Η διοίκηση του κ. Λάσκαρη έδειξε έμπρακτα ότι θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με το μπασκετικό Άρη. Οι μεταγραφές Ζάρα, Ξανθόπουλου, Hagins, McNeal, Cupkovic, Okaro, Waters, Πελεκάνου (αλλά και η πιθανή έλευση του Koen) δείχνουν ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, με βάθος στον πάγκο της ομάδα μας. Μην ξεχνάμε τις ανανεώσεις Σίμτσακ και Φλιώνη αλλά και του Πρίφτη. Και το κυριότερο (προσωπική άποψη) είναι ότι η ΚΑΕ ελαφρύνθηκε από παλιούς πονοκεφάλους και χρέοι προς το δημόσιο.

Επίσης έδειξε ότι θα δώσει μεγάλο βάρος στα νέα παιδιά, και για αυτό και απέκτησε Γιώργο Τσιμίδη, Κωνσταντίνο Λαζάρου, Φώτη Γουναρόπουλο, Κωνσταντίνο Ιγγλέζο, Δημήτρη Λύσσελη, Ιωάννη Πατσιαβούρα και Ευάγγελο Δημητρακά αλλά και το Βασίλη Χρηστίδη (και καιρό έχουν να ακουστεί το όνομα του Τσαλμπούρη όπου Άρης και Πιερικός τα έχουν βρει)

Και τώρα αδέρφια ; Ήρθε η δικιά μας σειρά, να δώσουμε “απαντήσεις” στην διοίκηση του Λάσκαρη ΕΜΠΡΑΚΤΑ…. Ο κόσμος ζεστάθηκε, ζεστάθηκε για τα καλά… Γνωρίζουμε ότι τα οικονομικά όλων μας είναι λίγο πολύ “χάλια”, αλλά ο Αρειανός όταν ΘΕΛΕΙ κάτι το μπορεί…. Και ας ελπίσουμε ότι του χρόνου το καλοκαίρι ο κ Λάσκαρης θα μας τρελάνει με τις μεταγραφές ξανά, και θα έρθει κάποιος ανάλογος στο ποδοσφαίρο, για να έχουμε “γλυκούς” πονοκεφάλους και σε αυτό το άθλημα που “αιμοραγεί” γιατί το κακό είναι ακόμα μέσα τους.

Μπορούμε 5.000 διαρκείας ; Μπορούμε.
Μπορούμε να πετάξουμε έξω από το Παλαί ΟΣΟΥΣ αιμοραγούν τον ΑΡΗ μας ; Μπορουμε.
Μπορούμε να αφήσουμε τις φωνέ μας μέσα στο Παλαί ; Μπορούμε.
Μπορούμε να ξανά φέρουμε ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ στον Βορρά ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Υ.Γ.: Συγνώμη που έκανα αναφορά και στον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ, αλλά ακόμα και στο τάβλι – ΑΡΗΣ είμαστε !

Καλό υπόλοιπο διακοπών

ΑΡΗ ΓΕΡΑ ΕΣΥ ΘΑ ΞΑΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ !

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Δε νομίζω πως θα έχουμε τόσα διάρκειας, αλλά 3000 είναι εφικτό. Ανάλογα και με τις τιμές βέβαια