Καστρίτης: «Προτεραιότητά μου ο Άρης»

Ας πάμε και στο παρόν. Που βρισκόσαστε με τον Άρη όσον αφορά τις επαφές για την νέα χρονιά;

«Έγιναν κάποιες συζητήσεις μετά την λήξη των υποχρεώσεων. Είναι δηλωμένη η επιθυμία και των δύο να συνεχιστεί η συνεργασία. Για μένα ο Άρης είναι η πρώτη προτεραιότητα. Βέβαια όλοι ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση στον Άρη τα τελευταία δύο χρόνια, ότι υπάρχει ένα απαγορευτικό μεταγραφών. Υπάρχουν κάποια θέματα με αυτές τις συνθήκες οι οποίες θα ευννοήσουν να χτιστεί μία ανταγωνιστική ομάδα ή αντιθέτως μπορούν να κάνουν πιο δύσκολη αυτή την διαδικασία. Θεωρώ κι εγώ αλλά και η διοίκηση ότι πρώτα πρέπει να λυθούν αυτά τα ζητήματα και κυρίως το «ban» και έπειτα να συνεχίσουμε να συζητάμε μέχρι να πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις».

Ο Γιάννης Καστρίτης είναι διατεθειμένος να μπει σε συζητήσεις για παραμονή ακόμα και με την απαγόρευση μεταγραφών, ένα εμπόδιο το οποίο θα είναι σημαντικό για την νέα χρονιά…

«Είναι μία μεγάλη συζήτηση αυτή, όποια και να είναι η κατάσταση την οποία πρέπει να κάτσουμε και να… ζυγίσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Για μένα το πιο σημαντικό όπως είπα και μετά το Ρέθυμνο, ότι όποια και αν είναι η κατάσταση πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με ειλικρίνεια και ευθύτητα και μεταξύ μας αλλά κυρίως απέναντι στον κόσμο που αγαπάει την ομάδα. Ο βαθμός δυσκολίας στο ελληνικό πρωτάθλημα αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο, του χρόνου θα είναι πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό. Υπάρχει και η πιθανότητα με την αναδιάρθωση να υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες, άρα ακόμα μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας. Υπάρχουν νέες δυνάμεις και διοικήσεις που έχουν την οικονομική δυνατότητα να χτίσουν δυνατά ρόστερ. Πρέπει να συνυπολογίσουμε όλα αυτά τα δεδομένα, να δούμε αν θα έχουμε το «ban» ή όχι και με υπευθυνότητα απέναντι στον κόσμο να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις».

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Μια χαρά λύση είναι ο καστριτης με τα τωρινά δεδομένα με ή χωρίς μπάν. Αν έρθει ο σούπερ επενδυτης? οκ ας πάρουμε ζελικο.