Για την διαχείριση των παικτών παρά τα προβλήματα:

Είναι πολύ δύσκολο γιατί απευθύνεσαι σε διαφορετικούς χαρακτήρες. Εγώ προσπάθησα να λέω την αλήθεια και να δίνω διαφορετικό κίνητρο στον καθένα. Άλλο κίνητρο έχουν οι Ντραγκίσεβιτς και Τσάλμερς και άλλο οι Φλιώνης και Κουζέλογλου.

Πρέπει πρώτα να υπάρχει το προσωπικό κίνητρο του να εκπροσωπείς τον εαυτό σου και τον σύλλογο σου, αυτό ειδικά για τους μικρότερους. Οι μεγαλύτεροι παίζουν και για την υστεροφημία τους.

Για το αν θέλει να συνεχίσει:

Να τελειώσει η χρονιά και να δούμε πως θα πορευτούμε. Η ομάδα πρέπει να χαράξει την δική της γραμμή. Να μπορέσει να βάλει κάτω τα πράγματα και να σκεφτεί το τι θέλει και το πως θέλει να πορευτεί στο μέλλον.

Για εμένα προφανώς υπάρχει δέσιμο με την ομάδα, αλλά να μπουν σε μία σειρά τα πράγματα και μετά να γίνει ότι πρέπει για την ομάδα.

Πρέπει και εγώ να κάνω… περισσότερο από 30% μπάσκετ για να δώσω στην ομάδα αυτά που μπορώ.

Για το χτίσιμο του ρόστερ και το ότι ο Άρης πήγε σε έμπειρους παίκτες:

Η λογική της ομάδας δεν είναι να πάει σε ένα γκρουπ έξι ξένων, ή έμπειρων παικτών. Η ομάδα είχε δυσκολίες να ολοκληρώσει το ρόστερ της επειδή ο Άρης έχει μία φήμη αναξιόπιστης ΚΑΕ.

Ήταν και οι συνθήκες της κοινωνίας έτσι. Κάθε άνθρωπος που είναι στο μπάσκετ ξέρει πόσο μεγάλο πρόβλημα ήταν για τον Άρη ότι δεν υπήρχε ο κόσμος του.

Η ομάδα προσπάθησε να φέρει πολλούς Έλληνες παίκτες, ίσως και από δικούς μας κακούς χειρισμούς χάσαμε παιδιά που μπορούσαν να μας δώσουν ένα διαφορετικό κίνητρο, μία διαφορετική εικόνα.

Το ότι καταλήξαμε σε έμπειρα παιδιά ήταν αναγκαίο, γιατί αυτοί οι παίκτες ήταν στην αγορά και η ομάδα κινδύνευε να μην ολοκληρώσει το ρόστερ του.

Με τις συνθήκες που υπήρχαν το καλοκαίρι η ομάδα έκανε ένα μικρό θαύμα φτιάχνοντας ακόμη και αυτό το ρόστερ και συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα.

Για το αν θα μπορούσε να γίνει ένα ρόστερ με Ελληνικό κορμό:

Στην δική μου φιλοσοφία έχει προτεραιώτητα ο Έλληνας. Φτάσαμε κοντά σε Τολιόπουλο και Αγραβάνη, δεν ολοκληρώθηκαν οι συμφωνίες. Παλέψαμε πολύ για τον Γιαννόπουλο. Πήραμε τον Κουζέλογλου αντί να πάρουμε κάποιον Αμερικάνο.

Προσπαθήσαμε να προσεγγίσουμε τον Λούντζη, αλλά όταν έχει να αντιμετωπίσεις μία ομάδα που παίζει Γιούροκαπ, που είναι πιο συνεπής και ισχυρή οικονομικά αυτήν την περίοδο, είναι δύσκολο να φέρεις αυτούς τους παίκτες.

Για τον Ντραγκίσεβιτς:

Εγώ χρεώνομαι τον Ντραγκίσεβιτς. Θεωρώ ότι είναι ο πιο ταλαντούχος ψηλός στο πρωτάθλημα. Με τον τρόπο που τελείωσε την φετινή σεζόν θεώρησα ότι δεν υπήρχαν παίκτες που να μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν.

