Τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας αγωνιστικής περιόδου δίνει αύριο (26/09, 17:00) ο ΑΡΗΣ, κόντρα στον Ιωνικό, στο κλειστό “Χρήστος Αγγουράκης” του Χαϊδαρίου, για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση στο www.arisbc.gr, ο προπονητής της ομάδας μας, Σάββας Καμπερίδης, υποστήριξε:

“Σε μια χρονική στιγμή, που όλες οι ομάδες δείχνουν ανέτοιμες, αρχίζουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, με τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα ξεκάθαρα δομημένη, με βάση τη φιλοσοφία του προπονητή της. Έχει καλές αποστάσεις, όλοι οι παίκτες απειλούν από το τρίποντο, ενώ έχει δύο πολύ ικανούς χειριστές, τον Τολιόπουλο και τον Smith, οι οποίοι αποτελούν την κινητήρια δύναμή της. Η συνέπειά μας στην άμυνα, οι σωστές αποφάσεις στην επίθεση και ο περιορισμός των λαθών θα αποτελέσουν ‘κλειδί’ για την έκβαση του παιχνιδιού. Επίσης, θα πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και συμπαγείς στα αναμενόμενα ‘σκαμπανεβάσματα’ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης”.

Προπόνηση και αναχώρηση για Αθήνα

Οι “κίτρινοι” ολοκλήρωσαν σήμερα (25/09) την προετοιμασία τους, με μια πρωινή προπόνηση. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και μετά έκανε ατομικό. Ο 35χρονος παίκτης δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Ιωνικό.

Το σημερινό (25/09) πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video.

Τη 12άδα του ΑΡΗ απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Shuler, Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Milosevic, Χαριτόπουλος, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου, Chalmers, Νετζήπογλου, Dragicevic, DeCosey.

Πηγή: ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ: “ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ” – ΚΑΕ ΑΡΗΣ / Aris BC – Official Page & Online Store

Για να δούμε, θα δροσιστούμε ή θα ζοριστούμε στο “Χρήστος Αγγουράκης” αύριο.