Κερδίστε 17 εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ Άρης!

Τα εισιτήρια είναι προσφορές φιλάθλων οι οποίοι τα αγόρασαν και εξέφρασαν την επιθυμία τους να δοθούν σε ανέργους ή φοιτητές, αποδεικνύοντας στην πράξη το μότο «Αρειανός για Αρειανό».

 

Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό, μπορούν να στείλουν στη διεύθυνση press@arisbc.gr τα εξής στοιχεία, μέχρι την Κυριακή 26/9:

 

1) Ονοματεπώνυμο

 

2) ΑΜΚΑ

 

3) E-Mail

 

4) Αριθμό τηλεφώνου

Πηγή: Κερδίστε 17 εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ Άρης

Μπράβο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν και την ομάδα αλλά και φίλους που δεν μπορούν αυτήν την στιγμή

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dorian gray

Έχουμε ήδη πουλήσει περισσότερα διαρκείας από τις χρονιές 2020-21, 2019-20 και 2018-19, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα ξεπεράσουμε και αυτά σεζόν της περιόδου 2017-18.-

dorian gray

όχι, εγώ ως απλός φίλαθλος το λέω.-

dorian gray

Bλέπω πόσοι γνωστοί μου έχουν αγοράσει ήδη, σε σχέση με την περασμένη τριετία – τετραετία.-

vaggelaris

Μακαρι να ισχυει κατι τετοιο γιατι χωρις εσοδα θ επιστρεψει στην αβεβαιοτητα. Κ ας ελπισουμε να γινεται κ κατι στο θεμα των χορηγιων. Παντως αν δεν ειχε γινει ολο αυτο με την αδεια κ την τιμωρια μπορει ο κοσμος να ηταν πιο ζεστος. Νομιζω οτι καπου παγωσαμε ολοι με το θεμα της ΕΕΑ.

Jim Patras

Δύσκολο να ισχύει στην παρούσα φάση δεδομένου ότι ακούσαμε από επίσημα χείλη πως είχαν φύγει 450 εισιτήρια διαρκείας μέχρι τις 17/9.Υπαρχει προοπτική να πολλαπλασιαστούν,θα επηρεάσει και η σημερινή απόφαση που αναμένουμε.