ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.

Την δημιουργία Τράπεζας αίματος αποφάσισε η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. Η πρώτη αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί να γίνει μέσα στον Νοέμβρη.

«Κατανοώντας τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσει ένας άνθρωπος σε κάποια περίοδο της ζωής του και διαπιστώνοντας καθημερινά την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για αίμα, αποφασίστηκε η δημιουργία Τράπεζας Αίματος στο όνομα της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.», δήλωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Εμμανουήλ Λάσκαρης.

Και συνέχισε: «Σκοπός αυτής είναι να καλύψει τις τυχόν ανάγκες που μπορεί να προκύψουν τόσο σε ‘μέλη’ της οικογενείας μας, όσο και των απλών συνανθρώπων μας. Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας ορίστηκε ο γιατρός της ομάδας μας και ορθοπεδικός Χειρουργός, Δρ. Νικόλαος Κουκουλιάς.

Εύχομαι και ελπίζω ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας και όχι μόνο, να ανταποκριθεί και να στηρίξει και αυτή την προσπάθεια της ομάδας μας και να δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα εθελοντών αιμοδοτών. Πάνω από όλα μετράει ο αγώνας για την ζωή και σας θέλουμε συμπαίκτες μας».

*Περισσότερες πληροφορίες θα λάβετε εντός των ημερών μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας μας (www.arisbc.gr) και τα Social Media μας.

Πολύ σημαντική πρωτοβουλία , ελπίζω να πιάσει!!!

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jiorgy

Εντάξει, σε κάποια πράγματα η οικογένεια είναι πολύ μπροστά. Εύγε!