Καραβιές ξένων στα χρόνια της παρακμής

Η σεζόν 2015-16 ήταν η τελευταία πραγματικά καλή περίοδος της ομάδας του Άρη, σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Έκτοτε οι κίτρινοι βιώνουν, αργά και βασανιστικά, την παρακμή σε πολλά επίπεδα (βασικότερα το οικονομικό και κατ’ επέκταση το διοικητικό) κι είναι φυσιολογικό πως μέσα από όλη αυτή τη συνθήκη, δεν θα μπορούσε να παραμείνει ανεπηρέαστο και το καθαρά αγωνιστικό σκέλος. Ο Άρης, ο οποίος φέτος θα παλέψει για την παραμονή του, έχει φέρει καραβιές ξένων τα τελευταία 3.5 χρόνια, παίρνοντας ελάχιστα πράγματα από αυτούς κι αλλάζοντας τους με μεγάλη συχνότητα.

Δεν είναι μόνο οι πέντε προπονητές (Γιαννάκης, Αγγέλου, Καστρίτης, Μαρκόπουλος, Καμπερίδης) που έχουν βρεθεί στον πάγκο του Άρη από την αποχώρηση του Δημήτρη Πρίφτη κι έπειτα, που φανερώνουν πως στους Θεσσαλονικείς δεν υπάρχει σταθερότητα. Είναι κι οι δεκάδες ξένοι αθλητές που έχουν περάσει από το κλαμπ, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων απέτυχε, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, φορώντας τα κίτρινα.

Πηγή: Καραβιές ξένων στα χρόνια της παρακμής

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
timemaster

Από όλους αυτούς ο μόνος που έφτιαξε όνομα εδώ και μετά η καριέρα του άρχισε να ανεβαίνει είναι ο Καμμινγκ και είναι και ο μόνος που πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν.
Όλοι οι άλλοι ή ήρθαν άγνωστοι κ παρέμειναν άγνωστοι ή ήρθαν με περγαμηνές και εν συνεχεία βγήκαν στην σύνταξη ή χάθηκαν.
Οπότε το μεταγραφικό τρικ του έλα με λίγα για να κάνεις όνομα για του χρόνου δεν πιάνει τώρα πια.

experience

Και στη μπάλα τα ίδια είχαμε πριν το μεγάλο κραχ.