Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα bolognabasket οι περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτές των Νώντα Παπαντωνίου και Γιάννη Αθηναίου.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, η περίπτωση του Παπαντωνίου δείχνει πιο εφικτή, καθώς ο γκαρντ του ΓΣΛ Φάρου μπορεί να αφήσει τους Θεσσαλούς για να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική ομάδα. Όσον αφορά τον Αθηναίου τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Άρη και δύσκολα να αποδεσμευτεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Source: «Κοιτάζει» Αθηναίου και Παπαντωνίου η Φορτιτούντο Μπολόνια | SDNA
Τι εννοείτε δύσκολα θα αποδεσμευτεί. Εδώ , μιλήστε με εμένα , σε δυο λεπτά θα τα έχουμε βρει!
Και σε συσκευασία δώρου με φιόγκο και κορδέλα.
Που υπογραφουμε;
Άντε, ρε παιδιά, σπρώξτε λίγο όλοι…
Εδώ εφυγε παραπάνω απτη μιση ομαδα του καλοκαιριού κ είναι δύσκολο ο Αθηναιου…περίεργα πραγματα…(εκτος δεδομένου τηλεοπτικων)
Ενταξει οσο κι αν σε πολλους δεν αρεσει ο αθηναιου εχουμε την πολυτελεια να χασουμε κι αλλους παικτες κ μαλιστα ελληνες? Πλεον στη μαχη που δινουμε θεωρω δε περισσευει κανενας. Δεν ειμαστε σε θεση να διαλεγουμε κ ποιους θα κρατησουμε…
Αν ειχαμε την δυνατοτητα να παρουμε αλλον παικτη οκ αλλα δεν νομιζω οτι μας παιρνει να στενεψει κι αλλο το ροτεισον..
Θελουν στην Μπολονια να αλλαξουν το παρκε και κοιτανε τον Τακατουκα μας;;;
Όπως είναι τον στέλνουμε τώρα! Τέτοια ευκαιρία να μην χαθεί! Αν θέλουν τον τυλίγουμε κιόλας και του βάζουμε και μια κόκκινη κορδέλα και κανένα φιόγκο, δεν υπάρχει πρόβλημα!
Είναι πολυτέλεια να τον δώσουμε τώρα που παλεύουμε για την παραμονή.
Βέβαια υπάρχει ένα μαγικό νούμερο με το οποίο θα δίναμε τον παίκτη αβίαστα… 200.000!
Μου αρεσει που μερικοι λετε να τον δωσουμε.Εχουμε τοσο γεματο ροστερ που δεν τον θελουμε.Παιδια καθε κορμι που φευγει ειναι κακο.Και κακα τα ψεματα αν βρει ρυθμο μπορει να βοηθησει οσο αψυχολογητος και αν ειναι σαν παικτης.
Ναι στο θέμα λειψανδρία έχεις δίκιο. Αλλά η προσφορά του είναι τουλάχιστον δυσανάλογη με την αμοιβή του. Φέρνεις ένα πλει από τα πανέρια κ σου μένουν κ λεφτά. Στην χειρότερη ο ξένος να μη βγει. Χίλιες φορές να πάνε τα λεφτά σε χρωστούμενα παρα στον Αθηναίου με αυτό το μπάσκετ που παίζει κ το γεγονός ότι 2-3 εβδομάδες είναι τραυματίας.
Και ποιος σου εγγυαται πως ο αλλος που θα φερεις θα εγκλιματιστει και θα προσφερει καλυτερα?Παλι ρισκο δεν ειναι?Οσο περισσοτερες προσθαφεραισεις κανεις μες τη χρονια τοσο περισσοτερο ρισκαρεις.
Ναι είναι ρίσκο. Αλλά φθηνότερο. Μην ξεχνιόμαστε ότι χρωστάμε κ της Μιχαλούς. Ούτως η άλλως ο Αθηναιος δε μπορείς να πεις ότι ανέβασε κανα επίπεδο την ομάδα ώστε να μην είμαστε στη θέση που είμαστε τώρα. Όποτε; Λύσεις εκ των έσω, κανα μαυρακο με όρεξη που ίσως βγει κ κλείσιμο οικονομικών τρυπών όσο το δυνατόν.
Η Μιχαλου τι θεση παιζει??!!!!
Μιχαλου Μιχαιλοφ σεντερ ?
Ακόμα του χρωστάμε του Μιχαήλ ?
αυτή ήταν μία ωραία λύση πριν ένα μήνα.
Τώρα με το μπαμ δε γίνεται.
Πες τον δινουμε.Μπορούμε να κανουμε άλλη μεταγραφη να ερθει καποιος άλλος στην θεση που ειμαστε?Ειχα την εντυπωση πως μετα από τοσες προσφυγες δεν μας επιτρεπεται να κανουμε μεταγραφες?
Να φύγει ο Αθηναίου που κρατάει πολύ την μπάλα, να φύγει ο Μούρτος που δεν βάζει σουτ ούτε με αίτηση, να φύγει ο Μπελ που μας κορόιδεψε με το 44% στα τρίποντα, να φύγει ο Ντουβιέ γιατί είναι Αυστριακός, να φύγει ο Μάρας γιατί δεν στρίβει με τίποτα, να φύγει ο Προύιτ γιατί τον λένε Ομάρ και δεν γουστάρουμε Τουρκονόματα στην ομάδα, να φύγει ο Φλιώνης γιατί είναι αργός, να φύγει ο Πουλιανίτης γιατί κάνει 5 φάουλ σε 3 λεπτά, να φύγει ο Τσαιρέλης γιατί η συνήθεια έγινε λατρεία, να φύγει ο Γιαννάκης πατέρας και υιός γιατί όχι;. Να μείνει ο Μποχωρίδης με το εφηβικό και τον Κετσελίδη να το διαλύσουμε μια ώρα αρχύτερα να ξεμπερδεύουμε.
Ναι καλά , έχεις δει φέτος το εφηβικό; Κι αυτοί να φύγουν! 😛
Νομιζω αητηττο ειναι το εφηβικο μεχρι τωρα φετος
όντως και πρέπει να έχουμε κάποια καλά παικτάκια. ένας αριστερόχειρας με περίεργη αλλά αποδοτική τεχνική στο σουτ έχει δυνατότητες. δεν θυμάμαι όνομα
ε η φατσούλα με τη γλώσσα έξω σημαίνει πως έκανα πλάκα…
Εγω παντως εχω παρατηρησει ειναι οτι αρκετοι απο τους παικτες που δεν εχουν παιξει σε μας σε αλλες ομαδες βγαζουν τον καλυτερο τους εαυτο. Μηπως κατι λαθος κανουμε κ εμεις τελικα? Δε φταινε παντα οι παικτες. Παιζει ρολο κ το ολο κλιμα μιας ομαδας