Οι περισσότεροι λένε να έφευγε ο Ντραγκίσεβιτς να ερχόταν ο Έβανς, δεν γνωρίζουν αν ο Έβανς ήθελε να έρθει. Θεωρώ ότι η περίπτωση του Ντραγκίσεβιτς ήταν η καλύτερη που θα μπορούσαμε να έχουμε.

Ότι επηρεάστηκε από την καραντίνα όπως αρκετοί παίκτες δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε. Αυτό το είδαμε και σε άλλες ομάδες να συμβαίνει.

Όταν βρήκε τον εαυτό του τραυματίστηκε, έμεινε εκτός και μετά προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση.

Για τον Νετζήπογλου:

Χρειάζεται προσοχή. Ο Νετζήπογλου ήταν εξαιρετικός, αλλά ακόμη και στο επόμενο παιχνίδι να μην παίξει καλά δεν σημαίνει κάτι. Έχει ένα ένστικτο και μία αυτοπεποίθηση που δεν διδάσκεται. Είναι ακόμη σε μία διαδικασία να μάθει το παιχνίδι και τον εαυτό του. Θα είναι ένας δρόμος που θα έχει καλές μέρες, θα έχει και δυσκολίες.

Νομίζω ότι εκεί πρέπει να εστιάσει. Και αυτός και ο Γιάννης και οι υπόλοιποι μικροί. Να δουλεύουν σκληρά και κάποια στιγμή να κοιτάξουν τον απολογισμό τους.

https://yellowradio.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%be%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%bb%ce%b5%cf%8d%cf%83%ce%b7-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%cf%89-ban-%cf%83%cf%84/
https://yellowradio.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%be%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%bb%ce%b5%cf%8d%cf%83%ce%b7-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%cf%89-ban-%cf%83%cf%84/

15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Babis cool

Εντάξει αυτά που γίνονται όλη την εβδομάδα σίγουρα δεν μπορούμε να τα ξέρουμε. Σίγουρα αν υπήρχε φερεγγυότητα θα είχαμε καλύτερο ροστερ. Ποιός παίχτης δεν θέλει να παίξει στον Άρη ρε παιδιά?
Εγώ είμαι υπέρ της παραμονής του κόουτς εφόσον υπάρξει βελτίωση των συνθηκών και δυνατότητα δημιουργίας ομάδας με ελεύθερες μεταγραφές! Το αξίζει νομίζω!

Ωραία συνέντευξη.Με άρεσε που θέλει Έλληνες.Και ξέρει να μιλάει to the point, παίρνοντας και την ευθύνη των πράξεών του

CretAris

Και εγώ νομίζω ότι πρέπει να κρίνουμε τον Καμπερίδη σε καθεστώς ελεύθερων μεταγραφών.Μου άρεσε η δήλωση για τους Έλληνες παίχτες και σε αυτούς πρέπει να στηριχτούμε για να φτιάξουμε κάτι καλό.Επίσης κάποιοι που δεν ήρθαν πέρσι μπορεί να έρθουν φέτος (μεγάλος φαν του Τολιόπουλου πριν καν παίξει για εμάς)!

Καμπερίδης τωρα στην ερτ3

atsakala

Αν ελευθερωθεί ο περιορισμός των ban θα έχουμε να επιλέξουμε από μια τεράστια δεξαμενή όπου υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες και σε χαμηλές τιμές. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βγουν λαβράκια όπως ο Brian Halums 1.96-G-23 , o Kyle Washington 2.06-F-27, o Trey Kell 1.93-G-25 , o Cliff Alexander 2.03-C-25, αλλά και γνωστοί από την Α1 όπως ο Anthony Hickey ή οStefan Moody, ο Gotcher και ο Jerry Smith και βέβαια καλές περιπτώσεις Ελλήνων όπως ο Μουράτος, Κόνιαρης παπαδάκης και Δίπλαρος για τον άσσο, ο Χουγκάζ, ο Γερομιχαλός και ο Φιλιππάκος από Α2 για το 4.

