Για το αν μετάνιωσε έστω και για μια στιγμή την απόφαση του να αναλάβει τον Άρη: «Όχι, όχι ποτέ δεν το μετάνιωσα ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μου, ξέρεις ότι όταν έρχεσαι σε μία ομάδα όπως ο Άρης είσαι «ζωσμένος» με εκρηκτικά και το πας μέχρι το τέλος.

Για την επόμενη μέρα: «Αμέσως μετά το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς συναντήθηκα με την διοίκηση και μεταξύ άλλων εκφράστηκε η αμοιβαία στήριξη και εμπιστοσύνη ως προς το πρόσωπό μου, με την προοπτική να συνεχίσω και την επόμενη σεζόν στον πάγκο της ομάδας. Φυσικά και για μένα είναι πρώτη προτεραιότητα η συνέχεια της συνεργασίας μου με την ομάδα. Τα θέματα που πρέπει να τεθούν επί τάπητος είναι πολλά, αλλά αν είμαστε ρεαλιστές και έχουμε όλοι για γνώμονα το καλό του Άρη, θα τα καταφέρουμε».

Για την απαγόρευση μεταγραφών και τις επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας: «Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να δούμε τι θα γίνει με την απαγόρευση μεταγραφών. Εάν ισχύσει και του χρόνου η τιμωρία τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει να αναλογιστούμε και το ότι χρόνο με τον χρόνο το επίπεδο στην Α1 συνεχώς ανεβαίνει, κάτι που θα κάνει το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο. Δεν γνωρίζω ακόμα κατά πόσο ισχύουν όλα όσα ακούγονται για τον κορμό και το ρόστερ της ομάδας την επόμενη σεζόν, θα δούμε ποιοι θα μείνουν, με την πλειοψηφία των ξένων παικτών πάντως, να είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσουν. Έχω κάνει κάποια πλάνα για όταν παρθούν οριστικές αποφάσεις με μοναδικό γνώμονα το καλό και το συμφέρον του Άρη».

Πηγή: Καστρίτης: «Δεν μετάνιωσα που ήρθα στον Άρη – Τα ban θα καθορίσουν την επόμενη σεζόν» – Sfina.gr

Η ατάκα με τα εκρηκτικά , μου άρεσε 🙂

1 Comment
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
dim

Φυσικά εμείς το μετάνιωσαμε που ήρθες! Πως γίνεται να συναντηθηκε με την διοικηση και να εκφραστηκε η αμοιβαια στήριξη προς το πρόσωπο του!! Η αμοιβαια απο ποιους? Γ… τα ελληνικά σας!!