Από τα κανάλια της ΕΡΤ θα προβάλλονται και του χρόνου οι αναμετρήσεις της Basket League. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σε δηλώσεις του από τη Σύρο, όπου βρίσκεται για το LG AegeanBall, ανέφερε ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Α1 θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά στη Δημόσια Τηλεόραση.

Πηγή: Και του χρόνου στην ΕΡΤ η Basket League | | ebasket.gr

Να δούμε κι εμείς που θα είμαστε και με πόσα.

Να πω την αλήθεια εμένα μου αρέσει η ΕΡΤ και η ευκολία του να παρακολουθώ τα παιχνίδια

 

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aris6emperor

ΑRIS B.C. ισχυρό brand name. 2 μεταγραφές θα τις κάνουμε.

Starstruck

Eυτυχώς… καλού-κακού εγώ πάντως χτύπησα πριν μια βδομάδα μία 50″ Samsung Smart Tv για να απολαμβάνω το μπασκετάκι πιο ωραία τη σεζόν 2018-19. Ελπίζω να έχουμε και καλή ομάδα (για να μη τη σπάσω στο τέλος)

Toby B

Λογικά και εμείς πακέτο με τους υπόλοιπους θα πάμε.. αν και επειδή τερματισαμε χαμηλά ίσως η προσφορά δεν είναι πολύ καλή. Και γω θα ήθελα ΕΡΤ να δει ο κόσμος του Άρη λίγο μπάσκετ. Αυτό που με απασχολεί είναι οι περαιτέρω χορηγίες συμφωνίες. Ακούσαμε πως το θέμα του μάρκετινγκ το ανέλαβε επαγγελματίας. Ακόμα όμως δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση.

MrT

Nα δουμε σε ποιους παιχτες θα δωσουμε εγγυηση τα τηλεοπτικα.

Toby B

Το αποκλείουμε να συνεχίσει σε μας?

experience

Ε δε νομίζω κάποιος να θέλει νόβα από ερτ. Πολύ καλύτερα ήταν φέτος

vaggelaris

Τουλάχιστο θα βλέπουμε τα ματς. Βέβαια για την ομάδα θα ήταν καλύτερα αν μπορούσε να πάρει κανένα καλύτερο συμβόλαιο σε καμία cosmote TV. Αλλά χλωμό το βλεπω