Αν δεν παίζεις άμυνα στο ένας – ένας, δεν μπορούμε να κερδίσουμε έτσι.

Είμαστε μια ομάδα που σκοράρει εύκολα 80 πόντους και έχουμε χάσει τρεις φορές με 20 πόντους.

Προφανώς και πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα στην ομάδα, σίγουρα στις προπονήσεις και εφόσον υπάρξει η δυνατότητα, δεν υπάρχει άλλο περιθώριο, πρέπει να γίνουν αλλαγές”.

Πρόσθεσε πως “πρέπει η ομάδα να μπορεί να κάνει αλλαγές, γίνεται μεγάλη προσπάθεια στον σύλλογο. Εφόσον υπάρξει αυτή η δυνατότητα προφανώς και θα γίνουν αλλαγές.

Πηγή: Καμπερίδης:

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
timemaster

άντε να κάτσει ο Καμπερίδης να διδάξει στον Γκετσεβίτσιους τα βασικά και άντε και τα ξέρει, πώς τον πείθεις όμως να προσπαθήσει
Εγώ θα ξεκινούσα πάντως από αυτό το βιντεάκι,

και θα συνέχιζα με 2-3 κανενός Ξανθόπουλου ή Μούρτου.

Sam Vincent

Εγώ προτιμούσα να παίζω με 5 άμπαλους Μούρτους από 5 …Ντραγκεβίτσιους .Τι δεν άκουσε το παλικάρι .Σιγά μην άφηνε ο Σπύρος τον νεο τον αμερικάνο τους με την μπάκα να τα βάζει περπατώντας .

kaptsik

Τελικά ρε παιδί μου πρέπει να χάσουμε κάτι για να το εκτιμήσουμε. Τι σου είναι η ανθρώπινη φύση! Το λέω και σαν αυτοκριτική αυτό. Την ομάδα αυτή των αμπαλων την είχαμε πέρσυ. Φέτος πέφτουμε με την ομάδα των… εμπαλων. Το ξαναλέω ότι κάνω και την αυτοκριτική μου για όσα έλεγα και σκεφτόμουν για την περσινή ομάδα.
Βέβαια δε σημαίνει αυτό ότι φέτος η ομάδα δε θα μπορούσε να σχεδιαστεί πολύ καλύτερα.

Sam Vincent

Προσωπικά τον Μούρτο τον εκτιμούσα ως ενα βαθμό ,πάντα . Μερικές φορές αλλάζουν οι συνθήκες φίλε μου και μοιραία αλλάζουν και τα θέλω μας .Τον Παπαντωνίου πχ ,δεν ήθελα να τον βλέπω στα μάτια μου ούτε και τον εκτιμώ σαν παίκτη .Πέρσυ και φέτος όμως με τα τεράστια χάλια μας θα μας ήταν χρήσιμος .