ΑΡΗΣ K.A.E. – Μπάσκετ Θεσσαλονίκη:

Ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας, Ντομινίκ Τζέιμς παραβιάζοντας το υπογεγραμμένο του συμβόλαιο με την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, δεν παρουσιάστηκε σήμερα (23/01) το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», για την προγραμματισμένη αναχώρηση των «κίτρινων» στο Ντόνετσκ, ενόψει του αγώνα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Last 16 στο Eurocup.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ κάλεσε εξωδίκως τον παίκτη σε απολογία στα γραφεία της εντός 24 ωρών, ώστε ο τελευταίος να συνεχίσει την τήρηση του εν ισχύ συμβολαίου τους.

Σε αντίθετη περίπτωση, η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ δεν πρόκειται να παραχωρήσει στον συγκεκριμένο αθλητή την κάρτα ελευθέρας (letter of clearance), ώστε να μην μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα.  

Ε πάλι θα συμφωνήσουμε να μην του δώσουμε τα χρωστούμενα και να φύγει ή να μας πληρώσει κάτι και να φύγει(αλά Tucker)

Σύμφωνα με το The Hoop(μιλάει για πληροφορίες της Εξέδρας):

Rumors from the Exedra newspaper say that James has already been sold to a Russian team but he actually wants to go to Partizan for free. In Serbia the media say that James has already agreed with Partizan

πάμε για ακόμα μια περήφανη πώληση λοιπόν…

Το ανεπίσημο γραφείο προπαγάνδας  τύπου,γράφει:

3) Ενδιαφέρον από Ρωσία για Τζέιμς

Τα δημοσιεύματα των Σέρβων για ενδιαφέρον της Παρτιζάν σχετικά με τον Τζέιμς καλά κρατούν. Σύμφωνα όμως με καλά πληροφορημένες πηγές έντονο ενδιαφέρον αναμένεται να εκφράσει Ρωσική ομάδα που είναι διατεθειμένη να τον αποκτήσει ως μεταγραφή.

Βάσει των δημοσιευμάτων η ομάδα του Βελιγραδίου θέλει να αποκτήσει τον Αμερικανό ως ελεύθερο, περίπτωση που οι Κίτρινοι την αποκλείουν ως αδύνατη. Στον αντίποδα μία γενναία οικονομική πρόταση από τους Ρώσους ενδεχομένως να αλλάξει τα δεδομένα περί αποχώρησης του 26χρονου πόιντ γκαρντ καθώς τότε θα μετρήσει κυρίως η θέληση του παίκτη που αν μείνει ανένδοτος δεν θα αφήσει περιθώρια.