Βρισκόμαστε ήδη στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ γιατί ως μέλη του Α.Σ ΑΡΗΣ έχουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα.
Όσοι πιστοί προσέλθετε.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ

 

Πηγή: SUPER3 Official Page – Facebook

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Επίσης στο σχετικό ποστ στο fb γράφουν και κάτι άλλο. Να μην αγοράζει ο κόσμος εισιτήρια ηλεκτρονικά διότι τα χρήματα πάνε στους λογαριασμούς της ΚΑΕ, τους οποίους διαχειρίζεται η οικογένεια Λάσκαρη. Αγοράστε εισιτήρια μόνο από τα εκδοτήρια για να πάνε τα χρήματα στους παίκτες.

Sam Vincent

Που σημαίνει πως τόσο καιρό πήγαιναν όλα στην τσέπη του Νίκο.

aka Θεούλης

Δεν ξέρω… αλήθεια. Κάντε ότι χρειάζεται, πλέον δεν ξέρω τίποτα. Ότι χρειάζεται

Sam Vincent

Να υποθέσω πως τα παιδιά πλέον ασχολούνται με τα διοικητικά ,γιατί μέχρι και πριν λίγες μέρες το αρνούνταν … Τι άλλαξε στο μεταξύ ? Τίποτα .ν ξυπνούσαν πριν μερικούς μήνες θα πρόσφεραν μεγάλη υπηρεσία στην ομάδα . Ας ελπίσουμε να προλάβουν τώρα.

Night Audit

Όταν λες τίποτα; Εγώ μπορώ να σκεφτώ κάποια πράγματα που μπορεί να έχουν αλλάξει., αλλά είναι εικασίες οπότε δεν έχει νόημα να τα πω

Yannis

Πες, συζήτηση να γίνετε!

Night Audit

Δυστυχώς , έχω καταλάβει από καιρό , πως – ειδικά ότι λέω εγώ – δεν εκλαμβάνεται ως συζήτηση ή γνώμη , αλλά ως πληροφορία , αυθεντία. Οπότε , τέτοιου είδους γνώμες τις κρατάω για εμένα , αν δεν έχω και στοιχεία από πίσω

Sam Vincent

Παρακολουθώντας τα γεγονότα δεν βλέπω να μεσολάβησε κάτι που να μπορεί ν αλλάξει την άποψη τόσων μηνών που πεισματικά διατυμπανούσαν πως δεν ασχολούνται στα διοικητικά . Εκτός και αν ανέλαβαν δράση μεν , αλλά όχι κατά του Νίκο δε , αλλά κατά των διαχειριστών που ευθύνονται για όλα τα δεινά.