Με διαταγή πληρωμής που κοινοποιήθηκε στην ΚΑΕ Άρης και τον ΕΣΑΚΕ, ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης ζητάει 167.000 ευρώ για οφειλές που αφορούν την καρτέλα του και μισθούς που δεν είχε εισπράξει. Η ΚΑΕ δεν πρόκειται να τα αναγνωρίσει και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον του.Υπάρχει ήδη ενημέρωση για το θέμα από τους νομικούς της ΚΑΕ στον Νίκο Λάσκαρη και στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε να κινηθεί η ΚΑΕ εναντίον του πρώην παράγοντα. Καταρχήν θα κατατεθεί αίτηση αναστολής της διαταγής πληρωμής και θα προσφύγει δικαστικά για ανακοπή και αναστολή της απόφασης, καθώς θεωρούν οι άνθρωποι του Άρη ότι δεν δικαιούται ο Γιάννης Δαμιανίδης αυτά τα χρήματα, τα οποία κατά τον ίδιο προέρχονται από μισθούς και ταμειακές διευκολύνσεις.

Πηγή: Κινείται δικαστικά κατά της ΚΑΕ ο Γιάννης Δαμιανίδης – Απαντάει με τον ίδιο τρόπο η ΚΑΕ | PRESSARIS

Καλώς τα @@ μας τα δυο…

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kotsos

Αίσχος! Μας χρέωσε 5 μύρια και ζητάει και τα ρέστα! Ας του στείλουμε λοιπόν τα αποτελέσματα απο τον έλεγχο που θα γινόταν στη διαχείριση των τελευταίων χρόνων. Μαζί με κανα εξώδικο. Αλήθεια, τι γίνεται με αυτόν τον έλεγχο?

Kotsos

Ακούτε ρε!!167.000 οφειλές!!!! Όσο το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας, στην πρώτη χρονιά που ο Άρης καταφέρνει να ξεφύγει από τη μιζέρια που δημιούργησε ο Δαμιανίδης! Θα τρελαθούμε τελείως..

GOUNAS1914

Κομπολογα πληρώνουμε 4 χρόνια τώρα τα κερατιατικα που μας φορτωσες και τώρα θέλεις και τα ρέστα? Άντε αγόρι μου στην Κρήτη να πιεις καμία ρακί και ΑΣΕ τον αρη.

skoraris

Ε μόνο μπινελίκια μου έρχονται οπότε ας σιωπησω καλύτερα …

experience

Μυρίστηκε λεφτά μάλλον, εγώ λέω να βάλουμε αυτά που υποτίθεται χρωστάμε, τα χρέη που δημιουρήθηκαν κατά την προεδρία του και να δώσει όποιος τελικά χρωστάει τη διαφορά.

starstar2301

Έχει θράσος ο εμετός.

Apostolos

δεν φταίει αυτος, ο Λασκαρης φταιει που στην συνεντευξη τυπου οταν τον ρωτουσαν για τον ελεγχο και αν θα κυνηγησει αυτους που ξεσκισανε το συλλογο, το έπαιζε Ιησους ο Ναζωραίος….που θα παει, θα καταλαβει οτι σ’αυτον τον χωρο πρεπει να υπερασπιζεται τα συμφεροντα της ομαδας του ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!! Αγγελος με τους αγγελους και διαβολος με τους διαβολους…ετσι παει

Arisaloskanis

να το το καλόπαιδο. μυρίστηκε την μαρμίτα μέχρι το ρέθυμνο.