Κεντρική διαχείριση, αλλά με δικαιοσύνη

Σύμφωνα με όσα λέγονται στην Αθήνα, όλες οι ομάδες που θα απαρτίσουν την προσεχή Basket League θα μπουν στη “στέγη” της ΕΡΤ, για τα επόμενα τρία χρόνια. Κι αυτό διότι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, που στεγάζονται στην Cosmote TV, φέρονται διατεθειμένοι να απεμπλακούν από τα συμβόλαιά τους και να μπουν σε κοινό τηλεοπτικό “σπίτι”. Κάτι που μένει να φανεί στην πράξη, φυσικά.

Εφόσον γίνει αυτό, το συνολικό ποσό των τηλεοπτικών θα αυξηθεί και οι ομάδες θα πάρουν σημαντική ανάσα. Λέγεται ότι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ (για τον πρώτο υπάρχει το “σενάριο” να υπογράψει από φέτος τη συμφωνία και να πάει του χρόνου στην ΕΡΤ), ως οι ομάδες που θα “μετακομίσουν” και είναι και στις κορυφαίες θέσεις, θα πάρουν τη μερίδα του λέοντος. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη για τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο ΑΡΗΣ, βάσει τηλεθέασης, εισιτηρίων και εμπορικότητας, πρέπει να πάρει ό,τι του αξίζει και του αναλογεί. Δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν αμιγώς βαθμολογικά κριτήρια για τη μοιρασιά των εσόδων και ομάδες να 200 και 300 φιλάθλους να παίρνουν περισσότερα από αυτές που ακόμα και στις δύσκολες μέρες τους κρατούν, όπως λένε και οι αριθμοί, ζωντανό το ενδιαφέρον για την Basket League. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από τον ΑΡΗ, δεν υπάρχει. Πρώτος σε τηλεθέαση, πρώτος και σε εισιτήρια από τις ομάδες που ήταν φέτος στην ΕΡΤ.

Πηγή: Κεντρική διαχείριση, αλλά με δικαιοσύνη | AllAboutARIS.com

Εμείς τα λέμε , ακούει κανείς;

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dom

Εν τω μεταξύ όπως γράφτηκε, ο ΠΑΟ και η αεκ θέλουν να φύγουν απ’ τον ΟΤΕ και να πάνε στην ΕΡΤ όχι γιατί ξαφνικά ενδιαφέρθηκαν για το καλό του μπάσκετ, αλλά επειδή τους προτάθηκε για του χρόνου μείωση 40%.

vaggelaris

Η cosmote δεν είναι κορόιδο να πετάει λεφτά σε ένα προιον που δε δίνει τίποτα. Αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς. Πάντως μη περιμένουμε κ τίποτα μεγάλες διαφορές. Κ η ερτ δε νομίζω ότι ψήνεται να ρίξει πολύ χρήμα. Οι εποχές των παχιων αγελαδων τελείωσαν.
Εγω ξαναρωταω. Με τις μετοχές τι γίνεται?

vaggelaris

Αναφερόμουν σε συμβόλαια που αφορούσαν όλες τις ομάδες κ όχι μεμονωμένα που είναι σίγουρα αποτέλεσμα πιέσεων, καλών σχέσεων κτλ…