Ο 30χρονος παίκτης και ύψους 2.06 αναμένεται το αργότερο μέχρι την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, αφού θέλει να αγωνιστεί πολύ στον Αρη και επίσης θα επιταχύνει την άφιξή του στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους.

Μέχρι το βράδυ πάντως στον Αρη περιμένουν να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την αποστολή του υπογεγραμμένου συμβολαίου.

 

Πηγή: Κλείνει ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ στον Αρη – Metrosport.gr

15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stepap

Για πείτε γνώμες οι γνώστες του παίκτη. Μπορεί να παίξει άμυνα στο 4;
Είναι αρκετά γρήγορος;

aris6emperor

Είδα το βίντεο από τον φετινό αγώνα, Ντιζόν – Πορτέλ. Άμυνα έπαιζε μόνο με τα μάτια.

vaggelaris

Λύθηκαν τα θέματα με μπάν κ ενημερότητα η είναι άλλο ένα παραμυθάκι?

Γιατί οι ρεπορτερζζζ έχουν τα ρεπα τους,οι διοικούντες έχουν τον τηλεφωνητή και το ακαταλογιστο και πάνω απ’όλα είναι και 17 Νοεμβρη.
Βενθερεμος.

Jim Patras

Tον θυμάμαι αρχικά από τη θητεία του στον Απολ.Πατ.πριν 5 χρόνια.Μ΄άρεσε τόσο που είχα γράψει μακάρι να τον αποκτήσουμε εμείς…Εν τέλει είχε συνεχίσει στην Γερμανία και επέστρεψε την μεθεπόμενη σεζόν για λογαριασμό του Ρεθύμνου όπου βρήκε πάλι τον Ν.Βετούλα και έκανε εξαιρετική σεζόν..Αυτό που είδα όμως πέρυσι ήταν απογοητευτικό σε σχέση με τις προηγούμενες θητείες του στην basket league..Αρκετά αργός,λιγότερο μαχητικός και άστοχος,ειδικά από το 3π.που ήταν πολύ καλός..Έμοιαζε να είναι 3-4χρόνια περισσότερα από την πραγματική ηλικία του..
Με λίγα λόγια,τον Fitzpatrick του Απολλ.&του Ρεθυμ.ναι,με κλειστά μάτια,τον Fitzpatrick του Χολ.με ενδοιασμούς…

stepap

Και στις παλιές φώτο στον εσακε φαίνεται πιο αδύνατος σε σχέση με τις περσινές.
Μακάρι να είναι σε καλη κατάσταση γιατί αν είναι κ αυτός υπέρβαρος δεν θα την παλέψουμε με τίποτα στη άμυνα.

Dr Nimbelugen

Αυτό ανακλά και στα στατιστικά του,που νομίζω ήταν σαφώς πεσμένος στον Χολαργό.Και εγώ τον λαχταρούσα βλέποντάς τον στον Απόλλωνα και στο Ρέθυμνο για να πω την αμαρτία μου.Πάντως παίκτης που τον ψώνισε-επέλεξε ο Λυκογιάννης κατά κανόνα δε βγαίνει κακός(το ερώτημα είναι αν θα τον ξαναεπέλεγε με την περσινή εικόνα).Το θέμα είναι με τον “1” τι γίνεται;Παραμένει ο Τάλτον και έχουμε repeat δίδυμο ή αλλάζει ( έχουμε χρήματα και για 2η αλλαγή;)..βλέπω και ξαναβλέπω τον λευκό φαλακροχεταίο γκάρντ του Ρεθύμνου που είχε λοκάρει ο atsak,και μου τρέχουν τα σάλια…

Tasosgeo

Το ίδιο site γράφει σε άλλο του άρθρο:

οι επιπλέον πληροφορίες που συγκέντρωσαν για τον Τοαρλίν Φιτζπάτρικ αναφέρουν ότι ο τελευταίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας το οποίο μάλιστα μπορεί να τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον 20 ημέρες.

https://www.metrosport.gr/article/aris-protasi-ston-maik-mour

aris6emperor

Με το νούμερο 32 στη φανέλα.

aris west side

Ποιο πολύ θα ταίριαζε σε αλλαγή με τον μιλοσεβιτς παρά με το Γκαγκιτς. Καλός σουτέρ που λείπει από τους ψηλούς μας καλό παιχνίδι με πρόσωπο στο καλάθι γρήγορα πόδια μέτρια άμυνα που είναι μάλλον θέμα διάθεσης και νοοτροπίας …δεν είναι ο παίκτης που θα κλείσει τους χώρους στη ρακέτα.

aris west side

https://youtu.be/MJkcJv0Q8OU I ο συγκεκριμένος δείχνει πιο λογική αντικατάσταση του Γκαγκιτς. Έκανε πολύ καλή χρόνια σε ένα πρωτάθλημα κατώτερο του ελληνικού και πήρε μεταγραφή σε ένα πρωτάθλημα ανωτέρω του ελληνικού στο οποίο δεν έπιασε. Είναι σε καλή ηλικία με κίνητρο να σταθεί και μα φτιάξει όνομα στην Ευρώπη σε αντίθεση με τον fitzpatrick που ότι έκανε έκανε και πλέον βγάζει το ψωμί του σα ρολίστας χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο.

vaggelaris

Να χουμε να ασχολούμαστε κ να ξεχνιόμαστε από το χαλί μας. Αυτό μου φαίνεται ότι είναι. Δε νομίζω ότι αξίζει να ασχολούμαστε…

stepap

Ένα καλό νέο είναι ότι Στην Λε Πορτέλ δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση, κυρίως γιατί η γαλλική ομάδα θέλησε να τον χρησιμοποιήσει ως σμολ φόργουορντ. Σε 8 αγώνες αγώνες και 13 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο είχε 3,3 πόντους και 2,2 ριμπάουντ