Για την προσθήκη του τελευταίου ξένου:

“Ψάχνουμε, είμαστε στην αγορά. Θέλουμε το κομμάτι του παζλ που μας λείπει. Δεν έχω τι να σας πω. Εισπράξαμε δύο αρνητικές απαντήσεις. Δεν μπορώ να σας πω ότι μιλάμε με κάποιον αλλά είναι μια διαδικασία συνεχόμενη και μπορεί σε μια ώρα να έχουμε κάτι, αλλά μπορεί και σε δύο εβδομάδες.”

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να μην αποκτηθεί έκτος ξένος:

“Σίγουρα. Δεν πρόκειται να πάρουμε κάποιον, απλά για να τον πάρουμε. Δεν είμαστε στη κατάσταση του «ας έρθει κάποιος επειδή δεν έχουμε άτομα και… βλέπουμε». Έχουμε πληθώρα παικτών. Όταν κάνουμε τη προσθήκη θα είναι για περίπτωση που θα κάνει τη διαφορά σε αυτό που θέλουμε.”

Για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και αν εστιάζει σε κάποιον τομέα της ομάδας:

“Δεν εστιάζουμε μόνο στο παιχνίδι με τη Γουλβς. Όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια, θέλουμε τη νίκη κάνοντας το καλύτερο δυνατό, με βάση το πώς θα είναι η ομάδα εκείνη τη συγκεκριμένη περίοδο. Θέλω να γίνει ξεκάθαρο αυτό. Να είμαστε σαφείς. Για να παίξεις 27 Σεπτέμβρη επίσημο παιχνίδι, θα πρέπει να ξεκινήσεις προετοιμασία αρχές Αυγούστου, επτά εβδομάδες δηλαδή. Δεν ήταν αυτό στα πλάνα μας. Η ομάδα θεωρούσε ότι μέχρι τη τελευταία στιγμή θα ήταν στους ομίλους και θα έπαιζε τρεις εβδομάδες αργότερα. Για λόγους που δεν είναι της παρούσης, δε συνέβη αυτό και αναγκαζόμαστε να παίξουμε ένα παιχνίδι προκριματικών, απέναντι σε μια ομάδα που δε λέει πολλά στον κόσμο αλλά είναι η ανερχόμενη δύναμη της Λιθουανίας. Είναι παιχνίδι με πολλές αντικειμενικές δυσκολίες, τόσο λόγω προετοιμασίας, όσο και του συνόλου του αντιπάλου. Δεδομένο και δεν αλλάζει είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Όμως με τις υπάρχουσες συνθήκες. Δεν γίνονται θαύματα. Δε μπορεί μια ομάδα πέντε εβδομάδων να παρουσιαστεί με ετοιμότητα οκτώ εβδομάδων. Προπονούμαστε σκληρά για όταν πρέπει να είμαστε έτοιμοι, στη διάρκεια της χρονιάς.”

https://www.youtube.com/watch?v=yz4_E1TNk_I

Πηγή: Καστρίτης: “Είμαστε στα μισά της προετοιμασίας μας – Έχουμε δρόμο μπροστά μας για όλα” (vid) – AllAboutARIS.gr

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Babis cool

Δεν βλέπω να πιστεύει ότι θα προκριθούμε!

Μα μιλάει όσο το δυνατόν προσεκτικότερα και δε λέει παραπάνω τιποτα γιατί δυστυχώς μπήκε στο τριπακι “μην καώ”. Άντε κι ότι σέβεται την φιλία του με τον Ρουσιαμανη…Λέει “για λόγους που δεν είναι της παρούσης”:Ο άνθρωπος υπέγραψε με συγκεκριμένους όρους που είχαν μέσα την Ευρώπη σε ομιλο όχι γιατί είναι ματαιόδοξος ο ίδιος κα θέλει να κανει ταξίδια ,αλλα γιατί έχοντας στόχο(πάλι) να σώσει την παραμονή για μια πληγωμένη και δυστυχώς αφερεγγυα ομάδα,έλπιζε να δελεασει παίκτες.Δεν έγινε αυτό και τώρα πρέπει να του λέμε ευχαριστώ που Καββαδας και Τολιοπουλος τον ήξεραν απο παλια +ότι είχαν τις κοπέλες τους Θεσσαλονίκη.Οτι έγινε και πέρσι με Χανλαν δηλαδή.
Έτσι και τον διωξουν τον Καστριτη ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ (ξερεις πως,ε;Με να μη τον μιλάνε στους διαδρόμους του Παλέ,να μην του απαντάνε στα τηλέφωνα,κτλ)πάει,τον κάναν εχθρό στον Άρη.Και θα χει δίκιο.Δυστυχως το πρόγραμμα στην αρχή συμβάλλει σε αυτό τον κίνδυνο,οι γνωστοί άγνωστοι που ξέρουν(?)μόνο από μπάλα θα θέλουν το κεφάλι του νωρίς νωρίς.Γιατι θα θυμούνται ότι “πέρσι νικήσαμε τον ΠΑΟ κι είχαμε παικταραδες” κ θα κάνουν σύγκριση αφού φέτος κάποιος είπε ότι θα πάρουμε το ευρωπαϊκό.(ΠΟΙΟς ΑΡΑΓΕ;🤔Ε;;;)
Άρα στην πρώτη στραβή δεν απέτυχε ο Άρης ,απέτυχε ο Καστριτης!θα πουν.😂😔
Τι κι αν έχουμε Μπαν 18 Σεπτεμβρίου;Τι κι αν δεν υπάρχουν λεφτά για να πάρουμε έκτο ξένο; έτσι παίζεται η σπεκουλα,Φίλε Μπάμπη,δεν το ξερες;

Babis cool

Δεν παίζεσαι!

Last edited 4 months ago by Babis cool
xav

o καστριτης ειναι προσωπικη επιλογη του ρουσιαμανη, που μονο χαζος δεν ειναι, ουτε μακρυα απο την ομαδα.

vaggelaris

Πολυ σωστες δηλωσεις. Η ομαδα πρεπει ν προετοιμαζεται για ολη τη χρονια κ οχι μονο για το FEC. Δυστυχως ομως οπως λενε κ πολλοι αλλοι τον περιμενουν στη γωνια ως εξιλαστηριο θυμα για ν τον πεταξουν. Το προγραμμα ειναι εναντιον του. Κ για μια εντελως καινουρια ομαδα ν παιζει ευρωπαικο νοκ αουτ κ μετα 4 ματς περιπου χαμενα ειναι εφιαλτικο. Θα ειναι το μεγαλυτερο λαθος να τον “φανε”. Κ τεραστια αδικια για εναν προπονητη που νομιζω μας κερδισε με τη δουλεια του περισυ.