Μιλώντας στην εκπομπή “Τζάμπολ” της ΕΡΤ3, ο 41χρονος προπονητής επεσήμανε για τις επαφές με τους διοικούντες του Άρη: “Είμαστε σε μια περίοδο, που γίνονται συζητήσεις. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο, που ξεκινούν οι ζυμώσεις για την επόμενη χρονιά, οπότε ακόμη δεν ξέρουμε, που θα βρίσκομαι τον επόμενο χρόνο.

Έχουμε πει και οι δύο πλευρές ότι υπάρχει αμοιβαία θέληση και επιθυμία για να συνεχίσουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Η αγάπη, που έχω εισπράξει στη Θεσσαλονίκη και απ’ όλον τον οργανισμό και τον κόσμο του Άρη είναι τεράστια, είναι αναμφισβήτητο αυτό. Όπως, επίσης, έχουμε πει είναι κάποια πράγματα, που πρέπει να γίνουν προς το καλό, πρώτα απ’ όλα της ομάδας, ούτως ώστε, σε μια συνεργασία την επόμενη χρονιά, να γίνει ένα ακόμη βηματάκι προς τα εμπρός”.

Πηγή: Καστρίτης:

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Πρέπει να μείνει ο Καστριτης. Το ότι ενδεχομένως να ανεβεί το μπατζετ στα 700Κ δε σημαίνει ότι ξαφνικά θα ανοίξουμε τις βρύσες στο Αλεξάνδρειο και θα τρέξει σαμπάνια.

Πάλι χαμηλό θα είναι το μπατζετ μας ειδικά από την στιγμή που θελουμε να παιξουμε Ευρώπη. Θα πρέπει να ανοίξει το ρόστερ κ να βρούμε νέα λαβράκια που θα στελεχωθούν από 2-3 εγνωσμένης αξίας οι οποίοι ουσιαστικά θα ρουφήξουν αυτό το έξτρα του μπατζετ.

Τα λαβράκια λοιπόν είναι η δουλίτσα του Καστριτη κ το έχει αποδείξει.

Αυτά τα δυο χρόνια ο Άρης έχει δείξει ταυτότητα μιας ομάδας που ακόμη κ στις κακές της μέρες παλεύει τους αγώνες. Αθλητικές ομάδες και παίχτες που ξεπερνούν τους εαυτούς τους.

Μην το παίζουμε υπεράνω. Τον χρειαζόμαστε τον Καστριτη.

vaggelaris

Εγω προσωπικα συμφωνω 100% μαζι σου. Ετσι οπως ειναι ο Αρης σφιχτος οικονομικα κ με πολλες ακομη ανοικτες πληγες δε ξερω πραγματικα ποιος αλλος μπορει ν αντεξει αυτες τις ειδικες καταστασεις. Κ ασχετως αν πολλοι δεν τον εμπιστευονται τεχνικα νομιζω ταιριαζει γαντι πνευματικα στον Αρη. Οι περισσοτεροι θ ειχαν λακισει….

ChrisSiak

Συμφωνούμε