Και τώρα… επικυρώστε τον 22ο τίτλο του ΑΡΗ

Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε μετά βαΐων και κλάδων τη διεξαγωγή Super Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στις 23-24 Σεπτεμβρίου.
Τα ζευγάρια θα είναι Παναθηναϊκός – Προμηθέας και ΑΕΚ – Περιστέρι. Ο τίτλος που θα κατακτηθεί φυσικά θα προσμετρηθεί στο παλμαρέ της νικήτριας ομάδας. Ήρθε, λοιπόν, ο καιρός να αποκατασταθεί μία ιστορική αδικία για τον ΑΡΗ: Να επικυρωθεί ο 22ος τίτλος του.

Το καλοκαίρι του 1986 η ΕΟΚ, τότε διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, διεξήγαγε το Super Cup. Διπλοί αγώνες ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Παναθηναϊκό. Ο ΑΡΗΣ κέρδισε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο με 117-85 και στο ΣΕΦ με 88-104. Πανηγυρική κατάκτηση του τροπαίου για τον ΑΡΗ. Ένα τρόπαιο, όμως, που δε «μέτρησε» στην επίσημη ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Το Super Cup δε διεξήχθη ποτέ ξανά (και πώς να γίνει με τόσα νταμπλ του ΑΡΗ) και ο τίτλος… ξεχάστηκε. Από όλους, ίσως, πλην των φίλων του ΑΡΗ.

Η φετινή διεξαγωγή του Super Cup, λοιπόν, είναι μία ιδανική ευκαιρία για να αναγνωριστεί ο 22ος επίσημος τίτλος του ΑΡΗ. Περιμένουμε…

Πηγή: Και τώρα… επικυρώστε τον 22ο τίτλο του ΑΡΗ | AllAboutARIS.com

Λογικά η ΕΟΚ θα πρέπει να το επικυρώσει , έτσι;

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Πρέπει να επικυρωθεί και θα είναι κερδισμένη και η ίδια η ομοσπονδια,το ιδιο το μπάσκετ αφού σε μια κάτω του μετρίου όπως αναμένεται , σεζόν θα γίνει…τζερτζελες.Θα έχουμε κάτι να ασχολιομαστε οι μπασκετικοί δηλαδή.Θα πέσει δούλεμα μπόλικο σε μας,αλλά δεν πα να λένε…!Θα (ξανά)πανηγυρίσουμε τίτλο!

spire

Θα παμε και λευκο πυργο?

καπετάν Κανένας

Αυστηρά μόνο όσοι το είχαν ζήσει τότε.Με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας για👮 ταυτοποίηση ηλικίας(αί κυρίαι-σολοικισμος αλά Δέσποινα Στυλιανοπούλου-εξαιρουνται)

spire

Αρα δεν ειμαι καλεσμενος. ΟΚ. Δεν θα παρεξηγηθω

καπετάν Κανένας

👶🍼

spire

Οχι μπιμπερο. Αγεννητος χαχ

καπετάν Κανένας

Ε,τότε σε μένα πήγαινε το μπιπμερο,αυτοαναφορικο…

Sam Vincent

Παρά την απαισιοδοξία, τις νεκρολογίες, τα αναθέματα σε όσους παίζουν μπάσκετ πλην των ανδρών η σεζόν ξεκίνησε…με τίτλο αλλά ταυτόχρονα αυτά τα …παλιοκόριτσα έχασαν. Η χρονιά ξεκινάει ιδανικά.