... κι όλα τα ίδια μένουν

Χθες ο Α.Σ. ΑΡΗΣ κατέθεσε ακόμα ένα ποσό στην Εφορία για τη διευθέτηση της φορολογικής ενημερότητας, όμως η ΚΑΕ δεν κατέβαλε τα απαραίτητα χρήματα για να κλείσει το θέμα. Βέβαια, με δεδομένο ότι παραμένει το ban από τον Ουίβερ, ακόμα και να διευθετήσει μέχρι αύριο η ΚΑΕ το θέμα της ενημερότητας, το μόνο που θα καταφέρει είναι να ενεργοποιήσει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Γιάννης Σιδηροηλίας.

Ίσως και σήμερα, στην ΚΑΕ περιμένουν την εκταμίευση ενός ποσού από τη χορηγία της Betshop, όμως σήμερα είναι αργά για να παρουσιαστεί ο ΑΡΗΣ ενισχυμένος στον κρίσιμο κυριακάτικο αγώνα. Κι αυτό επειδή για να διευθετηθεί τυπικά το ban της ΦΙΜΠA, ακόμα κι αν καταβληθεί το ποσό που πλησιάζει τα 20.000 ευρώ, πρέπει να υπάρξει ανταλλαγή και αποστολή υπογραφών από τον Ουίβερ, τον μάνατζέρ του και στη συνέχεια αποστολή του «λέτερ οφ κλίαρενς» από τη Γαλλία. Όλα αυτά, από τη στιγμή που το θέμα είναι εκκρεμές, σε δύο μέρες μόνο με θαύμα μπορούν να γίνουν.

Πηγή: … κι όλα τα ίδια μένουν | AllAboutARIS.com

Αυτό που γενικά δεν αναφέρεται και σε φόρουμ , όχι μόνο σε άρθρα , είναι πως έχουμε γενικά πληρωμές να κάνουμε. Δεν είναι μόνο να πληρώσουμε εφορία και τον Γουίβερ και αυτά. Έχουμε , τρέχοντα έξοδα , διακανονισμούς , το 99 κ.α.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Δίκιο έχεις, βέβαια έτσι πως έχουμε καταντήσει το θέμα είναι να έρθουν παίκτες μπας και πάρουμε καμμια νίκη, γιατί εάν πεσουμε Α2 θα έρθει πραγματική διάλυση.

vaggelaris

Το ματς σιγουρα θα εξελιχθεί σε συλλαλητήριο κατά της διοίκησης. Το θέμα είναι να μη ξεφύγουμε όμως γιατί δεν αντέχει η ομάδα κ τιμωρία έδρας. Να το έχουμε στο νου μας αυτό…