Και για Μποχωρίδη το “τριφύλλι”

Κίνηση για την απόκτηση του Λευτέρη Μποχωρίδη από τον Άρη έχει σκοπό να κάνει, αν δεν έχει ήδη κάνει, ο Παναθηναϊκός.

Ο Μποχωρίδης, διεθνής με την Εθνική Νέων Ανδρών, έχει πολλές φορές στο παρελθόν τονίσει ότι ανήκει στον Άρη, ο οποίος τον δεσμεύει με συμβόλαιο, αλλά φυσικά το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να τον αφήνει αδιάφορο.

Πολλά θα εξαρτηθούν από την πρόταση του Παναθηναϊκού στον Άρη και πόσο ψηλά μπορεί αυτή να φτάσει.

 

Όταν οι πληροφορίες από Αθήνα , γίνουν και πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη , τότε σημαίνει πως πάμε για πώληση. Τώρα ακόμα είναι ευσεβείς πόθοι πιστεύω.

 

 

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Τι βλέπουν όλοι σε αυτόν τον παίκτη δεν μπορώ να καταλάβω. Εντάξει τον Παναθηναϊκό δεν τον νοιάζει, αν δεν είναι τεράστιο το ποσό το δίνει και ας κάθεται και στον πάγκο ή ας είναι και μόνο για τις προπονήσεις.

xaris

προσπάθησε να καταλάβεις αυτά που κάνει στην ηλικία που βρίσκεται και σκέψου…τι π.χ. έκανε ο Διαμαντίδης στην ηλικία του . 🙂

experience

Βλέπω τι κάνει και δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο, αν ο Μποχωρίδης γίνει επιπέδου Διαμαντίδη τι να πω, εγώ δεν το βλέπω να έρχεται κάτι τέτοιο πάντως. Φέτος πήρε πάρα πολύ χρόνο συμμετοχής και δεν τον δικαιολόγησε κατά τη γνώμη μου. Ο Μούρτος ήταν πολύ καλύτερος από το Μποχωρίδη φέτος και κανείς δεν ασχολείται μαζί του και δε θεωρείται το υπέρ ταλέντο. Δεν τα λέω για να διαφωνήσω, μπορεί και να κάνω λάθος αλλά εγώ ως τώρα δεν εντυπωσιάστηκα.

xaris

θα δίξει ο χρόνος φίλος ! Μακάρι να φτάσει ψηλά γιατί είναι και Αριανάκι . Εγώ είμαι σύφωνος με την πώληση του από 500.000 € και πάνω . Θα είναι μια τεράστια βοήθεια για εμάς και αυτή την φορά τα χρήματα θα πανε στην ομάδα και όχι στην τσεπη κάποιου .