dorian gray

Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε 2 σέντερ για του χρόνου, είναι αδιανόητο να μην φύγει τουλάχιστον ένας εκ των Μιλόσεβιτς – Ντραγκίσεβιτς, που έπαιξαν από σκάρτα 15 ματς έκαστος φέτος, αλλά αν γίνεται να φύγουν και οι Γεωργάκης – Χαριτόπουλος, που πρόσφεραν από ελάχιστα ως καθόλου. Ας πάρουμε έναν βοηθητικό Έλληνα με το άθροισμα των χρημάτων των 2 Ελλήνων κι έναν “συμπαθητικό” ξένο (που να μπορεί να παίξει σε όλα τα ματς). Στις άλλες θέσεις βολεύεται πιο εύκολα η κατάσταση. Ειδικά τον Παπαδάκη τον γουστάρω κι εγώ, θέλει να έρθει, άραγε;

vaggelaris

Δυστυχως ειναι ολα ακομη στον αερα. Δε ξερουμε τι θα γινει με τα μπαν, τις φετινες οφειλες, την πανδημια κ αν θα εχει κοσμο κ ποσο στο γηπεδο. Ολα αυτα θα παιξουν το ρολο τους. Ειναι παρα πολλα τα χρεη κ αν ισχυει αυτο που εγραφε το pressaris για τους “συμπαικτες” του αρβανιτη δε θα πρεπει να ειμαστε κ πολυ αισιοδοξοι. Παλι απ το κοσμο θα περιμενουν απ οτι φαινεται. Γιατι το θεμα δεν ειναι να μπουν καποιοι να βαλουν 100 χιλ. Εκτος αν περιμενουν να βγαλουν τη χρονια απ το στοιχημα. Οπως εχω ξαναπει ομως ετσι ξερω να διοικω κ εγω…

dorian gray

Mε βάση το pressaris αυτοί οι 4 “συμπαίκτες” θα βάλουν από 80.000 έως 100.000 ευρώ, έχουμε καλύτερη “προσφορά”; Όχι. Μια λύση θα ήταν να πουληθεί (σχεδόν) όσο-όσο και το όνομα της ΚΑΕ, κατά το Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Λαύριο Mega Bolt, Κολοσσός Η Ηotels, κλπ. Πενία τέχνας κατεργάζεται.

Night Audit

Σε ποιον? Ο ΟΠΑΠ είναι φυτευτός και οι άλλοι είναι οι ιδιοκτήτες των ομάδων. Να γίνει Άρης Πλιάκης;

Night Audit

Έχεις 100 χιλιάρικα και δε μας το λες;

vaggelaris

Εγω αυτο που καταλαβα ειναι 100χιλ κ οι 4. Αν βαζει 100 ο καθενας ειναι λιγο καλυτερα αλλα κ παλι απο μονο του δε λυνει τιποτα αν δε στηθει η διοικηση με τετοιο τροπο που να εκμεταλλευεται τα παντα για να ερχονται εσοδα.
Υ. Γ κ να ειχα 100 χιλ δε θα εμπαινα σε μια τετοια διοικηση γιατι δε πιστευω κ πολυ σε τετοιους συνεταιρισμους(οπου λαλουν πολλοι κοκκοροι). Αν ημουν ομως εκατομμυριουχος ναι θα εμπαινα με τη τρελα που εχω για το μπασκετ του Αρη…
Με λιγα λογια οποιοι κ να μπουν πρεπει να αλλαξουν επιτελους τον τροπο διοικησης….

Night Audit

Επειδή ξαφνικά έχουμε πολλά σχόλια μπλοκαρισμένα, όλοι εσείς που δε βλέπετε το σχόλιο σας κανονικά είναι γιατί κάνατε κάτι από τα παρακάτω:

  1. Είπατε κακή λεξούλα
  2. Γράψατε ομάδες με το καλλιτεχνικό τους κι όχι με το κανονικό τους όνομα
  3. Χαρακτηρίσατε κάποιον άσχημα
  4. Όλα τα παραπάνω

Για αυτό, τσεκάρετε πάλι τα σχόλια σας και γράψτε τα σωστά.
Καλή συνέχεια!

Jiorgy

… Οδηγίες προς (νέους) ναυτιλομένους!

spire

Εγω νομιζω τα νουμερα ειναι μουφα προς τα κατω για να μη μυριστουν χρημα και δεν συμφωνουν σε κουρεμενους διακανονισμους

spire

Σε λαθος αρθρο το εγραψα χοχο