Καμπερίδης και Ζάλογγος στον Άρη

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι στο προπονητικό τιμ της ομάδας προστίθενται οι Σάββας Καμπερίδης και Παναγιώτης Ζάλογγος

Ο Σάββας Καμπερίδης είναι γεννημένος στις 10/08/1978 στη Θεσσαλονίκη, έπαιξε μπάσκετ από το 1989 και επαγγελματικά από το 1998 έως το 2012. Αγωνίστηκε στην ομάδα του ΑΡΗ την περίοδο 2005-2006. Ο Σάββας Καμπερίδης ξεκινά τώρα την προπονητική του καριέρα στο πλευρό του Βαγγέλη Αγγέλου. Έχει εργαστεί ως προπονητής στις ακαδημίες GBA.

Ο Παναγιώτης Ζάλογγος είναι γεννημένος στις 15/07/1974 στην Αλεξανδρούπολη.  Είναι απόφοιτος της σχολής ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εργοφυσιολογία. Έχει εργαστεί σαν γυμναστής στο ICBS, στον Ηρακλή, τον ΚΑΟΔ, τον Ερμή Λαγκαδά και τη Γουμένισσα.  

Παράλληλα, η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ αναπροσαρμόζει τη συνεργασία της με τους Γιώργο Χρυσάφη και Βασίλη Βαρδή, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας των δύο γυμναστών, που δεν τους επιτρέπει να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας διά της φυσικής τους παρουσίας. Η ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το πλήρως εξοπλισμένο ιδιωτικό τους γυμναστήριο και την άριστη τεχνογνωσία των δύο γυμναστών.