Για τον Κεν Μπράουν είπε: “Είναι αδικαιολόγητα απών από την ομάδα. Όταν τελείωσε η προπόνηση χθες συζητούσαμε, τον κάλεσε η ομάδα και αυτός ενημέρωσε ότι έχει φύγει. Έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις μαζί του και με ανθρώπους της διοίκησης και με τον τιμ μάνατζερ. Αυτό που κρατάμε είναι ότι υπάρχει ενδεχόμενο να γυρίσει την Τρίτη. Θα κληθεί σε απολογία. Είναι δύσκολα διαχειρίσιμη η υπόθεση λόγω της κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα. Γνώμονας είναι να παρθεί η σωστότερη απόφαση για να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Ρωτήθηκε αν υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγής και απάντησε: “Είναι πολύ δύσκολο να γίνει αλλαγή. Η προσπάθεια είναι εντυπωσιακή, ειδικά από κάποια συγκεκριμένα άτομα, αλλά η κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα δεν αφήνει πολλά περιθώρια”

Πηγή: Καμπερίδης: “Πάθος, αυταπάρνηση και ομαδικό πνεύμα σε κάθε ένα από τα παιχνίδια που απομένουν”

Λεφτά δεν υπάρχουν , οπότε αν είναι να γυρίσει , φυσικά θα τον δεχτούμε και θα πούμε κι ένα τραγούδι.

Έτσι το καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mits-77

Ο Σάββας φαίνεται να κάνει πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις και με τον Μπόχω στο 1 για πρώτη φορά είχαμε ορθολογική λειτουργία στην επίθεση και δεν κολλούσε η μπαλά. Ξέρει κανείς αν ήταν προγραμματισμένη αυτή η αλλαγή για να περάσει στο 2 ο Μπράουν η ήταν έμπνευση της στιγμής μετά το αρχικό 0-10?

Έπαιξε τόσο καλά την θέση 1 ο Λευτέρης χθες που οι Παναθηναικοί ακόμα κλαίνε στα social media που τον άφησαν να φύγει. Εγώ νομίζω πως ο Μπράουν και 20 πόντους να βάλει τρώει τα ίδια πίσω και σίγουρα χαλάει το παιχνίδι και ακυρώνει και τον Ντράγκι και τον Λευτέρη. Αν γυρίσει καλύτερα να περάσει μόνιμα στην θέση 2 που έχουμε θέμα.

Hunter

Καλά, μην κρίνουμε από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που έπαιξε πολύ χαλαρά, ο Καλάθης δεν έκανε και σπουδαία εμφάνιση, δεν πίεσαν πολύ τη μπάλα και τα γκαρντ μας, και βγάζουμε συμπεράσματα για το Μποχωρίδη. Στην πλειοψηφία των εμφανίσεών του είναι απογοητευτικός και δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης με το Μπράουν. Ο Μπράουν δεν φοβάται να σουτάρει, όπως κάνουν πολλάκις ο Μποχωρίδης και ο Γκετσεβίτσιους. Μη λέμε για ορθολογική λειτουργία τώρα σε “φιλικά” παιχνίδια χωρίς το παραμικρό άγχος, όπως το Σάββατο.
Εδώ κρίνεται η παραμονή μας στην κατηγορία, δεν χωράνε εκ νέου απώλειες. Δεν μας απασχολεί ατομικά η αξία και οι δυνατότητες του κάθε παίχτη χωριστά. Πρέπει να γίνουμε μια γροθιά, κι αυτό να το καταλάβουν πρωτίστως οι Έλληνες παίχτες.