Εχοντας πάρει στα χέρια του το υπογεγραμμένο συμφωνητικό διακανονισμού με τον Κάμινγκς, η επόμενη κίνηση του Αρη είναι η κατάθεση όλων των εγγράφων στη FIBA για τη δρομολόγηση της άρσης του ban. Είναι μια διαδικασία για την οποία κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος σχετικά με τον απαιτούμενο χρόνο. Στον Αρη ήδη έχουν ζητήσει (σε προφορικό επίπεδο) να συντομεύσουν οι διαδικασίες για να προχωρήσουν στη στελέχωση της ομάδας. Οταν η ευρωπαϊκή ομοσπονδία κληθεί να εξετάσει τον φάκελο του Αρη, θα αποδειχθεί αν έχουν γίνει νομικές ενέργειες κατά της ΚΑΕ από παλιούς πιστωτές. Αν δηλαδή έχει γίνει καταγγελία για δόσεις που βρίσκονται σε καθεστώς καθυστέρησης.

Στον Αρη περίμεναν χθες το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Ντουράντ Σκοτ ενώ σε ότι αφορά τη θέση του βασικού πλέι μέικερ, χθες η «Μ» αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μάριο Τσάλμερς. Οι πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι άνθρωποι του Αρη για τη σωματική κατάστασή του, τους έβαλε σε σκέψεις και τους οδήγησε στην επανεξέταση άλλων περιπτώσεων. Είναι δεδομένο ότι από την πλευρά της ιδιοκτησίας εξετάστηκε και η εμπορική αξία ενδεχόμενης συνεργασίας με τον Τσάλμερς, αλλά αυτός που έχει τον τελευταίο λόγο είναι ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός έχει αμφιβολίες για την αγωνιστική κατάστασή του παίκτη αλλά και το επίπεδο φιλοδοξίας του.Ο 70χρονος προπονητής καλείται να κάνει τις τελικές επιλογές του για τις θέσεις «3» και «5». Σε ότι αφορά την πρώτη, στο προσκήνιο βρίσκεται παίκτης που βγήκε φέτος από αμερικανικό κολλέγιο, ενώ για τον back up σέντερ, εξετάζονται κυρίως αθλητές με ευρωπαϊκή εμπειρία. Αυτά με την προϋπόθεση ότι θα τελειώσει θετικά η περίπτωση του Ντουράντ Σκοτ.

Πηγή: Καταλήγει σε πλέι μέικερ και φόργουορντ ο Αρης – Metrosport.gr

Στο άρθρο για την εφημερίδα , ο Βλαχόπουλος λέει , πως το συμφωνητικό με τον Κάμινγκς είναι το μόνο που απομένη για την άρση του μπαν. Μακάρι να είναι έτσι.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dom

Ναι αυτό για τον καμμινγκς το είχαν πει από προχθές, ότι το θέμα του έχει τελειώσει αλλά χρειάστηκε να πληρώσουμε πιο πολλά απ’ ότι υπολογίζαμε γιατί δεν έκανε πίσω στο κουρεμα που του προτείναμε. Δεν ξέρω τι γίνεται με τον Τζένκινς όμως. Αν η περίπτωσή του είναι η τελευταία μπορεί να μεσολαβήσει η ΦΙΜΠΑ για να τα βρούμε.

Dom

Σόρρυ αλλού ήθελα να το γράψω αλλού το γραψα.