Ο 29χρονος Αμερικανός αγωνίστηκε πέρυσι στον Χολαργό, είχε 8.5 πόντους κατά μέσο όρο, με 44.5% ποσοστό ευστοχίας στο μακρινό σουτ και 2.7 ασίστ. Στην Ελλάδα αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ρεθύμνου (2016-17), ενώ φόρεσε και τη φανέλα των Τρικάλων για μόλις επτά αγώνες την περίοδο 2017-18. Ουσιαστικά, στην τελευταία τετραετία βρίσκεται μεταξύ της G League και του ελληνικού Πρωταθλήματος, μεσολάβησε κι ένα διάλειμμα στη λιθουανική Λιετκαμπέλις.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δείχνει να προκρίνει την περίπτωση του Αμερικανού λόγω της γνώσης της ελληνικής πραγματικότητας, του χαμηλού ρίσκο που περιλαμβάνει η επιλογή του αλλά και της ικανότητάς του στο μακρινό σουτ.

Πηγή: Κοιτάζει την περίπτωση του Τάλτον ο Άρης | Basket League & Άρης | gazzetta.gr

Και για να απαντήσω στον βιαστικό Xav , πέρυσι είχε καλή χρονιά , αλλά στο Ρέθυμνο είχε κάνει την καλύτερη του. Καλός στα τρίποντα , κακός στα δίποντα και δε δίνει και πολλές ασίστ.

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

pg η sg παίζει;

Ναι,μόλις το είδα στο πρεσαρις.Ποιντ γκαρντ που δε δίνει πολλές ασίστ ;τι να πω…Και τώρα που θυμάμαι λίγο από Χολαργό,εβγαζε ένα τσαπατσουλικο στυλ παιχνιδιού,που παρεσερνε την όλη ομάδα.

xav

night δεν φτανει που σας ανοιγω τα ματια, με κραζεις κιολας… 😛

simon says

Το παιδί απλά δεν κάνει! Μια πολύ χειρότερη έκδοση του Ουάσινγκτον!! Λίγες ασίστ για να γίνει το βασικό μάς pg, πολύ λίγοι πόντοι για να παραβλέψει τις λίγες ασίστ.

xav

στο ρεθυμνο που ειχε 1ο ρολο, ειχε 12π, 4 ασιστ. Δεν το λες και ασχημο…Στο χολαργο ειχε 3 αμερικανους στα γκαρντ και επαιζε λιγοτερο…