ο νέος φίλος σε 44 ώρες!Συντοπίτης μάλιστα με Vaggelaris.

ChrisSiak

Καλησπέρα και από μένα ελεβειτορ(ο ορίτζιναλ ανελκυστήρας όχι ο Θανάσης) κ απλά να πω ότι εμένα προσωπικά μου αρεσει που το διαδικτυακό αυτό καφενεδάκι έχει φίλους παντού και όχι μόνο σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Ελπιδοφόρο.

chris76

Καλησπέρα και από μένα από την κιτρινομαυρη μπασκετική Σταυρούπολη, ελπίζω του χρόνου να πάρουμε έναν κανονικό προπονητή, να λύσουμε τα ban και να κάνουμε μια ομάδα τουλάχιστον τετράδας.

chris76

Είμαστε 3000 οπαδοί που δεν αφήσαμε την ομάδα πότε στα δύσκολα, το μπάσκετ όπως έγινε με ένα εκατομμύριο μπάτζετ είσαι τετράδα. Αν υπήρχε η λέσχη εστω οπως ήταν και βάζαμε όλοι αυτοί από 100 ευρώ το χρόνο θα είμασταν για πλακα τετραδα . Οποια αλλη ομαδα περνουσε όσα περασαμε εμεις θα ειχε διαλυθεί. Vamos Αρειανάρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com