ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε κατηγορηματικά ότι λόγω Εθνικής ομάδας δεν μπορεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, όπως είπε χαρακτηριστικά δεν θα ήταν σωστό και για τον ίδιο και για τον Άρη, αφού οι «κίτρινοι» χρειάζονται έναν προπονητή… full time. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είπε ότι είναι τιμή του το ενδιαφέρον του Άρη, μάλιστα μετέφερε στον Δημήτρη Γουλιέλμο την άποψη του ότι το «ban δεν θα ήταν πρόβλημα σε ενδεχόμενη συνεργασία, αλλά δεν μπορεί να συμφωνήσει λόγω Εθνικής.

Ο Άρης Λυκογιάννης εξακολουθεί να είναι στην λίστα αλλά ο Έλληνας τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως με «ban» δεν επιθυμεί να αναλάβει την ομάδα.
Το όνομα του Φώτη Τακιανού ακούστηκε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά δεν φαίνεται ότι υπάρχει κάτι ουσιαστικά. Ο Χρήστος Μαρμαρινός παραμένει στην λίστα του Δημήτρη Γουλιέλμου και δείχνει να κερδίσει… έδαφος.

Πηγή: «Κολλάει» του προπονητή στον Άρη, «όχι» από Σκουρτόπουλο | SDNA

4 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Ψηνομαι για Μαρμάρινο με νεαρούς παιχτες. Μου βγαζει κάτι πολύ ρομαντικό και μπασκετικό συνάμα. Όταν με χαστουκίσει η πραγματικότητα βέβαια θα την ακούσω καλά όμως μέχρι τότε επιλέγω Μαρμάρινο με νεαρούς που θέλουν να αποδείξουν πράγματα και καναδυο Αμερικανούς που του χρόνου τέτοια μέρα θα τους χρωστάμε 2-3 μηνιάτικα.

dragon_aris

Πριν διαλέξουμε προπονητή/παίκτες πάμε στα βασικά. Λεφτά υπάρχουν;
Είχε πει το μέγιστο ψέμα ότι του λείπουν 200 για το μπαν. Λες και όλα τα άλλα τα ελέγχει τέλεια. Ας αφήσουμε το μπαν. Για τα υπόλοιπα έχει; Να φτιάξουμε έστω μια ομάδα να παλέψει μπορούμε η ούτε αυτό;

ChrisSiak

Από τι φαίνεται ούτε αυτό. Δεν ξέρω. Έχω αρχίσει και απογοητεύομαι. Τον είχα για στυγνό τεχνοκράτη και ορθολογικά οικονόμο. Κάτι που μου άρεσε. Και τώρα να πω την αλήθεια δε μπορώ να καταλάβω αν έπεσε έξω στους υπολογισμούς ή δεν ήταν τεχνοκράτης, απλά μπακάλης ή του υποσχέθηκαν βοήθεια και τον πούλησαν.

Dr Nimbelugen

Συμφωνώ.Και σαν τον Χρήστο και εγώ είχα πιστέψει πολυ στο προφίλ του τεχνοκράτη.Όσο περνούν οι ημέρες και βλέπω να μην κουνιέται φύλλο( μην τρελαθούμε κιόλας και από μεταγραφή τύπου Διαμαντάκου,που ούτε ως μπακ-απ τρίλεπτου κάνει,καλύτερα ενα σεντερ από εφηβικά να παίρνουν στη 12αδα)τείνω να έχω αμφιβολίες για το αν θα είμαστε σε θέση να συμπληρώσουμε ομάδα για να παλαίψει…να παίξει ναι αλλά να παλαίψει με τπτα….