Διάβασα σήμερα στο SPORT 24 αυτήν την επιστολή , που έστειλε ο Γιώργος Δημητρόπουλος , μάνατζερ παικτών , στον ΕΣΑΚΕ και την Ομοσπονδία , προκειμένου να καταγγείλει τον Δελημπαλταδάκη( μάνατζερ παικτών επίσης – αλλά και πρόεδρο του Ηλυσιακού !!!!!!!!!! ) .

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το που έχουμε καταντήσει στο μπασκετ .

Ορισμένα σημεία της επιστολής που μου κάνανε εντύπωση :

“Κύριοι,

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, υπάρχει εκπρόσωπος παικτών με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς Ελλήνων παικτών, ο οποίος συνεχίζει τακτικές και πρακτικές, που θα θεωρούσε κάποιος ότι ανήκουν σε παλαιότερες εποχές.
Ο κύριος Δελημπαλταδάκης ενεργεί ως επίσημος εκπρόσωπος παικτών από τη μια πλευρά και ως εκπρόσωπος της ΚΑΕ Ηλυσιακός από την άλλη, σε μια πρωτοφανή και έκδηλη καταπάτηση κανόνων και αρχών που διέπουν την εργασία των εκπροσώπων.”

”Καταγγέλλω την απροκάλυπτη και εξωθεσμική φυσική του παρουσία στα φετινά Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.”

”Η συγκεκριμένη παράτυπη και διττή παρουσία είναι προφανές πως έχει προσδώσει όλα αυτά τα χρόνια στον κ. Δελημπαλταδάκη επιπλέον δύναμη και ισχύ, ώστε να πείθει ακόμα περισσότερους παίκτες να συνεργαστούν με εκείνον, εμφανιζόμενος ως ο μόνος μάνατζερ υπεράνω θεσμών, νόμων και κανόνων, οδηγώντας τον κλάδο μας σε μια κατάσταση εξόφθαλμου αθέμιτου ανταγωνισμού, εις βάρος όλων των υπολοίπων εκπροσώπων.”

”Ο κανονισμός 3.ε της ΕΟΚ, που απαγορεύει ρητά σε εκπρόσωπο παικτών να έχει οποιαδήποτε σχέση με ΚΑΕ, ΤΑΚ ή αθλητικό σωματείο, αλλά και το άρθρο 7.Β, όπου απαγορεύεται ρητά η σύγκρουση συμφερόντων, ειδικότερα όταν εκπροσωπεί και τα δυο μέρη σε μια συναλλαγή. ”

‘Έχει κι άλλα ενδιαφέροντα και θα σας πρότεινα να τη διαβάσετε όλη την επιστολή …

Καμιά φορά απορώ γιατί ακόμα ασχολούμαι …