Για το αν έφυγε από τον Άρη για να πάει στη Μπιλμπάο: «Με κάλεσε ο Πρόεδρος του Άρη, με τον οποίο είχα καλές σχέσεις και το ρόστερ ήταν καλό. Έμενα στη Βαλένθια, όμως ήθελα να γυρίσω στη δουλειά. Βρήκαμε χημεία, όμως στις 6 Ιανουαρίου κάναμε τραγική εμφάνιση και χάσαμε στην έδρα μας από τον Πανελλήνιο. Τότε είπα ότι δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο. Αν έμενα άλλη μία μέρα, θα υπήρχε πρόβλημα. Μου ζήτησαν να μείνω και να κάνω αλλαγές, όμως γνώριζα τον εαυτό μου και ήξερα ότι δεν μπορούσα να βοηθήσω άλλο. Δεν έκανε καλό αυτή η κατάσταση ούτε σε εμένα, ούτε στον Άρη. Ακόμη ο κόσμος πιστεύει πως έφυγα για να πάω στη Μπιλμπάο. Αυτό έγινε όμως μετά από τρεις μέρες, από τύχη. Το Σάββατο παίξαμε, χάσαμε, το βράδυ παραιτήθηκα και την ίδια μέρα η Μπιλμπάο έχασε από τη Βαγιαδολίδ. Μετά από λίγες μέρες με πήραν τηλέφωνο».

Πηγή: Κατσικάρης: “H αλήθεια εκείνης της αποχώρησης – Γιατί έφυγα από τον Άρη…” – PRESSARIS

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ε,αυτά που ξέραμε πανω-κάτω,λέει,έτσι δεν είναι;Δεν τον χώνεψα ποτέ όσο τον έβλεπα σε μας και στην Εθνική.Απ’αυτές τις εντυπώσεις μου είναι που τον θεωρώ…”υπερεκτιμημένο”(!).Βέβαια λέω πως δεν ξέρω την “εικόνα” του αλλού(Ισπανία)…

aris6emperor

Πολύ λίγος προπονητής για τον ΑΡΗ.

John Havlicek

είναι να απορείς πως απέτυχε με τέτοιο προπονητικό επιτελείο δίπλα του …

John Havlicek

η μάλλον να μην απορείς καθόλου …

Tarpley-3

Προπονητης του οπου παει ο ανεμος.Τουλαχιστον ο Πριφτηε τα εκανε μανταρα φετος αλλα δεν παραιτηθηκε.

gerorge

Το καλοκαιρι λογικα θα μαθουμε αν παραιτηθηκε ή οχι

skoraris

ασε ρε κατσικαρη, μακρια από εδώ , μακρια!

sfak3

Έφυγε απλά γιατί του έκαναν καλή πρόταση και είχε την οικογένεια του στην Ισπανία. Τι απολογείται τώρα? Και μη πιστευτός είναι και νόημα δεν έχει.

thanasis

Άσε μας ρε Κατσικάρη! Άλλος ένας υπερτιμημένος έλληνας προπονητής-βοηθός σαν τον Πρίφτη! Σχεδόν αποτυχημένος σε ό,τι δουλειές ανέλαβε! Το λάθος ήταν που τον προσέλαβε ο ΑΡΗΣ και τον ανέχτηκε όσο τον ανέχτηκε τότε, φορτώνοντάς μας και με παλτάρες τύπου Πάουνιτς και Λάμποβιτς!